Waarom werkt dit niet?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:21:44
Anchor link
Kijk eens naar: http://php.net/array_push
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 09:08:25
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:24:27
Anchor link
Ok, ik heb die array aangepast naar array_push maar het werkt nog steeds niet :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:26:31
Anchor link
En wie zegt dat je dat aan moest passen? Ik raad je aan om de documentatie eens grondig te bekijken..
Gewijzigd op 01/06/2013 17:27:05 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:31:55
Anchor link
Mijn Engels is echt niet zo best en dat is voor mij al een moeilijkheid wat de codeacademy.com betreft.
volgens mij gaat het met de code gewoon ergens mis bij die rand()...
De rest bovenaan lijkt me in orde!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:36:31
Anchor link
Je rand klopt niet, de parameters die je gebruikt kloppen niet:
Quote:
min The lowest value to return (default: 0)

Quote:
max The highest value to return (default: getrandmax()


Is het niet een beter idee om eens naar deze tutorial te kijken;
http://www.phptuts.nl/view/39/

Hij is weliswaar wel Nederlandstalig, maar aan de Engelse taal ontkom je nooit met programmeren. 99% van de manuals die je tegenkomt is Engels. En zelfs is PHP op Engels gebaseerd met functions, if, else, en statements.
Gewijzigd op 01/06/2013 17:38:13 door - Ariën -
 
Cake Masher

Cake Masher

01/06/2013 17:37:39
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
    
    // We maken een array met onze beste vrienden en familie
    $names = array ("vriend 2", "vriend 1", "mama", "papa");
    
    
    // We soteren de array
    sort ($names);
    
    
    /* We maken een variable aan met de winner erin
    het lijkt lastig, maar is opzich redelijk logisch.
    We hebben een array waarbij we bijvoorbeeld vriend 1 kunnen oproepen d.m.v. de volgende variable: $names[2]
    Maar we moeten een random naam hebben, dus gebruiken we de functie rand (start, eind). Hiermee kunnen we een random nummer
    genereren. We gebruiken 0 als start cijfer, omdat de array bij 0 begint. Vervolgens tellen we alle items in de array met de functie count ($names).
    Deze geeft ons het aantal items in de array terug, maar hij telt de 0 als een 1. Dit houd in dat je een cijfer krijgt van 4 (terwijl de array 0, 1, 2 en 3 is).
    Daarom halen we 1 van het resultaat af count ($names) - 1. Dit allemaal tussen haakjes, zodat we zeker weten dat dit eerst word uitgerekend. (count ($names) - 1) */

    $winner    = $names[rand (0, (count ($names) - 1))];
    

    // Vervolgens maken we van de naam, die we geselecteerd hebbem, hoofdletters met de functie strtoupper.
    $winner = strtoupper ($winner);
    
    
    // En als laatst knallen we de output naar de browser.
    echo $winner;
    
?>
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:42:41
Anchor link
Ik krijg resultaat maar geeft toch nog foutcode: did you remember to use array_push() in your code?
En als ik array aanpas naar array_push zegt ie did you remember to use array() in your code...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:45:16
Anchor link
Quote:
En wie zegt dat je dat aan moest passen? Ik raad je aan om de documentatie eens grondig te bekijken...


Kijk eens op php.net/array_push hoe die functie werkt. De eerste example #1 is al vrij duidelijk.
Gewijzigd op 01/06/2013 17:46:07 door - Ariën -
 
Cake Masher

Cake Masher

01/06/2013 17:45:44
Anchor link
Gezien je vorige fouten met je vorige 'opdracht', begin ik me af te vragen wat voor webserver / php jij gebruikt. Aangezien deze, en de eerder genoemde fouten, nergens op slaan..
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:47:17
Anchor link
Ik kan niks aan die fouten doen, ik moet die website gebruiken van mijn docent.
als we die volledige cursus doorlopen kunnen 6 van de 20 punten verdienen van ons examen...
Toch wel de moeite om even te doorlopen.
Ik ben het ook beu dat die zo'n fouten geeft maar ik heb het zelf niet in de hand en kan even alle hulp gebruiken :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:50:46
Anchor link
Waar komen die fouten dan vandaan?? Het zijn geen PHP-foutmeldingen.....
Gewijzigd op 01/06/2013 17:51:17 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:52:24
Anchor link
Ik typ de code in volgens de instructie en druk op 'save en submit code' dan verwerkt die dan en krijg ik een scherm met ofwel dat ik verder kan of dat de code fout is met de daarbij 'horende fout'.
Ik weet het is vreselijk maar ik moet door deze laatste oefening. Er moet 100 % voltooid komen staan anders is het bye bye punten :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:55:10
Anchor link
"did you remember to use array_push() in your code?"

Letterlijk vertaald staat er dus:
Ben je vergeten om array_push() in je code te verwerken?

Plaats die functie dus in je code, op de juiste manier.
Gewijzigd op 01/06/2013 17:55:33 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:56:01
Anchor link
ik ga het proberen, ik doe mijn best hé :)

Toevoeging op 01/06/2013 17:59:36:

GRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!
Het scherm geeft telkens vriend2, papa, mama enzo weer...
Maar de foutmelding blijft!
 
Cake Masher

Cake Masher

01/06/2013 18:02:21
Anchor link
In de opdracht die je ons liet zien staat niks in over de functie array_push. Ik neem aan dat dat niet je hele opdracht is?
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 18:03:09
Anchor link
Nee dat was de volledige opdracht.
Dat bedoel ik dus dat het nergens opslaat...
Ik moet helemaal geen array_push gebruiken...
Ik ga hier totaal niet uitkomen éh... :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 18:03:50
Anchor link
Voeg gewoon array_push toe aan je code op de juiste manier, zoals je opdracht vermeldt.

Het staat er toch echt: "did you remember to use array_push() in your code?"
Waarom denk jij dat het dan juist weer NIET moet?
Gewijzigd op 01/06/2013 18:04:53 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 18:05:06
Anchor link
Heb ik gedaan en dan zegt hij dat ik het resultaat moet printen...
Terwijl ik dat allemaal doe!
 
Cake Masher

Cake Masher

01/06/2013 18:06:14
Anchor link
Ik zou, zoals Aar het ook al aangeeft, de functie erin plaatsen en kijken wat er gebeurd. Nog steeds niet opgelost? dan zou ik het probleem bij je leraar neer leggen.. Aangezien er foutmeldingen komen die niet gerelateerd zijn aan de opdracht.
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 18:07:35
Anchor link
Ja ik ben ocharm al bezig vanaf 14 uur en ik heb zo lang aan drie oefeningen gewerkt.
Ik vind het echt niet aangenaam... Ik wil jullie allemaal van harte bedanken voor jullie hulp!
Lieve groetjes, Keke.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.