waarde tbl = $variabele

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 13:39:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$result
= mysql_query("SELECT name,level FROM tblbuildings");
while($row = mysql_fetch_array($result)){
?>


$1 = $row['level'] van het record waar $row['name'] = test
$2 = $row['level'] van het record waar $row['name'] = abc
Gewijzigd op 29/07/2010 13:59:58 door Jan DS
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:41:34
 

29/07/2010 13:41:47
Quote Anchor link
Oké?
 
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 13:45:17
Quote Anchor link
Vb tabel
name - level
abc - 5
test - 89

$1 = 89
$2 = 5
 

29/07/2010 13:46:27
Quote Anchor link
Ooit gehoord van zinnen?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

29/07/2010 13:48:06
Quote Anchor link
Leuk dat je wat code post, maar wat is je doel?
Het is geen script? Je noemt geen probleem? Je stelt geen vraag?
 
- Mark -

- Mark -

29/07/2010 13:48:18
Quote Anchor link
Ik kan niet voor anderen spreken maar ik ben niet bekend met de chinese taal. Kun je A.U.B je vraag wat beter verwoorden want dit is echt niet te begrijpen.
 
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 13:54:15
Quote Anchor link
Dan nu in zinnen:
$1 moet de waarde 'level' uit de database voorstellen waar 'name' gelijk is 'test'

zo ook

vb $1 = 89 want 89 is 'level' uit de database waar 'name' = test
 

29/07/2010 13:58:08
Quote Anchor link
Die tabel heeft geen kolom 'Owner' zoals jij in je query hebt zitten.
Ik denk dat je naar joins moet kijken.
Zie probleem nog niet echt.
 
B a s
Beheerder

B a s

29/07/2010 14:01:22
Quote Anchor link
@Jan DS, graag vragen formuleren. Wanneer je een topic post staat dit ook duidelijk aangegeven:

Gebruik eerst de zoekoptie voordat je een topic plaatst. Zorg ervoor dat je topic niet direct gesloten wordt:

* Schrijf zo goed mogelijk de Nederlandse taal
* Zorg dat je topic in de juiste categorie geplaatst wordt
* Geen 'script requests' of 'quick fixes'
* Omschrijf je probleem in detail
* Wat heb je geprobeerd om je probleem op te lossen?
* Wat is nou precies je vraag?

Graag je start post aanpassen.
 
Jan DS

Jan DS

29/07/2010 14:03:13
Quote Anchor link
Die kolom heb ik weggelaten in het vb (voor het overzichtelijk te houden :D)
daar moet je geen rekening mee houden;
 

29/07/2010 14:07:22
Quote Anchor link
Jan DS op 29/07/2010 14:03:13:
Die kolom heb ik weggelaten in het vb (voor het overzichtelijk te houden :D)
daar moet je geen rekening mee houden;


Tyfus, kan je niet lezen ofzo.
Als je wat wilt moet je duidelijk wezen.
Daar heeft Bas het zelfs over.

Zoals het er nu voor staat heb je dus geen probleem.
 
John D

John D

29/07/2010 14:20:49
Quote Anchor link
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?
 

29/07/2010 14:22:23
Quote Anchor link
John D op 29/07/2010 14:20:49:
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?


Hij heeft het aangepast zoals je kunt zien.
Er stond eerst nog iets bij als WHERE owner=$_SESSION['user_id'] oid.
 
John D

John D

29/07/2010 14:31:09
Quote Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 14:22:23:
John D op 29/07/2010 14:20:49:
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?


Hij heeft het aangepast zoals je kunt zien.
Er stond eerst nog iets bij als WHERE owner=$_SESSION['user_id'] oid.

Maar hoe wist je dan dat er geen veldnaam owner in de tabel zit ? Je hoeft het veld niet meet te nemen in de SELECT owner wanneer je er een WHERE op doet ??
 

29/07/2010 14:32:11
Quote Anchor link
John D op 29/07/2010 14:31:09:
Karl Karl op 29/07/2010 14:22:23:
John D op 29/07/2010 14:20:49:
Karl maakt het nog cryptischer, ik zie helemaal geen Owner in de query. @Karl wat weet jij meer dan wij ?


Hij heeft het aangepast zoals je kunt zien.
Er stond eerst nog iets bij als WHERE owner=$_SESSION['user_id'] oid.

Maar hoe wist je dan dat er geen veldnaam owner in de tabel zit ? Je hoeft het veld niet meet te nemen in de SELECT owner wanneer je er een WHERE op doet ??


Omdat hij daar vb tabel zet.
Zou jij ook even willen lezen?
 
John D

John D

29/07/2010 14:37:11
Quote Anchor link
excuus, ik zie het, name=owner waarschijnlijk. Hij heeft het ons niet makkelijk gemaakt.....;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.