Wanneer leeg laat dit zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »
Victor b

victor b

28/10/2010 11:03:18
Quote Anchor link
Beste,

Ik zit met het volgende probleem ik heb een script die zegt wanneer ... leeg is laat dit zien en anders laat dat zien.
Nu wil ik eigenlijk gewoon hebben wanneer veld die en die leeg zijn laat dit zien en niet daar achteraan anders. En wanneer vel die en die vol zijn laat dat zien
en wanneer veld ... leeg is en veld ... vol is laat dat zien.
Ik hoop dat het een beetje duiudelijk is.
ik gebruik de volgende code

(empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ? "" : "<img src=img/check.png title=Checked-in! border=0 width=35 height=35>")
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:22:33
 
Crude Oil

Crude Oil

28/10/2010 11:14:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek)){
echo "Dit";
}else{
echo "Zeg dit";
}


Kan toch gewoon?
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:16:20
Quote Anchor link
Nee dan wordt het lastig want kijk als aankomst en vertrek beide leeg zijn moet er geen plaatje komen. Als vertrek en aankomst bijde gevuld zijn moet het plaatje checkout komen. Als vertrek niet gevuld is en aankomst wel moet het plaatje checkin komen. Snapje ik kom hier dus niet uit!
 
- Dave -

- Dave -

28/10/2010 11:19:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek))
{

echo "Geen plaatje";
}

elseif(empty($row->vertrek))
{

echo "Check in";
}

else
{
echo "Check out";
}

?>
Gewijzigd op 28/10/2010 11:19:41 door - Dave -
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:25:21
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie! Dat ziet er goed uit het enige probleem is dat ik het op de volgende manier in de tabel zet en ik er niet uit kom hoe ik het dan moet neer zetten. Ik heb dit nu geprobeerd maar werkt niet:

<td width="70">' . (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ? " " : elseif (empty($row->vertrek) ? "checkin" : " ") . '</td>

Toevoeging op 28/10/2010 11:39:50:

Ik heb nu het volgende
<td width="70">' . (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ? "" : empty($row->vertrek) ? "<img src=img/check.png title=Checked-in! border=0 width=35 height=35>" : "<img src=img/checkout.png title=Checked-out! border=0 width=35 height=35>") . '</td>

Het werkt nu wel geen errors. Maar als vertrek en aakomst leeg zijn laat hij alsnog het plaatje zien van checkedout
 
- Dave -

- Dave -

28/10/2010 11:47:25
Quote Anchor link
Kan je even wat meer code posten en tussen de [.code] tags zetten?
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:48:35
Quote Anchor link
Hieronder staat het gedeelte van de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
        {
            echo ('

                <tr>
                    <table border="0">
                    <td width="100">' . $row->tijd . '</td>
                    <td width="290">' . $row->bedrijf . '</td>
                    <td width="300">' . $row->naam . '</td>
                    <td width="200">' . $row->contactpersoon . '</td>
                    <td width="80">' . $row->ext . '</td>
                    <td width="70">' .  (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ?  : empty($row->vertrek) ? "<img src=img/check.png title=Checked-in! border=0 width=35 height=35>" : "<img src=img/checkout.png title=Checked-out! border=0 width=35 height=35>") . '</td>
                    <td width="92"><a href="safety.php?id='.urlencode($row->id).'"><img src="img/checkin.bmp" border="0" width="87" height="24" /></a></td>
                    <td width="87"><a href="checkout.php?id='.urlencode($row->id).'"><img src="img/checkout.bmp" border="0" width="87" height="24" /></a></td>
                    
                    
            ');
        }
    echo ('<tr></tr></table>');
Gewijzigd op 28/10/2010 11:50:08 door victor b
 
- Mark -

- Mark -

28/10/2010 11:49:35
Quote Anchor link
Waarom wil je alles op 1 regel? Schijf het uit zodat het beter leesbaar is. Deze manier van schrijven is leuk voor kleine if else statements maar niet voor zo'n lap met code.

Kun je code tags gebruiken hier op het forum dat leest gemakkelijker.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

    if(!empty($row->aankomst)){
        
        echo 'Check in';
    }

    else{
    
        if(!empty($row->vertrek)){
            
            echo 'Check out';
        }

        else{
            
            echo 'Geen plaatje';
        }
    }


?>


EDIT: Verkort gaat nog net.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    echo (!empty($row->aankomst)) ? 'Check in' : (!empty($row->vertrek)) ? 'Check out' : 'Geen plaatje' ;

?>
Gewijzigd op 28/10/2010 11:56:12 door - Mark -
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:50:53
Quote Anchor link
Zie mijn reactie hierboven :)
 
- Mark -

- Mark -

28/10/2010 11:57:14
Quote Anchor link
Wat voor waardes hebben $row->aankomst en $row->vertrek? 0 en 1? datums?

PS Ik had $row->aankomst en $row->vertrek verkeerd in mijn vorige post.
Gewijzigd op 28/10/2010 12:13:00 door - Mark -
 
Victor b

victor b

28/10/2010 12:11:22
Quote Anchor link
Nee daar staan tijden in!
Dus zoals 16:00 of 15:34

Toevoeging op 28/10/2010 13:16:53:

Bedankt het werkt met de volgende code :D
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td width="70">' .  (empty($row->aankomst) ? " "  : (empty($row->vertrek) ? "checkin" : "checkout")) . '</td>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.