Webcam Capture

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

23/10/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik ben momenteel bezig met het maken van een video chat.
Ik heb nu een java applet geschreven, die om de x aantal milliseconden een afbeelding laat zien.
Nu is het dus de bedoeling dat ik ook constant bij de user vandaan een image capture van de webcam, en die dan opsla.
Het is de bedoeling dat ik constant hetzelfde plaatje overschrijf.
Nu zal het wel aan mijn google kunsten liggen,
Maar ik blijk enkel en alleen mijn eigen soort creaties tegen te komen, maar niks wat echt een image captured bij de user vandaan.
Ik heb dit het liefst in Java, maar als het niet anders is, mag een hidden flash ook.
Heeft iemand misschien nog tips voor het zoeken, of een mooie link die ik kan gebruiken?

(overigens komen mijn zoektermen neer op:
java webcam streaming applet,
java webcam applet,
java webcam capture applet,
enzovoorts.
)
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 09:47:50
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/10/2009 17:29:00
Quote Anchor link
nog niks gevonden,, iemand?
Tutorials zijn ook goed trouwens
 

24/10/2009 17:38:00
Quote Anchor link
Waarom moet het per se in java? Flash lijkt mij veel handiger / makkelijker.
En ik denk dat je zo'n vraag beter hier kunt stellen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/10/2009 17:53:00
Quote Anchor link
Omdat flash een stuk minder programeerdelijk (is dat een woord?) is.
i.i.g. voor mij dan, flash is heel grafisch ingesteld, en java een stuk minder.
 
GaMer B

GaMer B

24/10/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Flash minder programmeerbaar?! Ga je mond spoelen. Actionscript heeft veel kracht om dingen te realiseren.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/10/2009 17:57:00
Quote Anchor link
Voor mij wel, ik ken het niet, en zodra ik het in mijn editor open, staat er alleen maar gebrabbel, en in de comments is ieder letter gescheiden met een spatie.

En ik heb er altijd nogal moeite mee om flash op de achtergrond te laten draaien, want blijkbaar is iedereen die met flash kan werken zo trots, dat het allemaal enorm groot in het beeld moet staan, i.p.v. gewoon verborgen werken.
 

24/10/2009 18:44:00
Quote Anchor link
nico schreef op 24.10.2009 17:57:
Voor mij wel, ik ken het niet, en zodra ik het in mijn editor open, staat er alleen maar gebrabbel, en in de comments is ieder letter gescheiden met een spatie.

In je editor?
Euh? Dat klinkt alsof je het in notepad++ wilt openen ofzo.
Zoiets doe je toch niet? :-/
Maar met flash kan je echt heel veel. Zie adobe over flash. Natuurlijk is dat veel grafisch, maar je hebt in flash ]actionscript[/google] dat is een variant van ecmascript.
Je kunt er van alles mee doen:
http://www.newgrounds.com/portal/view/326194
http://blog.soulwire.co.uk/flash/actionscript-3/webcam-motion-detection-tracking/
http://www.adobe.com/devnet/flash/articles/webcam_motion.html
http://www.gskinner.com/blog/archives/2005/08/flash_8_webcam.html
http://www.adobe.com/devnet/flash/articles/augmented_reality.html
http://www.flashkit.com/tutorials/Dynamic_Content/Basic_Fl-Jeff_Hug-732/index.php

nico schreef op 24.10.2009 17:57:
En ik heb er altijd nogal moeite mee om flash op de achtergrond te laten draaien, want blijkbaar is iedereen die met flash kan werken zo trots, dat het allemaal enorm groot in het beeld moet staan, i.p.v. gewoon verborgen werken.

Waarom moet het verborgen?

Als je ook linux wilt ondersteunen dan is flash misschien niet zo'n goede keuze, flash ondersteuning in linux is echt kut.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/10/2009 19:00:00
Quote Anchor link
Het moet op alle platforms ondersteund worden.
En ik wil gewoon via de webcam van de gebruiker een foto maken, en die dan opslaan op me server.
Dit kan ik dan om de zoveel seconden doen, en dan krijg je gewoon een soort streaming eigenlijk.
Opzich is directe streaming ook goed, maar daar kan ik ook niet echt iets voor vinden, zodat een ander het ook live kan bekijken.

Maar dat is het grote nadeel van flash, je kan niet gewoon ff de code wijzigen, en als programmeur wil je gewoon graag die mogelijkheid hebben, vind ik.
Ik heb er een hekel aan als ik voor iedere nieuwe taal weer een nieuwe software pakker moet downloaden of kopen.
 

24/10/2009 19:04:00
Quote Anchor link
nico schreef op 24.10.2009 19:00:
Maar dat is het grote nadeel van flash, je kan niet gewoon ff de code wijzigen, en als programmeur wil je gewoon graag die mogelijkheid hebben, vind ik.

Welwaar, gewoon als project opslaan en naar flash exporteren.
Java kan je ook compilen en ook nog je code elke dag aanpassen.
Kan met flash ook.
nico schreef op 24.10.2009 19:00:
Ik heb er een hekel aan als ik voor iedere nieuwe taal weer een nieuwe software pakker moet downloaden of kopen.

Tja, maar ik denk dat je sowieso hier niet veel hulp krijgt...
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/10/2009 19:10:00
Quote Anchor link
Met java kan je compilen, maar hoeft niet.
Je kan ook gewoon de .java bestanden gebruiker i.p.v. de .class
De .class filles zijn ook onbruikbaar, als je die wijzigt, word hij ongeveer 60% kleiner, en dan werkt het gewoon niet meer.
 
GaMer B

GaMer B

24/10/2009 19:40:00
Quote Anchor link
nico schreef op 24.10.2009 19:10:
De .class filles zijn ook onbruikbaar, als je die wijzigt, word hij ongeveer 60% kleiner, en dan werkt het gewoon niet meer.


Daar heb je decompilers voor. Ook voor Flash ;)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

25/10/2009 19:36:00
Quote Anchor link
en dat kost weer tijd :P
Maar ik snap opzich jou punt wel, maar ik heb het gewoon niet zo op flash.
Dus we krijgen eigenlijk een eindeloze wellus nietus discussie (kan ook heel leuk zijn =þ)

Maar ik heb nogsteeds niks gevonden, behalve het Java Media Framework, maar nog geen voorbeeld van wat ik wil, dus nu ga ik zelf lekker aan kloten :P

Jullie horen het wel als het me is gelukt, en jullie krijgen de code lekker toch niet,,

Ah puh huuh.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.