Waarom werkt dit niet?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:30:09
Anchor link
Dag iedereen

Dit is de opgave:
INSTRUCTIONS
Write a function called greetings.
It should take $name as a parameter.
The function should echos a string equal to "Greetings, " . $name . "!".

En dit is de code en nochtans werkt die niet...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<html>
    <head>
        <title></title>
    </head>
    <body>
      <p>
    <?php
    function greetings($name = "Keke")
    {
      
   echo "Greetings, " . $name . "!";
    }
    
       ?>

      </p>
    </body>
</html>


Ik zie de fout echt niet, net zoals bij deze, waar we twee variabelen maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<html>
    <head>
        <title></title>
    </head>
    <body>
      <p>
        <?php
     function aboutMe ($name="keke" , $age= 22) {
    print "Hello! My name is " . $name . " and I am " . $age . " years old." ;
    }
    
        ?>

      </p>
    </body>
</html>

Codeblokken:
Gelieve voortaan code-tags om je code te plaatsen.


Wie helpt me even?

Bedankt!!
Gewijzigd op 01/06/2013 16:34:29 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 16:11:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:33:14
Anchor link
Inkoppertje: Roep de functie eens aan? Nu creëer je hem alleen nog maar, maar doe je er niks mee.
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:34:00
Anchor link
Dat begrijp ik niet.
Kan je eens een voorbeeld geven?
Dank je.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:36:14
Anchor link
Een functie is bedoeld om een stuk code vaker uit te kunnen voeren. Een container van instructies dus, die je kan hergebruiken.

Je zult de functie dus aan moeten roepen met:
greetings(), of greetings("Pietje")
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:37:26
Anchor link
Moet ik dan dan plaatse bij bijvoorbeeld echo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:38:09
Anchor link
Na je functie natuurlijk dus. ;-)
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:39:11
Anchor link
Nee, sorry, ik zie de fout echt niet :(

Toevoeging op 01/06/2013 16:41:12:

ik heb het resultaat maar hij zegt nog dat het fout is, dat ik mijn greetings geen naam gegeven heb...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:42:16
Anchor link
Hoe roep je het dan aan, en wat gebeurt er?
Gewijzigd op 01/06/2013 16:43:10 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:43:05
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    function greetings($name = "Keke")
    {
      
   echo "Greetings, " . $name . "!";
    }

    greetings()
    

Mijn resultaat is Greetings, Keke! Maar hij zegt nog dat het fout is!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:43:47
Anchor link
Je mist de punt-komma aan het einde.
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:45:54
Anchor link
hij blijft zeggen:
Did you give your greetings() function one parameter called $name?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:46:41
Anchor link
Dan geef je toch een naam mee?
Het staat er zelfs vrij duidelijk ;-)

Bijv: greetings("Pietje");

Lees anders dit eens door:
http://www.phptuts.nl/view/39/7/
Gewijzigd op 01/06/2013 16:47:48 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:48:29
Anchor link
Dan doet zegt ie nog steeds hetzelfde...
Grr, hier word ik wel gek van!
dit is een oefening voor school en ik zit er al van 14 uur aan!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:50:17
Anchor link
Lijkt me sterk, want je geeft toch echt en parameter op.

Misschien moet je een bepaalde naam invullen?
Ik weet niet wie of wat de melding 'Did you give your greetings() function one parameter called $name?' geeft?

En als je 14 uur aan functies zit te werken, dan lijkt het me zinnig om een goede tutorial te zoeken. In een half uur valt alles wel te leren over functies.
Zie ook de link die ik net gaf.
Gewijzigd op 01/06/2013 16:51:07 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:51:37
Anchor link
Dat is via de site www.codeacademy.com
We moeten daar de cursus PHP zelfstandig doorlopen.
Deze oefening lijkt echt niet te lukken en ik weet echt niet wat ik fout doe.
Dit is mijn code nu:

<p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    function greetings($name = "Keke")
    {
      
   echo "Greetings, " . $name . "!";
    }
  
  greetings("keke");
    
       ?>

</p>
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

01/06/2013 16:54:36
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?PHP
function greetings($name = "Keke")
{
      
   return "Greetings, " . $name . "!";
}


echo greetings("Keke");
?>
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:56:27
Anchor link
Is aangepast en krijg nog steeds dezelfde foutmelding...
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

01/06/2013 16:59:42
Anchor link
Dan denk ik dat er iets anders fout is.

Dit zijn mijn resultaten met bovenstaande code:

echo greetings(); (Greetings, Keke!)
echo greetings("Keke"); (Greetings, Keke!)
echo greetings("Bert"); (Greetings, Bert!)
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:01:01
Anchor link
Ik heb nog wat gepuzzeld en met onderstaande code kreeg ik te zien dat het juist is... Al begrijp ik er niks van waarom het met deze code wel werkt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?PHP
function greetings($name)
{
      
   return "Greetings, " . $name . "!";
}


echo greetings($name="Keke");
?>


Toevoeging op 01/06/2013 17:02:39:

Maar ik heb nog een oefening waar ik totaal niet weet hoe ik eraan moet beginnen...
Dat is de laatste van de 70 die ik moet maken:
Create an array() with the names of your closest family and friends. The more names in your array, the more fun your game will be, so don't skimp!
After you've created your list, sort it and randomly select a name from the list. When you have your winning name, print it to the screen with authority so everyone knows how awesome the winner is.
Functions we'll use here: array(), sort(), count(), rand(), and strtoupper(). Play around with some of the other functions you've learned as well.

Dit is mijn code maar het lijkt weer niet te werken:
?php
// Create an array and push on the names
// of your closest family and friends
$names = array("d","l","mama","papa");
// Sort the list
sort($names);
// Randomly select a winner!
rand(2,1)
// Print the winner's name in ALL CAPS
print ($names)
?>

Toevoeging op 01/06/2013 17:07:49:

kan iemand me daarmee op weg helpen aub?
Gewijzigd op 01/06/2013 17:03:50 door Keke Vermielen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:17:17
Anchor link
Op welk punt werkt het niet?
- Ik zie wel dat je PHP-start-tag al fout is
- en dat je punt-komma's mist
- en dat je $names niet zomaar kan echo'en omdat het een array is.
- en dat je niks met je rand() functie doet.
Gewijzigd op 01/06/2013 17:19:22 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:20:18
Anchor link
Ik had ondertussen zelf ook wat fouten gezien en heb de code aangepast naar dit

<html>
<p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    // Create an array and push on the names
    // of your closest family and friends

      $names = array("d","l","mama","papa");
    // Sort the list
    sort($names);
    // Randomly select a winner!
    $winner= rand($names,2);
       // Print the winner's name in ALL CAPS
    print ($winner);
    ?>

</p>
</html>

Toch wil het nog niet werken, de site geeft de foutcode: Did you remember to use array_push() in your code? En geen idee waar het over gaat. Sorry, ik ben hier echt een leek in en wil gewoon de verplichtingen van school nakomen! Alvast bedankt voor jullie hulp!
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.