Waarom werkt dit niet?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:21:44
Anchor link
Kijk eens naar: http://php.net/array_push
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 06:38:33
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:24:27
Anchor link
Ok, ik heb die array aangepast naar array_push maar het werkt nog steeds niet :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:26:31
Anchor link
En wie zegt dat je dat aan moest passen? Ik raad je aan om de documentatie eens grondig te bekijken..
Gewijzigd op 01/06/2013 17:27:05 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:31:55
Anchor link
Mijn Engels is echt niet zo best en dat is voor mij al een moeilijkheid wat de codeacademy.com betreft.
volgens mij gaat het met de code gewoon ergens mis bij die rand()...
De rest bovenaan lijkt me in orde!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:36:31
Anchor link
Je rand klopt niet, de parameters die je gebruikt kloppen niet:
Quote:
min The lowest value to return (default: 0)

Quote:
max The highest value to return (default: getrandmax()


Is het niet een beter idee om eens naar deze tutorial te kijken;
http://www.phptuts.nl/view/39/

Hij is weliswaar wel Nederlandstalig, maar aan de Engelse taal ontkom je nooit met programmeren. 99% van de manuals die je tegenkomt is Engels. En zelfs is PHP op Engels gebaseerd met functions, if, else, en statements.
Gewijzigd op 01/06/2013 17:38:13 door - Ariën -
 
Cake Masher

Cake Masher

01/06/2013 17:37:39
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
    
    // We maken een array met onze beste vrienden en familie
    $names = array ("vriend 2", "vriend 1", "mama", "papa");
    
    
    // We soteren de array
    sort ($names);
    
    
    /* We maken een variable aan met de winner erin
    het lijkt lastig, maar is opzich redelijk logisch.
    We hebben een array waarbij we bijvoorbeeld vriend 1 kunnen oproepen d.m.v. de volgende variable: $names[2]
    Maar we moeten een random naam hebben, dus gebruiken we de functie rand (start, eind). Hiermee kunnen we een random nummer
    genereren. We gebruiken 0 als start cijfer, omdat de array bij 0 begint. Vervolgens tellen we alle items in de array met de functie count ($names).
    Deze geeft ons het aantal items in de array terug, maar hij telt de 0 als een 1. Dit houd in dat je een cijfer krijgt van 4 (terwijl de array 0, 1, 2 en 3 is).
    Daarom halen we 1 van het resultaat af count ($names) - 1. Dit allemaal tussen haakjes, zodat we zeker weten dat dit eerst word uitgerekend. (count ($names) - 1) */

    $winner    = $names[rand (0, (count ($names) - 1))];
    

    // Vervolgens maken we van de naam, die we geselecteerd hebbem, hoofdletters met de functie strtoupper.
    $winner = strtoupper ($winner);
    
    
    // En als laatst knallen we de output naar de browser.
    echo $winner;
    
?>
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:42:41
Anchor link
Ik krijg resultaat maar geeft toch nog foutcode: did you remember to use array_push() in your code?
En als ik array aanpas naar array_push zegt ie did you remember to use array() in your code...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:45:16
Anchor link
Quote:
En wie zegt dat je dat aan moest passen? Ik raad je aan om de documentatie eens grondig te bekijken...


Kijk eens op php.net/array_push hoe die functie werkt. De eerste example #1 is al vrij duidelijk.
Gewijzigd op 01/06/2013 17:46:07 door - Ariën -
 
Cake Masher

Cake Masher

01/06/2013 17:45:44
Anchor link
Gezien je vorige fouten met je vorige 'opdracht', begin ik me af te vragen wat voor webserver / php jij gebruikt. Aangezien deze, en de eerder genoemde fouten, nergens op slaan..
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:47:17
Anchor link
Ik kan niks aan die fouten doen, ik moet die website gebruiken van mijn docent.
als we die volledige cursus doorlopen kunnen 6 van de 20 punten verdienen van ons examen...
Toch wel de moeite om even te doorlopen.
Ik ben het ook beu dat die zo'n fouten geeft maar ik heb het zelf niet in de hand en kan even alle hulp gebruiken :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:50:46
Anchor link
Waar komen die fouten dan vandaan?? Het zijn geen PHP-foutmeldingen.....
Gewijzigd op 01/06/2013 17:51:17 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:52:24
Anchor link
Ik typ de code in volgens de instructie en druk op 'save en submit code' dan verwerkt die dan en krijg ik een scherm met ofwel dat ik verder kan of dat de code fout is met de daarbij 'horende fout'.
Ik weet het is vreselijk maar ik moet door deze laatste oefening. Er moet 100 % voltooid komen staan anders is het bye bye punten :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:55:10
Anchor link
"did you remember to use array_push() in your code?"

Letterlijk vertaald staat er dus:
Ben je vergeten om array_push() in je code te verwerken?

Plaats die functie dus in je code, op de juiste manier.
Gewijzigd op 01/06/2013 17:55:33 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:56:01
Anchor link
ik ga het proberen, ik doe mijn best hé :)

Toevoeging op 01/06/2013 17:59:36:

GRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!
Het scherm geeft telkens vriend2, papa, mama enzo weer...
Maar de foutmelding blijft!
 
Cake Masher

Cake Masher

01/06/2013 18:02:21
Anchor link
In de opdracht die je ons liet zien staat niks in over de functie array_push. Ik neem aan dat dat niet je hele opdracht is?
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 18:03:09
Anchor link
Nee dat was de volledige opdracht.
Dat bedoel ik dus dat het nergens opslaat...
Ik moet helemaal geen array_push gebruiken...
Ik ga hier totaal niet uitkomen éh... :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 18:03:50
Anchor link
Voeg gewoon array_push toe aan je code op de juiste manier, zoals je opdracht vermeldt.

Het staat er toch echt: "did you remember to use array_push() in your code?"
Waarom denk jij dat het dan juist weer NIET moet?
Gewijzigd op 01/06/2013 18:04:53 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 18:05:06
Anchor link
Heb ik gedaan en dan zegt hij dat ik het resultaat moet printen...
Terwijl ik dat allemaal doe!
 
Cake Masher

Cake Masher

01/06/2013 18:06:14
Anchor link
Ik zou, zoals Aar het ook al aangeeft, de functie erin plaatsen en kijken wat er gebeurd. Nog steeds niet opgelost? dan zou ik het probleem bij je leraar neer leggen.. Aangezien er foutmeldingen komen die niet gerelateerd zijn aan de opdracht.
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 18:07:35
Anchor link
Ja ik ben ocharm al bezig vanaf 14 uur en ik heb zo lang aan drie oefeningen gewerkt.
Ik vind het echt niet aangenaam... Ik wil jullie allemaal van harte bedanken voor jullie hulp!
Lieve groetjes, Keke.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.