Website super traag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

12/07/2010 20:47:52
Quote Anchor link
Hallo Iedereen,

Ik heb een probleem, ik heb al tijden een website lopen, maar de laatste tijd is die super traag...

Ik weet niet of het aan de pc ligt waar ik op werk, aan de server(gehost) of aan mijn scripts.

Iemand anders probleem bij het scrollen op een release week als bijvoorbeeld:
http://www.moviemaxalmelo.nl/week/33

Zelfs het gastenboek is traag.

Alvast bedankt!


- Ook zonder de Youtube Filmjes en/of Filmposters is hij traag.
- Films worden ingeladen via een Database
- Hij draait in Chrome traag, maar in IE perfect.
Gewijzigd op 12/07/2010 21:22:34 door Hendrik de Jager
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:56:57
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

12/07/2010 20:56:52
Quote Anchor link
Het zal zeker aan je computer/browser of internet verbinding liggen want hier draait hij gewoon goed.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

12/07/2010 21:00:48
Quote Anchor link
Kevin Tuns op 12/07/2010 20:56:52:
Het zal zeker aan je computer/browser of internet verbinding liggen want hier draait hij gewoon goed.


Ja dat is ook raar, want hij draait in Chrome traag maar in IE perfect.
 
Victor Php

Victor Php

12/07/2010 21:51:05
Quote Anchor link
Ik heb ze allemaal geprobeerd. (op windows vista)
Google Chrome en safari doen het bij mij minder snel, maar zijn ook niet langzaam.
Firefox, Internet Explorer en Opera zijn allemaal snel.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

12/07/2010 22:16:26
Quote Anchor link
jah hier ook, hier werkt op Google Chrome, FireFox, IE 7 en IE8 en Safari gewoon goed :)
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

12/07/2010 22:55:50
Quote Anchor link
Bedankt voor het proberen allemaal, toch draait op de zelfde pc Youtube en Bijv. het Fok!forum zonder enige lag.
 
Niek s

niek s

12/07/2010 23:04:47
Quote Anchor link
Heb je misschien vreemde cache instellingen.

En: Movie Max heeft toch een eigen, centrale, website .. ?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/07/2010 23:42:41
Quote Anchor link
Je kan natuurlijk altijd even je website pingen:

link

en een DNS rapportje:

link
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

13/07/2010 14:16:16
Quote Anchor link
The Dutch Guy op 12/07/2010 23:42:41:
Je kan natuurlijk altijd even je website pingen:

link

en een DNS rapportje:

link



Wat kan ik aan die DNS fouten doen ?:P
 
Chris -

Chris -

13/07/2010 14:23:29
Quote Anchor link
Overstappen naar een andere, betere host?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

13/07/2010 14:27:21
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 13/07/2010 14:23:29:
Overstappen naar een andere, betere host?


Ik heb het gehost bij:
http://www.yourhosting.nl/hosting/

Het Start Pakket dus 10gig dataverkeer
Gewijzigd op 13/07/2010 14:28:00 door Hendrik de Jager
 
Jelmer -

Jelmer -

13/07/2010 14:59:46
Quote Anchor link
Je kan daar Yourhosting over mailen, misschien dat ze het voor je willen oplossen of je in ieder geval kunnen uitleggen waarom ze het niet willen oplossen.

De site zelf laadt op zich wel snel, maar scrollt traag vanwege je achtergrond-plaatjes. background-attachment:fixed is was vroeger killing in Firefox en Safari. Maar ook als ik in Google Chrome je achtergrond op div#container uitschakel (lang leve de web inspector die in Chrome zit!) loopt de site meteen weer helemaal soepel. Zet ik hem weer aan, dan hapert hij. Ik denk dat het komt doordat het a. een groot plaatje is -> veel pixels kost veel geheugen, en omdat je daar ook nog gebruik maakt van alpha-transparantie, en dat is duur om uit te rekenen.
Gewijzigd op 13/07/2010 15:00:38 door Jelmer -
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

13/07/2010 15:16:45
Quote Anchor link
Jelmer rrrr op 13/07/2010 14:59:46:
Je kan daar Yourhosting over mailen, misschien dat ze het voor je willen oplossen of je in ieder geval kunnen uitleggen waarom ze het niet willen oplossen.

De site zelf laadt op zich wel snel, maar scrollt traag vanwege je achtergrond-plaatjes. background-attachment:fixed is was vroeger killing in Firefox en Safari. Maar ook als ik in Google Chrome je achtergrond op div#container uitschakel (lang leve de web inspector die in Chrome zit!) loopt de site meteen weer helemaal soepel. Zet ik hem weer aan, dan hapert hij. Ik denk dat het komt doordat het a. een groot plaatje is -> veel pixels kost veel geheugen, en omdat je daar ook nog gebruik maakt van alpha-transparantie, en dat is duur om uit te rekenen.


Hij doet het helemaal weer, heel erg bedankt!
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2010 17:21:41
Quote Anchor link
Hendrik de Jager op 13/07/2010 14:27:21:
Chris Horeweg op 13/07/2010 14:23:29:
Overstappen naar een andere, betere host?


Ik heb het gehost bij:
http://www.yourhosting.nl/hosting/


Zelfde DNS probleem.
Voor mij zijn sites bij firstfind.nl (en b-one.com) onbereikbaar door de foute DNS.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.