waarde tbl = $variabele

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 13:39:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$result
= mysql_query("SELECT name,level FROM tblbuildings");
while($row = mysql_fetch_array($result)){
?>


$1 = $row['level'] van het record waar $row['name'] = test
$2 = $row['level'] van het record waar $row['name'] = abc
Gewijzigd op 29/07/2010 13:59:58 door Jan DS
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:41:39
 

29/07/2010 13:41:47
Quote Anchor link
Oké?
 
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 13:45:17
Quote Anchor link
Vb tabel
name - level
abc - 5
test - 89

$1 = 89
$2 = 5
 

29/07/2010 13:46:27
Quote Anchor link
Ooit gehoord van zinnen?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

29/07/2010 13:48:06
Quote Anchor link
Leuk dat je wat code post, maar wat is je doel?
Het is geen script? Je noemt geen probleem? Je stelt geen vraag?
 
- Mark -

- Mark -

29/07/2010 13:48:18
Quote Anchor link
Ik kan niet voor anderen spreken maar ik ben niet bekend met de chinese taal. Kun je A.U.B je vraag wat beter verwoorden want dit is echt niet te begrijpen.
 
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 13:54:15
Quote Anchor link
Dan nu in zinnen:
$1 moet de waarde 'level' uit de database voorstellen waar 'name' gelijk is 'test'

zo ook

vb $1 = 89 want 89 is 'level' uit de database waar 'name' = test
 

29/07/2010 13:58:08
Quote Anchor link
Die tabel heeft geen kolom 'Owner' zoals jij in je query hebt zitten.
Ik denk dat je naar joins moet kijken.
Zie probleem nog niet echt.
 
B a s
Beheerder

B a s

29/07/2010 14:01:22
Quote Anchor link
@Jan DS, graag vragen formuleren. Wanneer je een topic post staat dit ook duidelijk aangegeven:

Gebruik eerst de zoekoptie voordat je een topic plaatst. Zorg ervoor dat je topic niet direct gesloten wordt:

* Schrijf zo goed mogelijk de Nederlandse taal
* Zorg dat je topic in de juiste categorie geplaatst wordt
* Geen 'script requests' of 'quick fixes'
* Omschrijf je probleem in detail
* Wat heb je geprobeerd om je probleem op te lossen?
* Wat is nou precies je vraag?

Graag je start post aanpassen.
 
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 14:03:13
Quote Anchor link
Die kolom heb ik weggelaten in het vb (voor het overzichtelijk te houden :D)
daar moet je geen rekening mee houden;
 

29/07/2010 14:07:22
Quote Anchor link
Jan DS op 29/07/2010 14:03:13:
Die kolom heb ik weggelaten in het vb (voor het overzichtelijk te houden :D)
daar moet je geen rekening mee houden;


Tyfus, kan je niet lezen ofzo.
Als je wat wilt moet je duidelijk wezen.
Daar heeft Bas het zelfs over.

Zoals het er nu voor staat heb je dus geen probleem.
 
John D

John D

29/07/2010 14:20:49
Quote Anchor link
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?
 

29/07/2010 14:22:23
Quote Anchor link
John D op 29/07/2010 14:20:49:
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?


Hij heeft het aangepast zoals je kunt zien.
Er stond eerst nog iets bij als WHERE owner=$_SESSION['user_id'] oid.
 
John D

John D

29/07/2010 14:31:09
Quote Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 14:22:23:
John D op 29/07/2010 14:20:49:
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?


Hij heeft het aangepast zoals je kunt zien.
Er stond eerst nog iets bij als WHERE owner=$_SESSION['user_id'] oid.

Maar hoe wist je dan dat er geen veldnaam owner in de tabel zit ? Je hoeft het veld niet meet te nemen in de SELECT owner wanneer je er een WHERE op doet ??
 

29/07/2010 14:32:11
Quote Anchor link
John D op 29/07/2010 14:31:09:
Karl Karl op 29/07/2010 14:22:23:
John D op 29/07/2010 14:20:49:
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?


Hij heeft het aangepast zoals je kunt zien.
Er stond eerst nog iets bij als WHERE owner=$_SESSION['user_id'] oid.

Maar hoe wist je dan dat er geen veldnaam owner in de tabel zit ? Je hoeft het veld niet meet te nemen in de SELECT owner wanneer je er een WHERE op doet ??


Omdat hij daar vb tabel zet.
Zou jij ook even willen lezen?
 
John D

John D

29/07/2010 14:37:11
Quote Anchor link
excuus, ik zie het, name=owner waarschijnlijk. Hij heeft het ons niet makkelijk gemaakt.....;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.