Wanneer leeg laat dit zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »
Victor b

victor b

28/10/2010 11:03:18
Quote Anchor link
Beste,

Ik zit met het volgende probleem ik heb een script die zegt wanneer ... leeg is laat dit zien en anders laat dat zien.
Nu wil ik eigenlijk gewoon hebben wanneer veld die en die leeg zijn laat dit zien en niet daar achteraan anders. En wanneer vel die en die vol zijn laat dat zien
en wanneer veld ... leeg is en veld ... vol is laat dat zien.
Ik hoop dat het een beetje duiudelijk is.
ik gebruik de volgende code

(empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ? "" : "<img src=img/check.png title=Checked-in! border=0 width=35 height=35>")
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 21:53:37
 
Crude Oil

Crude Oil

28/10/2010 11:14:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek)){
echo "Dit";
}else{
echo "Zeg dit";
}


Kan toch gewoon?
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:16:20
Quote Anchor link
Nee dan wordt het lastig want kijk als aankomst en vertrek beide leeg zijn moet er geen plaatje komen. Als vertrek en aankomst bijde gevuld zijn moet het plaatje checkout komen. Als vertrek niet gevuld is en aankomst wel moet het plaatje checkin komen. Snapje ik kom hier dus niet uit!
 
- Dave -

- Dave -

28/10/2010 11:19:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek))
{

echo "Geen plaatje";
}

elseif(empty($row->vertrek))
{

echo "Check in";
}

else
{
echo "Check out";
}

?>
Gewijzigd op 28/10/2010 11:19:41 door - Dave -
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:25:21
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie! Dat ziet er goed uit het enige probleem is dat ik het op de volgende manier in de tabel zet en ik er niet uit kom hoe ik het dan moet neer zetten. Ik heb dit nu geprobeerd maar werkt niet:

<td width="70">' . (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ? " " : elseif (empty($row->vertrek) ? "checkin" : " ") . '</td>

Toevoeging op 28/10/2010 11:39:50:

Ik heb nu het volgende
<td width="70">' . (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ? "" : empty($row->vertrek) ? "<img src=img/check.png title=Checked-in! border=0 width=35 height=35>" : "<img src=img/checkout.png title=Checked-out! border=0 width=35 height=35>") . '</td>

Het werkt nu wel geen errors. Maar als vertrek en aakomst leeg zijn laat hij alsnog het plaatje zien van checkedout
 
- Dave -

- Dave -

28/10/2010 11:47:25
Quote Anchor link
Kan je even wat meer code posten en tussen de [.code] tags zetten?
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:48:35
Quote Anchor link
Hieronder staat het gedeelte van de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
        {
            echo ('

                <tr>
                    <table border="0">
                    <td width="100">' . $row->tijd . '</td>
                    <td width="290">' . $row->bedrijf . '</td>
                    <td width="300">' . $row->naam . '</td>
                    <td width="200">' . $row->contactpersoon . '</td>
                    <td width="80">' . $row->ext . '</td>
                    <td width="70">' .  (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ?  : empty($row->vertrek) ? "<img src=img/check.png title=Checked-in! border=0 width=35 height=35>" : "<img src=img/checkout.png title=Checked-out! border=0 width=35 height=35>") . '</td>
                    <td width="92"><a href="safety.php?id='.urlencode($row->id).'"><img src="img/checkin.bmp" border="0" width="87" height="24" /></a></td>
                    <td width="87"><a href="checkout.php?id='.urlencode($row->id).'"><img src="img/checkout.bmp" border="0" width="87" height="24" /></a></td>
                    
                    
            ');
        }
    echo ('<tr></tr></table>');
Gewijzigd op 28/10/2010 11:50:08 door victor b
 
- Mark -

- Mark -

28/10/2010 11:49:35
Quote Anchor link
Waarom wil je alles op 1 regel? Schijf het uit zodat het beter leesbaar is. Deze manier van schrijven is leuk voor kleine if else statements maar niet voor zo'n lap met code.

Kun je code tags gebruiken hier op het forum dat leest gemakkelijker.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

    if(!empty($row->aankomst)){
        
        echo 'Check in';
    }

    else{
    
        if(!empty($row->vertrek)){
            
            echo 'Check out';
        }

        else{
            
            echo 'Geen plaatje';
        }
    }


?>


EDIT: Verkort gaat nog net.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    echo (!empty($row->aankomst)) ? 'Check in' : (!empty($row->vertrek)) ? 'Check out' : 'Geen plaatje' ;

?>
Gewijzigd op 28/10/2010 11:56:12 door - Mark -
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:50:53
Quote Anchor link
Zie mijn reactie hierboven :)
 
- Mark -

- Mark -

28/10/2010 11:57:14
Quote Anchor link
Wat voor waardes hebben $row->aankomst en $row->vertrek? 0 en 1? datums?

PS Ik had $row->aankomst en $row->vertrek verkeerd in mijn vorige post.
Gewijzigd op 28/10/2010 12:13:00 door - Mark -
 
Victor b

victor b

28/10/2010 12:11:22
Quote Anchor link
Nee daar staan tijden in!
Dus zoals 16:00 of 15:34

Toevoeging op 28/10/2010 13:16:53:

Bedankt het werkt met de volgende code :D
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td width="70">' .  (empty($row->aankomst) ? " "  : (empty($row->vertrek) ? "checkin" : "checkout")) . '</td>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.