webpagina bevestigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »
Aad B

Aad B

13/04/2019 13:45:44
Quote Anchor link
Ik ben bezig een Arduino Wemos D1 te programmeren om elk uur de spanning van de zonnepanelen door te geven (aan mijn website voor opslag in MySQL) via WiFi. Het gaat om een openbare wifi zonder wachtwoord maar wel met een "akkoord voorwaarden knop".
Het lukt mij prima om de Wemos D1 bij opstarten te laten verbinden met de WiFi maar ik kom niet verder omdat de ik de akkoord knop op een of andere manier moet bevestigen. Verder is het geen probleem om http requests te doen en het apparaatje werkt ook prima op een wifi zonder akkoord knop.

Hoe moet de bevestiging van de akkoord knop eruit zien in het op eerste verbinding volgende http request??
Gewijzigd op 13/04/2019 13:51:29 door Aad B
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:24:42
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/04/2019 14:31:33
Quote Anchor link
Geen idee? Staat hier iets over in een handleidig?
Kijk eens in de netwerktab?
Ergens zal onthouden moeten worden dat je akkoord bent gegaan, dus ik vermoed een cookie? Als dat het geval is zul je een HTTP-request moeten bouwen waarin je in de HTTP-headers zo'n acceptatie cookie meegeeft. En anders zul je even moeten uitzoeken wat er dan wel aan de hand is.
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

13/04/2019 14:47:18
Quote Anchor link
Zou het probleem oplossen met een confirmbox.
Zoiets als dit:

<script>
if(confirm("Play again?")) {
// indien ja geklikt, http-request
} else {
// indien nee geklikt, verzin maar wat
}
</script>
 
Aad B

Aad B

13/04/2019 14:50:17
Quote Anchor link
Thomas, dank voor je reactie. Ik moet meer uitzoeken begrijp ik.
Het is sowieso al een probleem om het te testen op mijn laptop, daar kom ik die knop nooit (meer) tegen.
Jouw tip over een cookie is natuurlijk de juiste. Ik ga dat checken op mijn laptop en cookie weggooien. Misschien kom ik dan de knop weer tegen. Het doel hiervan is:
Het gaat om de WiFi op onze jachthaven en ik heb een zonnepaneeltje om de accu van de boot op peil te houden en ik wil het spanningsverloop op de accu de meten en weten.
Dus kort door de bocht: Hoe druk ik geautomatiseerd op een knop???
Gewijzigd op 13/04/2019 15:31:37 door Aad B
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/04/2019 15:24:21
Quote Anchor link
Kijk eerst eens op een computer met behulp van de 'developer tools' welke request er wordt aangeroepen bij het klikken op de knop.
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

13/04/2019 15:31:35
Quote Anchor link
Welk type omvormer heb je? Zit er niet een soort API op waarbij je de gegevens gewoon als "ruwe data" op kunt vragen (zonder "akkoord" dialoog). Hoef je ook niet in de HTML te zitten grutten voor je gegevens.
 
Aad B

Aad B

13/04/2019 15:40:13
Quote Anchor link
@Rob Ik heb een van de eerste Victron MPPT solar laders zonder Bluetooth of iets dergelijks. Ik wil thuis achteraf het spanningsverloop kunnen zien. Ik heb de Wemos D1 zover dat er elke 5 min spanning gemeten wordt via een weerstandsbruggetje op de analoge ingang waarna er een verbinding gemaakt wordt met WiFi en een php script aangeroepen op mijn website waarmee vervolgens de waarde samen met de tijd in een MySQL tabel wordt gezet. Het totaal was een klusje van niks en getest op een (reserve) WiFi zonder wachtwoord thuis waarna het op de jachthaven WiFi maar niet wilde werken..... LCD display eraan geprogrammeerd en toen zag ik de de reply van de WiFi terugkomen met "akkoord".......en toen wist ik dat er een button zou zijn. Ooit wel eens gezien op telefoon en laptop maar slechts 1 keer denk ik.

@Ariën Dank, dat is wat ik ga doen. Kom er later nog wel op terug.
Gewijzigd op 13/04/2019 15:41:04 door Aad B
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

13/04/2019 15:56:06
Quote Anchor link
Ah die fiets: de Arduino zit dus bedraad aan de omvormer vast, maar vervolgens wil je de gemeten waarde via de "haven WiFi" naar je eigen website doorzetten. En die "haven WiFi" vraagt dus om "akkoord".

Het zou mooi zijn als je inderdaad een cookie op je laptop kunt vinden. Deze kun je dan direct aan je request toevoegen. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat de haven WiFi via MAC-adressen (zelf) onthoud wie er al toestemming heeft gegeven. Dat zou je kunnen proberen door je Arduino even dezelfde MAC als je laptop/telefoon/whatever te geven, en dan kijken of ie niet meer akkoord hoeft te geven.
 
Aad B

Aad B

13/04/2019 16:48:57
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 13/04/2019 15:56:06:
Ah die fiets: de Arduino zit dus bedraad aan de omvormer vast, maar vervolgens wil je de gemeten waarde via de "haven WiFi" naar je eigen website doorzetten. En die "haven WiFi" vraagt dus om "akkoord".

Je beschrijft exact wat de bedoeling is!!
Ik vermoed dat het inderdaad op mac adres werkt. Dat ga ik dus als eerste even toevoegen aan de Arduino code. Laptop mee en uittesten, Mac adres maar ook cookie checken. Dat is het makkelijkste, die gooi ik dan even weg op de laptop.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/04/2019 17:40:39
Quote Anchor link
Meeste hotspots werken met MAC-adressen. Want je wilt op DNS-niveau iets opvragen.
Gewijzigd op 13/04/2019 17:41:44 door - Ariën -
 
Aad B

Aad B

16/04/2019 21:44:22
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 13/04/2019 15:56:06:
Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat de haven WiFi via MAC-adressen (zelf) onthoud wie er al toestemming heeft gegeven. Dat zou je kunnen proberen door je Arduino even dezelfde MAC als je laptop/telefoon/whatever te geven, en dan kijken of ie niet meer akkoord hoeft te geven.
Gedaan, Arduino MAC van telefoon gegeven en het setje werkt nu probleemloos. De Arduino/Wemos D1 zendt nu elke 5 minuten de accuspanning naar mijn website!! Rob, dank voor de tip :)
Gewijzigd op 16/04/2019 21:44:58 door Aad B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.