Webcam Capture

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

23/10/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik ben momenteel bezig met het maken van een video chat.
Ik heb nu een java applet geschreven, die om de x aantal milliseconden een afbeelding laat zien.
Nu is het dus de bedoeling dat ik ook constant bij de user vandaan een image capture van de webcam, en die dan opsla.
Het is de bedoeling dat ik constant hetzelfde plaatje overschrijf.
Nu zal het wel aan mijn google kunsten liggen,
Maar ik blijk enkel en alleen mijn eigen soort creaties tegen te komen, maar niks wat echt een image captured bij de user vandaan.
Ik heb dit het liefst in Java, maar als het niet anders is, mag een hidden flash ook.
Heeft iemand misschien nog tips voor het zoeken, of een mooie link die ik kan gebruiken?

(overigens komen mijn zoektermen neer op:
java webcam streaming applet,
java webcam applet,
java webcam capture applet,
enzovoorts.
)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:47:30
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/10/2009 17:29:00
Quote Anchor link
nog niks gevonden,, iemand?
Tutorials zijn ook goed trouwens
 

24/10/2009 17:38:00
Quote Anchor link
Waarom moet het per se in java? Flash lijkt mij veel handiger / makkelijker.
En ik denk dat je zo'n vraag beter hier kunt stellen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/10/2009 17:53:00
Quote Anchor link
Omdat flash een stuk minder programeerdelijk (is dat een woord?) is.
i.i.g. voor mij dan, flash is heel grafisch ingesteld, en java een stuk minder.
 
GaMer B

GaMer B

24/10/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Flash minder programmeerbaar?! Ga je mond spoelen. Actionscript heeft veel kracht om dingen te realiseren.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/10/2009 17:57:00
Quote Anchor link
Voor mij wel, ik ken het niet, en zodra ik het in mijn editor open, staat er alleen maar gebrabbel, en in de comments is ieder letter gescheiden met een spatie.

En ik heb er altijd nogal moeite mee om flash op de achtergrond te laten draaien, want blijkbaar is iedereen die met flash kan werken zo trots, dat het allemaal enorm groot in het beeld moet staan, i.p.v. gewoon verborgen werken.
 

24/10/2009 18:44:00
Quote Anchor link
nico schreef op 24.10.2009 17:57:
Voor mij wel, ik ken het niet, en zodra ik het in mijn editor open, staat er alleen maar gebrabbel, en in de comments is ieder letter gescheiden met een spatie.

In je editor?
Euh? Dat klinkt alsof je het in notepad++ wilt openen ofzo.
Zoiets doe je toch niet? :-/
Maar met flash kan je echt heel veel. Zie adobe over flash. Natuurlijk is dat veel grafisch, maar je hebt in flash ]actionscript[/google] dat is een variant van ecmascript.
Je kunt er van alles mee doen:
http://www.newgrounds.com/portal/view/326194
http://blog.soulwire.co.uk/flash/actionscript-3/webcam-motion-detection-tracking/
http://www.adobe.com/devnet/flash/articles/webcam_motion.html
http://www.gskinner.com/blog/archives/2005/08/flash_8_webcam.html
http://www.adobe.com/devnet/flash/articles/augmented_reality.html
http://www.flashkit.com/tutorials/Dynamic_Content/Basic_Fl-Jeff_Hug-732/index.php

nico schreef op 24.10.2009 17:57:
En ik heb er altijd nogal moeite mee om flash op de achtergrond te laten draaien, want blijkbaar is iedereen die met flash kan werken zo trots, dat het allemaal enorm groot in het beeld moet staan, i.p.v. gewoon verborgen werken.

Waarom moet het verborgen?

Als je ook linux wilt ondersteunen dan is flash misschien niet zo'n goede keuze, flash ondersteuning in linux is echt kut.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/10/2009 19:00:00
Quote Anchor link
Het moet op alle platforms ondersteund worden.
En ik wil gewoon via de webcam van de gebruiker een foto maken, en die dan opslaan op me server.
Dit kan ik dan om de zoveel seconden doen, en dan krijg je gewoon een soort streaming eigenlijk.
Opzich is directe streaming ook goed, maar daar kan ik ook niet echt iets voor vinden, zodat een ander het ook live kan bekijken.

Maar dat is het grote nadeel van flash, je kan niet gewoon ff de code wijzigen, en als programmeur wil je gewoon graag die mogelijkheid hebben, vind ik.
Ik heb er een hekel aan als ik voor iedere nieuwe taal weer een nieuwe software pakker moet downloaden of kopen.
 

24/10/2009 19:04:00
Quote Anchor link
nico schreef op 24.10.2009 19:00:
Maar dat is het grote nadeel van flash, je kan niet gewoon ff de code wijzigen, en als programmeur wil je gewoon graag die mogelijkheid hebben, vind ik.

Welwaar, gewoon als project opslaan en naar flash exporteren.
Java kan je ook compilen en ook nog je code elke dag aanpassen.
Kan met flash ook.
nico schreef op 24.10.2009 19:00:
Ik heb er een hekel aan als ik voor iedere nieuwe taal weer een nieuwe software pakker moet downloaden of kopen.

Tja, maar ik denk dat je sowieso hier niet veel hulp krijgt...
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/10/2009 19:10:00
Quote Anchor link
Met java kan je compilen, maar hoeft niet.
Je kan ook gewoon de .java bestanden gebruiker i.p.v. de .class
De .class filles zijn ook onbruikbaar, als je die wijzigt, word hij ongeveer 60% kleiner, en dan werkt het gewoon niet meer.
 
GaMer B

GaMer B

24/10/2009 19:40:00
Quote Anchor link
nico schreef op 24.10.2009 19:10:
De .class filles zijn ook onbruikbaar, als je die wijzigt, word hij ongeveer 60% kleiner, en dan werkt het gewoon niet meer.


Daar heb je decompilers voor. Ook voor Flash ;)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

25/10/2009 19:36:00
Quote Anchor link
en dat kost weer tijd :P
Maar ik snap opzich jou punt wel, maar ik heb het gewoon niet zo op flash.
Dus we krijgen eigenlijk een eindeloze wellus nietus discussie (kan ook heel leuk zijn =þ)

Maar ik heb nogsteeds niks gevonden, behalve het Java Media Framework, maar nog geen voorbeeld van wat ik wil, dus nu ga ik zelf lekker aan kloten :P

Jullie horen het wel als het me is gelukt, en jullie krijgen de code lekker toch niet,,

Ah puh huuh.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.