Website promoten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mitchel V

Mitchel V

27/11/2010 14:00:45
Quote Anchor link
Beste leden.

Ik ben laatste tijd bezig hoe ik website beter kan laten gevonden worden op google.
Je ziet wel eens bij "herman den blijker" dat als hun een website in de lucht gooien dat hij meteen goed vind baar is.

Maar hoe kan ik mijn website ook beter laten gevonden worden?

Ik heb het volgende geprobeerd:
Meta tags description & keyswords
robot.txt
sitemap

Maar toch worden de websites slecht gevonden...
Ik zat te denken om een onzichtbare tag wal te maken of zo?
Heeft iemand tips en ideeën voor mij?

Bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:00:29
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/11/2010 14:04:46
Quote Anchor link
Verdiep je eens in het onderwerp SEO. Dat is wat jij zoekt:

http://www.google.nl/search?hl=nl&tbas=0&defl=nl&q=define:seo&sa=X&ei=wwHxTOydOI-VOtO9vNMK&ved=0CCEQkAE

(even de hele link kopiëren!)
Gewijzigd op 27/11/2010 14:22:12 door Ozzie PHP
 
Wouter J

Wouter J

27/11/2010 14:16:52
Quote Anchor link
Of kijk eens op http://www.woorank.com/ daar staan veel tips om je website te verbeteren.

En je mag ook best wel contact met mij opnemen, weet zelf namelijk best wel veel van SEO. En zoiets is een veel te groot onderwerp om 1 2 3 in een topic te plaatsen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/11/2010 14:23:55
Quote Anchor link
@Wouter J: laat 'm juist wel zijn vragen hier plaatsen. We zitten op een forum zodat iedereen van elkaar kan leren. Graag dus wel je vragen en opmerkingen hier plaatsen.
 
Wouter J

Wouter J

27/11/2010 14:59:43
Quote Anchor link
Wat ik zei, het is een heel groot onderwerp. Ik kan er wel boeken over vol schrijven. En het ligt er ook aan waarop je je precies wilt focussen.

Heb je bijv. een vakantie blog dan zou je goed met geo tags kunnen werken, maar heb je een bedrijf pagina dan kan je je focussen op het geen dat bedrijf aanbied.

Maar over het algemeen zijn er wel wat dingen:
Meta-Tags
Meta tags zijn belangrijk voor zoekmachines. Je hoeft ze niet allemaal te hebben. Maar de description en keyword is belangrijk.
Bij de description tag moet je in ong. 60 tekens een uitleg geven van wat er op die pagina te zien is.
De keyword tag word door google nauwelijks meer gebruikt, maar andere zoekmachines gebruiken hem nog wel. Hierin moet je de trefwoorden van de description tag neerzetten.
Verder heb je ook nog de language tag. Dit is ook belangrijk om de taal van je site aan te geven. Als een gebruiker dus zegt; Alleen in het Nederlands zoeken dan pakt google de site's met de language nl.

Backlinks
Het linken van andere pagina's naar jouw site is ook heel belangrijk. Hoe meer site's naar jou pagina linken hoe hoger je komt te staan bij google.

Intern linken
Naast links van andere pagina's is het ook handig om te linken binnen jou site. Dit zorgt ook voor een hogere positie.

Alle pagina's kunnen bereiken in zo'n min mogelijk aantal klikken
Hoe verder google door je site moet gaan (Door links te volgen) hoe minder hij gaat opvatten. Je homepagina staat daarom altijd lager dan die extra pagina ergens in het hoekje van de host.

Extra coding tips
Google kijkt ook naar hoe jij je pagina script. Hij kijkt er eigenlijk niet naar, maar sommige fout code wordt niet opgenomen.
- Frames, google volgt frames nauweijks tot helemaal niet. Het is dus belangrijk om geen frames te gebruiken.
- Valid HTML en CSS, hoe beter je code is hoe beter google hem kan bekijken. Het is dus belangrijk dat je pagina voldoet aan de W3C normen.
- Geen flash, google ziet niks aan flash. Hij kan het niet lezen, niks. Het is dus beter om alles in gewoon HTML toe doen.
- Geen tekst in javascript, javascript leest google niet. Alles wat dus tussen <script> en </script> staat heeft geen nut voor google.

Headings
Het is heel belangrijk voor je website om headings te gebruiken. <h1> acht google belangrijker dan <h6>. Dus de website titel zet je bijv. in een h1 tag en het onderwerp in een h2 tag en tussen kopjes in een h3 tag, enz.

Title tags
Uit de title tag haalt google ook informatie. Als je titel tag tussen de 40 en 70 tekens is is het perfect voor google.

Ik spreek hier de hele tijd over google, maar hiermee bedoel ik ook andere zoekmachines.
Dit is wel zo'n beetje de grove basis. Er is nog veel meer.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/11/2010 15:12:10
Quote Anchor link
Aanvullend op Wouter J:

Gebruik schone duidelijke url's
Duidelijke url's worden beter geindexeerd door zoekmachines. Stel een autobedrijf verkoopt Opels dan moet je zorgen voor een goede url.
Niet: www.wijverkopenautos.nl/page.php?page_id=52&content_id=123
Wel: www.opelkopen.nl/auto/kopen/opel/corsa

Keywords laten terugkomen
Zorg dat je belangrijke woorden laat terugkomen in je titel, url en op de pagina zelf.
 
Mitchel V

Mitchel V

27/11/2010 15:37:19
Quote Anchor link
Ok bedankt voor zo ver.

Nu krijg ik heel veel op mn schoot geworpen, maar waar moet ik beginnen?
Ik heb BV de website www.betaalbaarkozijn.nl dat is de website van mn vader.
Ik wil graag dat hij goed gevonden kan worden, maar nu.

Ik heb de volgende key words toegevoegd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name="keywords" content="betaal, baar, kozijn, goed koop, goed, koop, goedkope, betaalbaarkozijn, betaalbaarkozijn.nl, kunststof, geen hout, kwaliteit, Rik Verschoof, kozijnen, deuren, ramen, kunststof-duren, kunststof-ramen">


Hoe en waar moet ik beginnen met SEO?

Edit:
ik heb niet zelf de website gemaakt, wat hij is bagger in elkaar gezet!
maar ik gebruik het puur om te kijken hoe ik mijn websites in elkaar moet zetten zodat ze ook goed te vinden zijn.
Gewijzigd op 27/11/2010 15:43:01 door Mitchel V
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/11/2010 15:50:02
Quote Anchor link
Let even op....

<meta name="keywords" content="betaal, baar, kozijn, goed koop, goed, koop, goedkope, betaalbaarkozijn, betaalbaarkozijn.nl, kunststof, geen hout, kwaliteit, Rik Verschoof, kozijnen, deuren, ramen, kunststof-duren, kunststof-ramen">

Wees een beetje kritisch voor jezelf... betaal en baar moet natuurlijk zijn betaalbaar. Goed koop moet zijn goedkoop. Kunststof-duren moet zijn kunststof deuren (met e en zonder streepje). Ik zou ook de vestigingsplaats en de provincienaam toevoegen.

Waar je moet beginnen moet je zelf weten, maar je kunt bijvoorbeeld eens geen kijken naar de paginatitels. Zegt de titel iets over de inhoud van de pagina? De titel kun je het beste specifiek maken voor iedere pagina (dus niet overal dezelfde titel).
Gewijzigd op 27/11/2010 15:50:46 door Ozzie PHP
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

27/11/2010 16:12:55
Quote Anchor link
Iemand tijd en zin om hier een overzichtelijke tutorial van te maken? Ik denk dat dit iets is waar iedere websitemaker tegen aan (hoort te) lopen
 
Mitchel V

Mitchel V

27/11/2010 16:16:45
Quote Anchor link
ik werk heel veel met alleen index.php
en dan ga ik include..

if($_GET['page'] == "info"){
include('info.php');
}

Maar de titel staat altijd in de index...
hoe kan ik dat dan het beste doen?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/11/2010 18:17:34
Quote Anchor link
Een variabele van je titel maken en die echo'en op de indexpagina. Overigens ga je toch niet voor al je pagina's een if gebruiken hoop ik? Gebruik beter een switch.
 
Mitchel V

Mitchel V

28/11/2010 14:45:15
Quote Anchor link
Nee, ik haal het uit de DB.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2010 15:26:49
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik een template-parser (Smarty) om dit op te lossen. Hiermee output ik alles op het laatst, waardoor ik meer controle heb over de hele pagina.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 00:18:48
Quote Anchor link
maar kan iemand me helpen met het promoten?
hoe begin ik met SEO?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/11/2010 00:25:23
Quote Anchor link
Heb je de titels al aangepast?
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 08:08:34
Quote Anchor link
Jazeker, heb het ook gedocumenteerd voor de aankomende websites die ik ga maken.
 
Wouter J

Wouter J

29/11/2010 13:55:03
Quote Anchor link
Hoe bedoel je begin?

Er is niet echt een begin en niet echt een eind. Ga gewoon alle punten af die ozzie en ik hier vertelden. Maakt niet uit waar je begint.

Je kan hier en daar wat googlen op hoe het werkt en je kan hier en daar wat aanpassen. Googlen op SEO levert vaak ook goede tips op. Kijken op http://www.woorank.com ook.
Dus zoek eens wat op en verbeter eens wat.

En nog wat dingen dat ik vergeten was te vertellen:
Heb geduld
Een google bot komt niet elke dag op je website terecht. Dus wacht gewoon wat weken. Het gaat langzaam aan.

Googlewebmasters tool
Google heeft een tool waarbij je je site kan aanmelden bij google, je je sitemap kunt aanmelden, enz. Het is handig om die te gebruiken.

XML sitemap
Het is handig om XML sitemap te gebruiken. Hierin zet je alle pagina's van je site en zet je neer hoevaak de bot langs moet komen, enz..

robots.xml
Robots.xml is een bestandje die de bots van google en andere zoekmachines aangeeft waar ze wel en niet mogen komen.

Succes!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/11/2010 14:46:00
Quote Anchor link
Goede aanvulling, lijkt me voldoende om mee aan de slag te kunnen!
 
Mitchel V

Mitchel V

02/12/2010 17:50:11
Quote Anchor link
is het verstandig om een tag cloud op je website te hebben?
 
Wouter J

Wouter J

02/12/2010 18:42:43
Quote Anchor link
Zoekmachines hechten er niet meer heel veel aan, maar voor de gebruikersvriendelijkheid doe ik het er vaak nog wel even bij.
 
Mitchel V

Mitchel V

03/12/2010 00:35:54
Quote Anchor link
ok,

wat ik mij ook afvroeg, wat gebeurt er als ik keywords invoer die niet terug komen in de website?

En moet ik per pagina andere meta tags gebruiken?
zo als:
index.php?pagina=pagina1
Bedrijfsnaam
pagina1
index.php?pagina=pagina2
Bedrijfsnaam
pagina2
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.