Wanneer leeg laat dit zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »
Victor b

victor b

28/10/2010 11:03:18
Quote Anchor link
Beste,

Ik zit met het volgende probleem ik heb een script die zegt wanneer ... leeg is laat dit zien en anders laat dat zien.
Nu wil ik eigenlijk gewoon hebben wanneer veld die en die leeg zijn laat dit zien en niet daar achteraan anders. En wanneer vel die en die vol zijn laat dat zien
en wanneer veld ... leeg is en veld ... vol is laat dat zien.
Ik hoop dat het een beetje duiudelijk is.
ik gebruik de volgende code

(empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ? "" : "<img src=img/check.png title=Checked-in! border=0 width=35 height=35>")
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:22:48
 
Crude Oil

Crude Oil

28/10/2010 11:14:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek)){
echo "Dit";
}else{
echo "Zeg dit";
}


Kan toch gewoon?
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:16:20
Quote Anchor link
Nee dan wordt het lastig want kijk als aankomst en vertrek beide leeg zijn moet er geen plaatje komen. Als vertrek en aankomst bijde gevuld zijn moet het plaatje checkout komen. Als vertrek niet gevuld is en aankomst wel moet het plaatje checkin komen. Snapje ik kom hier dus niet uit!
 
- Dave -

- Dave -

28/10/2010 11:19:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek))
{

echo "Geen plaatje";
}

elseif(empty($row->vertrek))
{

echo "Check in";
}

else
{
echo "Check out";
}

?>
Gewijzigd op 28/10/2010 11:19:41 door - Dave -
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:25:21
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie! Dat ziet er goed uit het enige probleem is dat ik het op de volgende manier in de tabel zet en ik er niet uit kom hoe ik het dan moet neer zetten. Ik heb dit nu geprobeerd maar werkt niet:

<td width="70">' . (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ? " " : elseif (empty($row->vertrek) ? "checkin" : " ") . '</td>

Toevoeging op 28/10/2010 11:39:50:

Ik heb nu het volgende
<td width="70">' . (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ? "" : empty($row->vertrek) ? "<img src=img/check.png title=Checked-in! border=0 width=35 height=35>" : "<img src=img/checkout.png title=Checked-out! border=0 width=35 height=35>") . '</td>

Het werkt nu wel geen errors. Maar als vertrek en aakomst leeg zijn laat hij alsnog het plaatje zien van checkedout
 
- Dave -

- Dave -

28/10/2010 11:47:25
Quote Anchor link
Kan je even wat meer code posten en tussen de [.code] tags zetten?
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:48:35
Quote Anchor link
Hieronder staat het gedeelte van de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
        {
            echo ('

                <tr>
                    <table border="0">
                    <td width="100">' . $row->tijd . '</td>
                    <td width="290">' . $row->bedrijf . '</td>
                    <td width="300">' . $row->naam . '</td>
                    <td width="200">' . $row->contactpersoon . '</td>
                    <td width="80">' . $row->ext . '</td>
                    <td width="70">' .  (empty($row->aankomst) && empty($row->vertrek) ?  : empty($row->vertrek) ? "<img src=img/check.png title=Checked-in! border=0 width=35 height=35>" : "<img src=img/checkout.png title=Checked-out! border=0 width=35 height=35>") . '</td>
                    <td width="92"><a href="safety.php?id='.urlencode($row->id).'"><img src="img/checkin.bmp" border="0" width="87" height="24" /></a></td>
                    <td width="87"><a href="checkout.php?id='.urlencode($row->id).'"><img src="img/checkout.bmp" border="0" width="87" height="24" /></a></td>
                    
                    
            ');
        }
    echo ('<tr></tr></table>');
Gewijzigd op 28/10/2010 11:50:08 door victor b
 
- Mark -

- Mark -

28/10/2010 11:49:35
Quote Anchor link
Waarom wil je alles op 1 regel? Schijf het uit zodat het beter leesbaar is. Deze manier van schrijven is leuk voor kleine if else statements maar niet voor zo'n lap met code.

Kun je code tags gebruiken hier op het forum dat leest gemakkelijker.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

    if(!empty($row->aankomst)){
        
        echo 'Check in';
    }

    else{
    
        if(!empty($row->vertrek)){
            
            echo 'Check out';
        }

        else{
            
            echo 'Geen plaatje';
        }
    }


?>


EDIT: Verkort gaat nog net.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    echo (!empty($row->aankomst)) ? 'Check in' : (!empty($row->vertrek)) ? 'Check out' : 'Geen plaatje' ;

?>
Gewijzigd op 28/10/2010 11:56:12 door - Mark -
 
Victor b

victor b

28/10/2010 11:50:53
Quote Anchor link
Zie mijn reactie hierboven :)
 
- Mark -

- Mark -

28/10/2010 11:57:14
Quote Anchor link
Wat voor waardes hebben $row->aankomst en $row->vertrek? 0 en 1? datums?

PS Ik had $row->aankomst en $row->vertrek verkeerd in mijn vorige post.
Gewijzigd op 28/10/2010 12:13:00 door - Mark -
 
Victor b

victor b

28/10/2010 12:11:22
Quote Anchor link
Nee daar staan tijden in!
Dus zoals 16:00 of 15:34

Toevoeging op 28/10/2010 13:16:53:

Bedankt het werkt met de volgende code :D
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td width="70">' .  (empty($row->aankomst) ? " "  : (empty($row->vertrek) ? "checkin" : "checkout")) . '</td>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.