Website promoten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mitchel V

Mitchel V

27/11/2010 14:00:45
Quote Anchor link
Beste leden.

Ik ben laatste tijd bezig hoe ik website beter kan laten gevonden worden op google.
Je ziet wel eens bij "herman den blijker" dat als hun een website in de lucht gooien dat hij meteen goed vind baar is.

Maar hoe kan ik mijn website ook beter laten gevonden worden?

Ik heb het volgende geprobeerd:
Meta tags description & keyswords
robot.txt
sitemap

Maar toch worden de websites slecht gevonden...
Ik zat te denken om een onzichtbare tag wal te maken of zo?
Heeft iemand tips en ideeën voor mij?

Bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 15:35:28
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/11/2010 14:04:46
Quote Anchor link
Verdiep je eens in het onderwerp SEO. Dat is wat jij zoekt:

http://www.google.nl/search?hl=nl&tbas=0&defl=nl&q=define:seo&sa=X&ei=wwHxTOydOI-VOtO9vNMK&ved=0CCEQkAE

(even de hele link kopiëren!)
Gewijzigd op 27/11/2010 14:22:12 door Ozzie PHP
 
Wouter J

Wouter J

27/11/2010 14:16:52
Quote Anchor link
Of kijk eens op http://www.woorank.com/ daar staan veel tips om je website te verbeteren.

En je mag ook best wel contact met mij opnemen, weet zelf namelijk best wel veel van SEO. En zoiets is een veel te groot onderwerp om 1 2 3 in een topic te plaatsen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/11/2010 14:23:55
Quote Anchor link
@Wouter J: laat 'm juist wel zijn vragen hier plaatsen. We zitten op een forum zodat iedereen van elkaar kan leren. Graag dus wel je vragen en opmerkingen hier plaatsen.
 
Wouter J

Wouter J

27/11/2010 14:59:43
Quote Anchor link
Wat ik zei, het is een heel groot onderwerp. Ik kan er wel boeken over vol schrijven. En het ligt er ook aan waarop je je precies wilt focussen.

Heb je bijv. een vakantie blog dan zou je goed met geo tags kunnen werken, maar heb je een bedrijf pagina dan kan je je focussen op het geen dat bedrijf aanbied.

Maar over het algemeen zijn er wel wat dingen:
Meta-Tags
Meta tags zijn belangrijk voor zoekmachines. Je hoeft ze niet allemaal te hebben. Maar de description en keyword is belangrijk.
Bij de description tag moet je in ong. 60 tekens een uitleg geven van wat er op die pagina te zien is.
De keyword tag word door google nauwelijks meer gebruikt, maar andere zoekmachines gebruiken hem nog wel. Hierin moet je de trefwoorden van de description tag neerzetten.
Verder heb je ook nog de language tag. Dit is ook belangrijk om de taal van je site aan te geven. Als een gebruiker dus zegt; Alleen in het Nederlands zoeken dan pakt google de site's met de language nl.

Backlinks
Het linken van andere pagina's naar jouw site is ook heel belangrijk. Hoe meer site's naar jou pagina linken hoe hoger je komt te staan bij google.

Intern linken
Naast links van andere pagina's is het ook handig om te linken binnen jou site. Dit zorgt ook voor een hogere positie.

Alle pagina's kunnen bereiken in zo'n min mogelijk aantal klikken
Hoe verder google door je site moet gaan (Door links te volgen) hoe minder hij gaat opvatten. Je homepagina staat daarom altijd lager dan die extra pagina ergens in het hoekje van de host.

Extra coding tips
Google kijkt ook naar hoe jij je pagina script. Hij kijkt er eigenlijk niet naar, maar sommige fout code wordt niet opgenomen.
- Frames, google volgt frames nauweijks tot helemaal niet. Het is dus belangrijk om geen frames te gebruiken.
- Valid HTML en CSS, hoe beter je code is hoe beter google hem kan bekijken. Het is dus belangrijk dat je pagina voldoet aan de W3C normen.
- Geen flash, google ziet niks aan flash. Hij kan het niet lezen, niks. Het is dus beter om alles in gewoon HTML toe doen.
- Geen tekst in javascript, javascript leest google niet. Alles wat dus tussen <script> en </script> staat heeft geen nut voor google.

Headings
Het is heel belangrijk voor je website om headings te gebruiken. <h1> acht google belangrijker dan <h6>. Dus de website titel zet je bijv. in een h1 tag en het onderwerp in een h2 tag en tussen kopjes in een h3 tag, enz.

Title tags
Uit de title tag haalt google ook informatie. Als je titel tag tussen de 40 en 70 tekens is is het perfect voor google.

Ik spreek hier de hele tijd over google, maar hiermee bedoel ik ook andere zoekmachines.
Dit is wel zo'n beetje de grove basis. Er is nog veel meer.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/11/2010 15:12:10
Quote Anchor link
Aanvullend op Wouter J:

Gebruik schone duidelijke url's
Duidelijke url's worden beter geindexeerd door zoekmachines. Stel een autobedrijf verkoopt Opels dan moet je zorgen voor een goede url.
Niet: www.wijverkopenautos.nl/page.php?page_id=52&content_id=123
Wel: www.opelkopen.nl/auto/kopen/opel/corsa

Keywords laten terugkomen
Zorg dat je belangrijke woorden laat terugkomen in je titel, url en op de pagina zelf.
 
Mitchel V

Mitchel V

27/11/2010 15:37:19
Quote Anchor link
Ok bedankt voor zo ver.

Nu krijg ik heel veel op mn schoot geworpen, maar waar moet ik beginnen?
Ik heb BV de website www.betaalbaarkozijn.nl dat is de website van mn vader.
Ik wil graag dat hij goed gevonden kan worden, maar nu.

Ik heb de volgende key words toegevoegd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name="keywords" content="betaal, baar, kozijn, goed koop, goed, koop, goedkope, betaalbaarkozijn, betaalbaarkozijn.nl, kunststof, geen hout, kwaliteit, Rik Verschoof, kozijnen, deuren, ramen, kunststof-duren, kunststof-ramen">


Hoe en waar moet ik beginnen met SEO?

Edit:
ik heb niet zelf de website gemaakt, wat hij is bagger in elkaar gezet!
maar ik gebruik het puur om te kijken hoe ik mijn websites in elkaar moet zetten zodat ze ook goed te vinden zijn.
Gewijzigd op 27/11/2010 15:43:01 door Mitchel V
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/11/2010 15:50:02
Quote Anchor link
Let even op....

<meta name="keywords" content="betaal, baar, kozijn, goed koop, goed, koop, goedkope, betaalbaarkozijn, betaalbaarkozijn.nl, kunststof, geen hout, kwaliteit, Rik Verschoof, kozijnen, deuren, ramen, kunststof-duren, kunststof-ramen">

Wees een beetje kritisch voor jezelf... betaal en baar moet natuurlijk zijn betaalbaar. Goed koop moet zijn goedkoop. Kunststof-duren moet zijn kunststof deuren (met e en zonder streepje). Ik zou ook de vestigingsplaats en de provincienaam toevoegen.

Waar je moet beginnen moet je zelf weten, maar je kunt bijvoorbeeld eens geen kijken naar de paginatitels. Zegt de titel iets over de inhoud van de pagina? De titel kun je het beste specifiek maken voor iedere pagina (dus niet overal dezelfde titel).
Gewijzigd op 27/11/2010 15:50:46 door Ozzie PHP
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

27/11/2010 16:12:55
Quote Anchor link
Iemand tijd en zin om hier een overzichtelijke tutorial van te maken? Ik denk dat dit iets is waar iedere websitemaker tegen aan (hoort te) lopen
 
Mitchel V

Mitchel V

27/11/2010 16:16:45
Quote Anchor link
ik werk heel veel met alleen index.php
en dan ga ik include..

if($_GET['page'] == "info"){
include('info.php');
}

Maar de titel staat altijd in de index...
hoe kan ik dat dan het beste doen?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/11/2010 18:17:34
Quote Anchor link
Een variabele van je titel maken en die echo'en op de indexpagina. Overigens ga je toch niet voor al je pagina's een if gebruiken hoop ik? Gebruik beter een switch.
 
Mitchel V

Mitchel V

28/11/2010 14:45:15
Quote Anchor link
Nee, ik haal het uit de DB.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2010 15:26:49
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik een template-parser (Smarty) om dit op te lossen. Hiermee output ik alles op het laatst, waardoor ik meer controle heb over de hele pagina.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 00:18:48
Quote Anchor link
maar kan iemand me helpen met het promoten?
hoe begin ik met SEO?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/11/2010 00:25:23
Quote Anchor link
Heb je de titels al aangepast?
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 08:08:34
Quote Anchor link
Jazeker, heb het ook gedocumenteerd voor de aankomende websites die ik ga maken.
 
Wouter J

Wouter J

29/11/2010 13:55:03
Quote Anchor link
Hoe bedoel je begin?

Er is niet echt een begin en niet echt een eind. Ga gewoon alle punten af die ozzie en ik hier vertelden. Maakt niet uit waar je begint.

Je kan hier en daar wat googlen op hoe het werkt en je kan hier en daar wat aanpassen. Googlen op SEO levert vaak ook goede tips op. Kijken op http://www.woorank.com ook.
Dus zoek eens wat op en verbeter eens wat.

En nog wat dingen dat ik vergeten was te vertellen:
Heb geduld
Een google bot komt niet elke dag op je website terecht. Dus wacht gewoon wat weken. Het gaat langzaam aan.

Googlewebmasters tool
Google heeft een tool waarbij je je site kan aanmelden bij google, je je sitemap kunt aanmelden, enz. Het is handig om die te gebruiken.

XML sitemap
Het is handig om XML sitemap te gebruiken. Hierin zet je alle pagina's van je site en zet je neer hoevaak de bot langs moet komen, enz..

robots.xml
Robots.xml is een bestandje die de bots van google en andere zoekmachines aangeeft waar ze wel en niet mogen komen.

Succes!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/11/2010 14:46:00
Quote Anchor link
Goede aanvulling, lijkt me voldoende om mee aan de slag te kunnen!
 
Mitchel V

Mitchel V

02/12/2010 17:50:11
Quote Anchor link
is het verstandig om een tag cloud op je website te hebben?
 
Wouter J

Wouter J

02/12/2010 18:42:43
Quote Anchor link
Zoekmachines hechten er niet meer heel veel aan, maar voor de gebruikersvriendelijkheid doe ik het er vaak nog wel even bij.
 
Mitchel V

Mitchel V

03/12/2010 00:35:54
Quote Anchor link
ok,

wat ik mij ook afvroeg, wat gebeurt er als ik keywords invoer die niet terug komen in de website?

En moet ik per pagina andere meta tags gebruiken?
zo als:
index.php?pagina=pagina1
Bedrijfsnaam
pagina1
index.php?pagina=pagina2
Bedrijfsnaam
pagina2
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.