Website promoten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Mitchel V

Mitchel V

12/12/2010 18:19:14
Quote Anchor link
Zou iemand me dat kunnen vertellen?
ik heb nu bv
www.website.nl/home/

www.website.nl/ramen/


Is het verstandig om per pagina ook andere meta tags te doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:58:24
 
Wouter J

Wouter J

12/12/2010 18:22:05
Quote Anchor link
Ja, google gebruik nog nauwelijks meta tags. En als de meta tags het zelfde zijn gebruik google ze al helemaal niet.
 
Joplin lefrandt

joplin lefrandt

29/12/2010 15:27:47
Quote Anchor link
website promoten bestaat uit veel onderdelen. natuurlijk moet je de juiste keywords hebben die voor jouw site van belang zijn. daarnaast moeten de zoekmachines hem goed kunnen lezen door een site map. maar je ontkomt er niet aan om ook aan link building en dus link marketing te gaan doen. hier zijn veel verschillende manieren voor en dat heeft ook veel met tijd te maken. hoeveel tijd wil je besteden aan het opbouwen van backlinks en weegt dat op tegen het laten doen van backlink marketing daar een partij die dat dagelijks doet. via de site www.linkpagina.net gaat het heel snel en tegen een goede prjs. dus waag het daar eens. kan een hoop tijs schelen en die kan je dan weer in het beheer van je site steken.
 
Wouter J

Wouter J

29/12/2010 15:42:09
Quote Anchor link
joplin behoor jij tot de categorie schoenenspammers of tot de categorie SPAM?
 
Koen B

Koen B

29/12/2010 15:53:55
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 27/11/2010 16:12:55:
Iemand tijd en zin om hier een overzichtelijke tutorial van te maken? Ik denk dat dit iets is waar iedere websitemaker tegen aan (hoort te) lopen


Natuurlijk wil google dat: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=35291
Klikken op de text "Search Engine Optimization Starter Guide!" bovenaan en je hebt een mooie tutorial.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

29/12/2010 16:22:24
Quote Anchor link
Koen B op 29/12/2010 15:53:55:
Tobias Witmer op 27/11/2010 16:12:55:
Iemand tijd en zin om hier een overzichtelijke tutorial van te maken? Ik denk dat dit iets is waar iedere websitemaker tegen aan (hoort te) lopen


Natuurlijk wil google dat: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=35291
Klikken op de text "Search Engine Optimization Starter Guide!" bovenaan en je hebt een mooie tutorial.


Ik zal als ik een keer tijd heb een vertaling maken en hier posten bij de tuts
 
Koen B

Koen B

30/12/2010 10:49:34
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 29/12/2010 16:22:24:
Ik zal als ik een keer tijd heb een vertaling maken en hier posten bij de tuts


Natuurlijk wil google dat ook wel: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hlrm=en&answer=35291

Deze ziet er alleen anders uit dus dit zal een oudere/andere versie zijn. Maja, genoeg nuttige informatie.

:Edit:
Ik zie net dat de URL's hetzelfde zijn. Onderaan is een select veldje waarin de taal op Nederlands gezet kan worden. Dan krijg je een Nederlandse tutorial.
Gewijzigd op 30/12/2010 10:51:32 door Koen B
 
Wouter J

Wouter J

30/12/2010 11:36:05
Quote Anchor link
Ik heb pas geleden met alle dingen die hier werden verteld en op het andere forum een tutorial gemaakt:
http://www.sitemasters.be/tutorials/8/1/586/nieuw/SEO:_De_basis

Misschien wel handig om door te lezen.
Gewijzigd op 30/12/2010 11:36:57 door Wouter J
 
Mitchel V

Mitchel V

10/02/2011 16:45:37
Quote Anchor link
Mitchel V op 27/11/2010 15:37:19:
Ok bedankt voor zo ver.

Nu krijg ik heel veel op mn schoot geworpen, maar waar moet ik beginnen?
Ik heb BV de website WEGHALEN dat is de website van mn vader.
Ik wil graag dat hij goed gevonden kan worden, maar nu.

Ik heb de volgende key words toegevoegd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
...


Hoe en waar moet ik beginnen met SEO?

Edit:
ik heb niet zelf de website gemaakt, wat hij is bagger in elkaar gezet!
maar ik gebruik het puur om te kijken hoe ik mijn websites in elkaar moet zetten zodat ze ook goed te vinden zijn.


kan een mod even de link weg halen?
Als ik zoek naar de naam komt deze pagina best hoog....
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/02/2011 16:50:24
Quote Anchor link
Mitchel V op 10/02/2011 16:45:37:
Als ik zoek naar de naam komt deze pagina best hoog....

Ja... da's nou een mooi voorbeeldje van "Website promoten" :)
 
Wouter J

Wouter J

10/02/2011 16:54:46
Quote Anchor link
Als je ingelogd bent kan je je eigen bericht ook bewerken en zelf de link weghalen.
Gewijzigd op 10/02/2011 16:54:55 door Wouter J
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2011 16:56:24
Quote Anchor link
Wouter J op 29/12/2010 15:42:09:
joplin behoor jij tot de categorie schoenenspammers of tot de categorie SPAM?


Schijnbaar wel, inderdaad.
 
Johan Dam

Johan Dam

10/02/2011 17:24:06
Quote Anchor link
Ik kan je ook adviseren om een paar blogs te volgen over SEO, er zijn er vast genoeg die aanbevelingen willen doen, ikzelf volg vooral SEOBullshit (google het maar) het is een leuke blog waar mythes en broodjes-aap verhalen worden ontkracht. Best leuk.

Nog wat nuttigere tips..
zoek websites die iets aan de info op de website hebben en stel link-exchange voor (jij linkt naar hun, zij naar jou) Maar doe dit dan natuurlijk niet voor je de bedrijven die je wilt 'verslaan'

Spreek over je websites, laat mensen ernaar googlen (niet altijd de link vermelden dus!) Als veel mensen opeens allemaal naar keywords gaan zoeken waar jij voorkomt en ze eindigen hun zoek-reis bij jou.. dan denkt google dat je interesant bent en dus score je hoger.

Nog een tip uit de praktijk,
Mijn zus heeft een eigen webshop en ik gaf haar wel eens commentaar over hoe ze niet de goede keywords voor haar webshop gebruikte (het is een online dierenwinkel, maar 'online dierenwinkel' kwam niet eens voor! Toch kreeg ze best aardig wat mensen en dat kwam omdat mensen niet naar 'online dierenwinkel' gingen zoeken.. maar naar 'hondenvoer van merk X'
Haar homepagina was nogal begraven in google.. haar product-pagina's deden het een stuk beter.
Dit kwam vooral omdat dát hetgene waar ze op gezocht wilde worden. Want dan landen mensen meteen op de pagina waar ze moeten weten, kunnen ze meteen bestellen en dat is weer meer omzet.
Ik zou de link naar haar website wel willen geven, maar volgens mij valt dat onder reclame maken?
 
Mitchel V

Mitchel V

06/03/2011 01:49:38
Quote Anchor link
Ok wat ik tot nu toe heb:

- Meta tags, op elke pagina andere of aanvullende meta tags die over een komen met de pagina.
- url rewriting de urls worden netjes gemaakt /nieuws/1
- <h1> belangrijke dingen <h2> minder belangrijk dan 1 maar wel belangrijk <h3> zelfde, <h4>t/m <h6> minder...
- sitemap zodat de bot een goed overzicht ziet
- robots.txt vertellen wat de bot wel en niet mag
- Pagina titels veranderen (pagina - jewebste.nl) op elke pagina anders.
- link partners met goed gerankte websites

Wat zou ik nu nog meer kunnen doen om een website hoog te brengen op BV google..

als ik zoek "Kunststof kozijnen" zie ik de website die ik heb gemaakt nog niet in de eerste 11 paginas..
Gewijzigd op 06/03/2011 01:51:47 door Mitchel V
 
Wouter J

Wouter J

06/03/2011 09:06:47
Quote Anchor link
Geduld hebben is ook een belangrijk iets. De bot komt niet heel vaak langs op een website. Verder is goede content en content dat vaak gewijzigd wordt ook belangrijk.

Om te kijken wat de google bot op jou pagina vind zou je eens op de Google Webmaster Central kunnen kijken.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

06/03/2011 10:06:41
Quote Anchor link
Mitchel V op 06/03/2011 01:49:38:
als ik zoek "Kunststof kozijnen" zie ik de website die ik heb gemaakt nog niet in de eerste 11 paginas..


Nou is 'kunststof kozijnen' ook een redelijk onderscheidende combinatie als zoekterm....
 
Guus Pol

Guus Pol

07/04/2011 17:02:11
Quote Anchor link
klein idee maar het werkt wel telefoonnummer in de tags en op de pagina plaatsen.
En de plaatsnaam en provincie kan ook schelen.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

07/04/2011 19:03:18
Quote Anchor link
Zorg wel dat je verkeerde SEO manieren voorkomt: http://www.html-site.nl/5-foute-seo-manieren
 
Wouter J

Wouter J

07/04/2011 19:25:15
Quote Anchor link
Voor plaatsnaam en provincie heb je de geo.meta tags. Die moet je daarvoor gebruiken. (zie ook mijn uitleg daarover)

Wat ook werkt is microformats gebruiken.
Voorbeeldje over PHPhulp (als PHPhulp een organisatie is :P):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div class="vcard">
  <div class="fn org">PHPhulp</div>
  <div class="country-name">Netherlands</div>
  <div class="email">[email protected]</div>
  <div class="url">http://www.phphulp.nl/</div>
</div>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.