Website verhuizen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

J C

J C

19/12/2021 16:50:55
Quote Anchor link
Ik wil mijn website verhuizen, maar na de verhuizing heb ik een probleem met het php script:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

if(isset($_GET['lan'])){$lang=$_GET['lan'];}else{$lang='NL';}

include_once("new/includes/config.php");
include_once("new/includes/variables.php");
include_once("new/includes/index.php");

$qry = "SELECT    id, title, path, startDate, endDate, volg, active FROM podium_banners WHERE startDate <= CURDATE() AND endDate >= CURDATE() AND active=1 ORDER BY volg ASC";
?>


de website geeft dit als resultaat:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
= CURDATE() AND active=1 ORDER BY volg ASC";


Het lijkt erop dat hij moeite heeft met <

De broncode van de website geeft dit aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

if(isset($_GET['lan'])){$lang=$_GET['lan'];}else{$lang='NL';}

include_once("new/includes/config.php");
include_once("new/includes/variables.php");
include_once("new/includes/index.php");

//banner
$qry = "SELECT    id, title, path, startDate, endDate, volg, active FROM podium_banners WHERE startDate <= CURDATE() AND endDate >
?>


Wat volgens mij betekend dat hij het bestand niet als php bestand behandeld. Het bestand heet index.php en staat in de public_html

Doe ik iets heel doms of moet ik een instelling in mijn hostingpakket maken?

Edit: ik doe iets fout in dit topic. de tags
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
en
doen het niet goed.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:05:04 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:29:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:05:59
Quote Anchor link
Dan staat PHP uit.
Dit zou je niet in de HTML-broncode mogen zien.
 
J C

J C

19/12/2021 17:12:23
Quote Anchor link
ok ga ik daar eens naar kijken, ik dacht dat dit soort functies standaard aan zouden staan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:13:40
Quote Anchor link
Vaak wel, maar soms staat het (standaard) uit bij een hostingpakket.
 
J C

J C

19/12/2021 17:20:56
Quote Anchor link
Afbeelding

staat dus wel aan.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:21:25 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:23:14
Quote Anchor link
Is de extensie wel .php?
En begint je code wel met <?php en niet met <? ?
 
J C

J C

19/12/2021 17:25:59
Quote Anchor link
Het bestand heet index.php en begint inderdaad met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en eindigd met ?>


Ik ga even wat anders proberen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Mijn test PHP script!";
?>


Maar dit geeft een witte lege pagina.

In de broncode staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Mijn test PHP script!";
?>
Gewijzigd op 19/12/2021 17:29:16 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:28:45
Quote Anchor link
Als ik naar je domein kijk wordt PHP gewoon geladen. Enkel mis je wat bestanden of de koppeling naar die bestanden klopt niet.

Edit:
Ik zie nu een "My first script".
Gewijzigd op 19/12/2021 17:29:45 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:31:46
Quote Anchor link
Ze zijn nog bezig met het koppelen van de website aan de hosting, dit schijnt 6 uur te duren.

Ik kijk via deze link:
https://web0106.zxcs.nl:2222/CMD_FILE_MANAGER/domains/stage%2Ddrapes.nl/public%5Fhtml/index%2Ephp

Maar die kunnen jullie neit zien zonder inloggen

Toevoeging op 19/12/2021 17:32:42:

hmm er gaat iets mis met mijn cache geheugen dan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:33:45
Quote Anchor link
Dat is een link voor jouw Direct Admin beheerpaneel. In de Filemanager wordt geen PHP uitgevoerd.

Je domein is je site. Die werkt hier gewoon.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:35:14 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:35:04
Quote Anchor link
- Ariën - op 19/12/2021 17:33:45:
Dat is een link voor jouw Direct Admin beheerpaneel. In de Filemanager wordt geen PHP uitgevoerd.


Dat verklaard een hoop.

Ik zie op het domein nog steeds staan:
Deze domeinnaam www.stage-drapes.nl is geregistreerd en geparkeerd bij Vimexx.

Kan het zijn dat het langer duurt omdat ik nu in Spanje zit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:36:39
Quote Anchor link
Ja, DNS wijzigingen kunnen max 48 uur duren. Je kan evt als workaround je host-file aanpassen met daarin je domein die naar je IP linkt.
 
J C

J C

19/12/2021 17:37:22
Quote Anchor link
ok dat is even te technisch, ik ga me hier even over inlezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:39:05
Quote Anchor link
Niet hostingprovider specifiek als je het juiste IP-adres gebruikt:

https://realhosting.nl/helpdesk/hoe-pas-ik-mijn-hosts-file-aan-op-windows-10-computer/
 
J C

J C

19/12/2021 17:41:48
Quote Anchor link
Ik probeerde de website via het ipadres te bezoeken maar dat werkte niet: http://185.104.29.58/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:43:14
Quote Anchor link
Kan kloppen, het ip adres wordt met meerdere accounts gedeeld. Maar je kan het wel tijdelijk gebruiken in je host-file.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:44:16 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:46:49
Quote Anchor link
ja dit werkt. Dank je wel!!!

Nu kan ik alle foutjes eruit halen
Gewijzigd op 19/12/2021 17:47:47 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:48:18
Quote Anchor link
Succes! :-)
 
J C

J C

19/12/2021 17:54:31
Quote Anchor link
Nog even een vraagje, ik ben er al weer een tijdje uit, maar is deze manier van coderen zo verouderd dat het niet meer mag?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
$mainqry = "
    SELECT
        website_podium_tekst.link,
        website_podium_titel.internlink,
        website_podium_titel.titel,
        website_podium_tekst.include,  
        website_podium_tekst.tekst,
        website_podium_tekst.metadescription,
        website_podium_titel.id                                
    FROM
        website_podium_tekst
    INNER JOIN
        website_podium_titel
    ON
        website_podium_titel.internlink=website_podium_tekst.id
    WHERE
        website_podium_titel.lang=?
    AND
        website_podium_tekst.link=?
            ";        
    $stmt = $connection->prepare($mainqry);            
    $stmt->error;
    $stmt->bind_param('ss', $lang, $pagina);
    $stmt->execute();
    $result = $stmt->get_result();
    $maindata = $result->fetch_assoc();
    $stmt->close();    
    
    if(isset($customtitel) && $customtitel !=''){
    $maintitel = $customtitel;
    }elseif(isset($_GET['pagina']) && $_GET['pagina'] !='' && $maindata['titel'] !=''){
    $maintitel = $maindata['titel'];
    }else{
    $maintitel = 'Stage & Drapes support';
    }
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 18:04:14
Quote Anchor link
Daar is niks mis mee.
 
J C

J C

19/12/2021 18:05:38
Quote Anchor link
ok dan zit de fout dieper ;-) Dank je wel!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.