Website verhuizen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

J C

J C

19/12/2021 16:50:55
Quote Anchor link
Ik wil mijn website verhuizen, maar na de verhuizing heb ik een probleem met het php script:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

if(isset($_GET['lan'])){$lang=$_GET['lan'];}else{$lang='NL';}

include_once("new/includes/config.php");
include_once("new/includes/variables.php");
include_once("new/includes/index.php");

$qry = "SELECT    id, title, path, startDate, endDate, volg, active FROM podium_banners WHERE startDate <= CURDATE() AND endDate >= CURDATE() AND active=1 ORDER BY volg ASC";
?>


de website geeft dit als resultaat:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
= CURDATE() AND active=1 ORDER BY volg ASC";


Het lijkt erop dat hij moeite heeft met <

De broncode van de website geeft dit aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

if(isset($_GET['lan'])){$lang=$_GET['lan'];}else{$lang='NL';}

include_once("new/includes/config.php");
include_once("new/includes/variables.php");
include_once("new/includes/index.php");

//banner
$qry = "SELECT    id, title, path, startDate, endDate, volg, active FROM podium_banners WHERE startDate <= CURDATE() AND endDate >
?>


Wat volgens mij betekend dat hij het bestand niet als php bestand behandeld. Het bestand heet index.php en staat in de public_html

Doe ik iets heel doms of moet ik een instelling in mijn hostingpakket maken?

Edit: ik doe iets fout in dit topic. de tags
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
en
doen het niet goed.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:05:04 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:45:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:05:59
Quote Anchor link
Dan staat PHP uit.
Dit zou je niet in de HTML-broncode mogen zien.
 
J C

J C

19/12/2021 17:12:23
Quote Anchor link
ok ga ik daar eens naar kijken, ik dacht dat dit soort functies standaard aan zouden staan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:13:40
Quote Anchor link
Vaak wel, maar soms staat het (standaard) uit bij een hostingpakket.
 
J C

J C

19/12/2021 17:20:56
Quote Anchor link
Afbeelding

staat dus wel aan.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:21:25 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:23:14
Quote Anchor link
Is de extensie wel .php?
En begint je code wel met <?php en niet met <? ?
 
J C

J C

19/12/2021 17:25:59
Quote Anchor link
Het bestand heet index.php en begint inderdaad met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en eindigd met ?>


Ik ga even wat anders proberen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Mijn test PHP script!";
?>


Maar dit geeft een witte lege pagina.

In de broncode staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Mijn test PHP script!";
?>
Gewijzigd op 19/12/2021 17:29:16 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:28:45
Quote Anchor link
Als ik naar je domein kijk wordt PHP gewoon geladen. Enkel mis je wat bestanden of de koppeling naar die bestanden klopt niet.

Edit:
Ik zie nu een "My first script".
Gewijzigd op 19/12/2021 17:29:45 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:31:46
Quote Anchor link
Ze zijn nog bezig met het koppelen van de website aan de hosting, dit schijnt 6 uur te duren.

Ik kijk via deze link:
https://web0106.zxcs.nl:2222/CMD_FILE_MANAGER/domains/stage%2Ddrapes.nl/public%5Fhtml/index%2Ephp

Maar die kunnen jullie neit zien zonder inloggen

Toevoeging op 19/12/2021 17:32:42:

hmm er gaat iets mis met mijn cache geheugen dan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:33:45
Quote Anchor link
Dat is een link voor jouw Direct Admin beheerpaneel. In de Filemanager wordt geen PHP uitgevoerd.

Je domein is je site. Die werkt hier gewoon.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:35:14 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:35:04
Quote Anchor link
- Ariën - op 19/12/2021 17:33:45:
Dat is een link voor jouw Direct Admin beheerpaneel. In de Filemanager wordt geen PHP uitgevoerd.


Dat verklaard een hoop.

Ik zie op het domein nog steeds staan:
Deze domeinnaam www.stage-drapes.nl is geregistreerd en geparkeerd bij Vimexx.

Kan het zijn dat het langer duurt omdat ik nu in Spanje zit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:36:39
Quote Anchor link
Ja, DNS wijzigingen kunnen max 48 uur duren. Je kan evt als workaround je host-file aanpassen met daarin je domein die naar je IP linkt.
 
J C

J C

19/12/2021 17:37:22
Quote Anchor link
ok dat is even te technisch, ik ga me hier even over inlezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:39:05
Quote Anchor link
Niet hostingprovider specifiek als je het juiste IP-adres gebruikt:

https://realhosting.nl/helpdesk/hoe-pas-ik-mijn-hosts-file-aan-op-windows-10-computer/
 
J C

J C

19/12/2021 17:41:48
Quote Anchor link
Ik probeerde de website via het ipadres te bezoeken maar dat werkte niet: http://185.104.29.58/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:43:14
Quote Anchor link
Kan kloppen, het ip adres wordt met meerdere accounts gedeeld. Maar je kan het wel tijdelijk gebruiken in je host-file.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:44:16 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:46:49
Quote Anchor link
ja dit werkt. Dank je wel!!!

Nu kan ik alle foutjes eruit halen
Gewijzigd op 19/12/2021 17:47:47 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:48:18
Quote Anchor link
Succes! :-)
 
J C

J C

19/12/2021 17:54:31
Quote Anchor link
Nog even een vraagje, ik ben er al weer een tijdje uit, maar is deze manier van coderen zo verouderd dat het niet meer mag?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
$mainqry = "
    SELECT
        website_podium_tekst.link,
        website_podium_titel.internlink,
        website_podium_titel.titel,
        website_podium_tekst.include,  
        website_podium_tekst.tekst,
        website_podium_tekst.metadescription,
        website_podium_titel.id                                
    FROM
        website_podium_tekst
    INNER JOIN
        website_podium_titel
    ON
        website_podium_titel.internlink=website_podium_tekst.id
    WHERE
        website_podium_titel.lang=?
    AND
        website_podium_tekst.link=?
            ";        
    $stmt = $connection->prepare($mainqry);            
    $stmt->error;
    $stmt->bind_param('ss', $lang, $pagina);
    $stmt->execute();
    $result = $stmt->get_result();
    $maindata = $result->fetch_assoc();
    $stmt->close();    
    
    if(isset($customtitel) && $customtitel !=''){
    $maintitel = $customtitel;
    }elseif(isset($_GET['pagina']) && $_GET['pagina'] !='' && $maindata['titel'] !=''){
    $maintitel = $maindata['titel'];
    }else{
    $maintitel = 'Stage & Drapes support';
    }
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 18:04:14
Quote Anchor link
Daar is niks mis mee.
 
J C

J C

19/12/2021 18:05:38
Quote Anchor link
ok dan zit de fout dieper ;-) Dank je wel!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.