Website super traag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

12/07/2010 20:47:52
Quote Anchor link
Hallo Iedereen,

Ik heb een probleem, ik heb al tijden een website lopen, maar de laatste tijd is die super traag...

Ik weet niet of het aan de pc ligt waar ik op werk, aan de server(gehost) of aan mijn scripts.

Iemand anders probleem bij het scrollen op een release week als bijvoorbeeld:
http://www.moviemaxalmelo.nl/week/33

Zelfs het gastenboek is traag.

Alvast bedankt!


- Ook zonder de Youtube Filmjes en/of Filmposters is hij traag.
- Films worden ingeladen via een Database
- Hij draait in Chrome traag, maar in IE perfect.
Gewijzigd op 12/07/2010 21:22:34 door Hendrik de Jager
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:14:58
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

12/07/2010 20:56:52
Quote Anchor link
Het zal zeker aan je computer/browser of internet verbinding liggen want hier draait hij gewoon goed.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

12/07/2010 21:00:48
Quote Anchor link
Kevin Tuns op 12/07/2010 20:56:52:
Het zal zeker aan je computer/browser of internet verbinding liggen want hier draait hij gewoon goed.


Ja dat is ook raar, want hij draait in Chrome traag maar in IE perfect.
 
Victor Php

Victor Php

12/07/2010 21:51:05
Quote Anchor link
Ik heb ze allemaal geprobeerd. (op windows vista)
Google Chrome en safari doen het bij mij minder snel, maar zijn ook niet langzaam.
Firefox, Internet Explorer en Opera zijn allemaal snel.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

12/07/2010 22:16:26
Quote Anchor link
jah hier ook, hier werkt op Google Chrome, FireFox, IE 7 en IE8 en Safari gewoon goed :)
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

12/07/2010 22:55:50
Quote Anchor link
Bedankt voor het proberen allemaal, toch draait op de zelfde pc Youtube en Bijv. het Fok!forum zonder enige lag.
 
Niek s

niek s

12/07/2010 23:04:47
Quote Anchor link
Heb je misschien vreemde cache instellingen.

En: Movie Max heeft toch een eigen, centrale, website .. ?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/07/2010 23:42:41
Quote Anchor link
Je kan natuurlijk altijd even je website pingen:

link

en een DNS rapportje:

link
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

13/07/2010 14:16:16
Quote Anchor link
The Dutch Guy op 12/07/2010 23:42:41:
Je kan natuurlijk altijd even je website pingen:

link

en een DNS rapportje:

link



Wat kan ik aan die DNS fouten doen ?:P
 
Chris -

Chris -

13/07/2010 14:23:29
Quote Anchor link
Overstappen naar een andere, betere host?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

13/07/2010 14:27:21
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 13/07/2010 14:23:29:
Overstappen naar een andere, betere host?


Ik heb het gehost bij:
http://www.yourhosting.nl/hosting/

Het Start Pakket dus 10gig dataverkeer
Gewijzigd op 13/07/2010 14:28:00 door Hendrik de Jager
 
Jelmer -

Jelmer -

13/07/2010 14:59:46
Quote Anchor link
Je kan daar Yourhosting over mailen, misschien dat ze het voor je willen oplossen of je in ieder geval kunnen uitleggen waarom ze het niet willen oplossen.

De site zelf laadt op zich wel snel, maar scrollt traag vanwege je achtergrond-plaatjes. background-attachment:fixed is was vroeger killing in Firefox en Safari. Maar ook als ik in Google Chrome je achtergrond op div#container uitschakel (lang leve de web inspector die in Chrome zit!) loopt de site meteen weer helemaal soepel. Zet ik hem weer aan, dan hapert hij. Ik denk dat het komt doordat het a. een groot plaatje is -> veel pixels kost veel geheugen, en omdat je daar ook nog gebruik maakt van alpha-transparantie, en dat is duur om uit te rekenen.
Gewijzigd op 13/07/2010 15:00:38 door Jelmer -
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

13/07/2010 15:16:45
Quote Anchor link
Jelmer rrrr op 13/07/2010 14:59:46:
Je kan daar Yourhosting over mailen, misschien dat ze het voor je willen oplossen of je in ieder geval kunnen uitleggen waarom ze het niet willen oplossen.

De site zelf laadt op zich wel snel, maar scrollt traag vanwege je achtergrond-plaatjes. background-attachment:fixed is was vroeger killing in Firefox en Safari. Maar ook als ik in Google Chrome je achtergrond op div#container uitschakel (lang leve de web inspector die in Chrome zit!) loopt de site meteen weer helemaal soepel. Zet ik hem weer aan, dan hapert hij. Ik denk dat het komt doordat het a. een groot plaatje is -> veel pixels kost veel geheugen, en omdat je daar ook nog gebruik maakt van alpha-transparantie, en dat is duur om uit te rekenen.


Hij doet het helemaal weer, heel erg bedankt!
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2010 17:21:41
Quote Anchor link
Hendrik de Jager op 13/07/2010 14:27:21:
Chris Horeweg op 13/07/2010 14:23:29:
Overstappen naar een andere, betere host?


Ik heb het gehost bij:
http://www.yourhosting.nl/hosting/


Zelfde DNS probleem.
Voor mij zijn sites bij firstfind.nl (en b-one.com) onbereikbaar door de foute DNS.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.