Website verhuizen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

J C

J C

19/12/2021 16:50:55
Quote Anchor link
Ik wil mijn website verhuizen, maar na de verhuizing heb ik een probleem met het php script:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

if(isset($_GET['lan'])){$lang=$_GET['lan'];}else{$lang='NL';}

include_once("new/includes/config.php");
include_once("new/includes/variables.php");
include_once("new/includes/index.php");

$qry = "SELECT    id, title, path, startDate, endDate, volg, active FROM podium_banners WHERE startDate <= CURDATE() AND endDate >= CURDATE() AND active=1 ORDER BY volg ASC";
?>


de website geeft dit als resultaat:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
= CURDATE() AND active=1 ORDER BY volg ASC";


Het lijkt erop dat hij moeite heeft met <

De broncode van de website geeft dit aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

if(isset($_GET['lan'])){$lang=$_GET['lan'];}else{$lang='NL';}

include_once("new/includes/config.php");
include_once("new/includes/variables.php");
include_once("new/includes/index.php");

//banner
$qry = "SELECT    id, title, path, startDate, endDate, volg, active FROM podium_banners WHERE startDate <= CURDATE() AND endDate >
?>


Wat volgens mij betekend dat hij het bestand niet als php bestand behandeld. Het bestand heet index.php en staat in de public_html

Doe ik iets heel doms of moet ik een instelling in mijn hostingpakket maken?

Edit: ik doe iets fout in dit topic. de tags
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
en
doen het niet goed.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:05:04 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:26:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:05:59
Quote Anchor link
Dan staat PHP uit.
Dit zou je niet in de HTML-broncode mogen zien.
 
J C

J C

19/12/2021 17:12:23
Quote Anchor link
ok ga ik daar eens naar kijken, ik dacht dat dit soort functies standaard aan zouden staan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:13:40
Quote Anchor link
Vaak wel, maar soms staat het (standaard) uit bij een hostingpakket.
 
J C

J C

19/12/2021 17:20:56
Quote Anchor link
Afbeelding

staat dus wel aan.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:21:25 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:23:14
Quote Anchor link
Is de extensie wel .php?
En begint je code wel met <?php en niet met <? ?
 
J C

J C

19/12/2021 17:25:59
Quote Anchor link
Het bestand heet index.php en begint inderdaad met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en eindigd met ?>


Ik ga even wat anders proberen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Mijn test PHP script!";
?>


Maar dit geeft een witte lege pagina.

In de broncode staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Mijn test PHP script!";
?>
Gewijzigd op 19/12/2021 17:29:16 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:28:45
Quote Anchor link
Als ik naar je domein kijk wordt PHP gewoon geladen. Enkel mis je wat bestanden of de koppeling naar die bestanden klopt niet.

Edit:
Ik zie nu een "My first script".
Gewijzigd op 19/12/2021 17:29:45 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:31:46
Quote Anchor link
Ze zijn nog bezig met het koppelen van de website aan de hosting, dit schijnt 6 uur te duren.

Ik kijk via deze link:
https://web0106.zxcs.nl:2222/CMD_FILE_MANAGER/domains/stage%2Ddrapes.nl/public%5Fhtml/index%2Ephp

Maar die kunnen jullie neit zien zonder inloggen

Toevoeging op 19/12/2021 17:32:42:

hmm er gaat iets mis met mijn cache geheugen dan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:33:45
Quote Anchor link
Dat is een link voor jouw Direct Admin beheerpaneel. In de Filemanager wordt geen PHP uitgevoerd.

Je domein is je site. Die werkt hier gewoon.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:35:14 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:35:04
Quote Anchor link
- Ariën - op 19/12/2021 17:33:45:
Dat is een link voor jouw Direct Admin beheerpaneel. In de Filemanager wordt geen PHP uitgevoerd.


Dat verklaard een hoop.

Ik zie op het domein nog steeds staan:
Deze domeinnaam www.stage-drapes.nl is geregistreerd en geparkeerd bij Vimexx.

Kan het zijn dat het langer duurt omdat ik nu in Spanje zit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:36:39
Quote Anchor link
Ja, DNS wijzigingen kunnen max 48 uur duren. Je kan evt als workaround je host-file aanpassen met daarin je domein die naar je IP linkt.
 
J C

J C

19/12/2021 17:37:22
Quote Anchor link
ok dat is even te technisch, ik ga me hier even over inlezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:39:05
Quote Anchor link
Niet hostingprovider specifiek als je het juiste IP-adres gebruikt:

https://realhosting.nl/helpdesk/hoe-pas-ik-mijn-hosts-file-aan-op-windows-10-computer/
 
J C

J C

19/12/2021 17:41:48
Quote Anchor link
Ik probeerde de website via het ipadres te bezoeken maar dat werkte niet: http://185.104.29.58/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:43:14
Quote Anchor link
Kan kloppen, het ip adres wordt met meerdere accounts gedeeld. Maar je kan het wel tijdelijk gebruiken in je host-file.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:44:16 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:46:49
Quote Anchor link
ja dit werkt. Dank je wel!!!

Nu kan ik alle foutjes eruit halen
Gewijzigd op 19/12/2021 17:47:47 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:48:18
Quote Anchor link
Succes! :-)
 
J C

J C

19/12/2021 17:54:31
Quote Anchor link
Nog even een vraagje, ik ben er al weer een tijdje uit, maar is deze manier van coderen zo verouderd dat het niet meer mag?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
$mainqry = "
    SELECT
        website_podium_tekst.link,
        website_podium_titel.internlink,
        website_podium_titel.titel,
        website_podium_tekst.include,  
        website_podium_tekst.tekst,
        website_podium_tekst.metadescription,
        website_podium_titel.id                                
    FROM
        website_podium_tekst
    INNER JOIN
        website_podium_titel
    ON
        website_podium_titel.internlink=website_podium_tekst.id
    WHERE
        website_podium_titel.lang=?
    AND
        website_podium_tekst.link=?
            ";        
    $stmt = $connection->prepare($mainqry);            
    $stmt->error;
    $stmt->bind_param('ss', $lang, $pagina);
    $stmt->execute();
    $result = $stmt->get_result();
    $maindata = $result->fetch_assoc();
    $stmt->close();    
    
    if(isset($customtitel) && $customtitel !=''){
    $maintitel = $customtitel;
    }elseif(isset($_GET['pagina']) && $_GET['pagina'] !='' && $maindata['titel'] !=''){
    $maintitel = $maindata['titel'];
    }else{
    $maintitel = 'Stage & Drapes support';
    }
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 18:04:14
Quote Anchor link
Daar is niks mis mee.
 
J C

J C

19/12/2021 18:05:38
Quote Anchor link
ok dan zit de fout dieper ;-) Dank je wel!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.