Website verhuizen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

J C

J C

19/12/2021 16:50:55
Quote Anchor link
Ik wil mijn website verhuizen, maar na de verhuizing heb ik een probleem met het php script:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

if(isset($_GET['lan'])){$lang=$_GET['lan'];}else{$lang='NL';}

include_once("new/includes/config.php");
include_once("new/includes/variables.php");
include_once("new/includes/index.php");

$qry = "SELECT    id, title, path, startDate, endDate, volg, active FROM podium_banners WHERE startDate <= CURDATE() AND endDate >= CURDATE() AND active=1 ORDER BY volg ASC";
?>


de website geeft dit als resultaat:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
= CURDATE() AND active=1 ORDER BY volg ASC";


Het lijkt erop dat hij moeite heeft met <

De broncode van de website geeft dit aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

if(isset($_GET['lan'])){$lang=$_GET['lan'];}else{$lang='NL';}

include_once("new/includes/config.php");
include_once("new/includes/variables.php");
include_once("new/includes/index.php");

//banner
$qry = "SELECT    id, title, path, startDate, endDate, volg, active FROM podium_banners WHERE startDate <= CURDATE() AND endDate >
?>


Wat volgens mij betekend dat hij het bestand niet als php bestand behandeld. Het bestand heet index.php en staat in de public_html

Doe ik iets heel doms of moet ik een instelling in mijn hostingpakket maken?

Edit: ik doe iets fout in dit topic. de tags
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
en
doen het niet goed.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:05:04 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 03:30:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:05:59
Quote Anchor link
Dan staat PHP uit.
Dit zou je niet in de HTML-broncode mogen zien.
 
J C

J C

19/12/2021 17:12:23
Quote Anchor link
ok ga ik daar eens naar kijken, ik dacht dat dit soort functies standaard aan zouden staan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:13:40
Quote Anchor link
Vaak wel, maar soms staat het (standaard) uit bij een hostingpakket.
 
J C

J C

19/12/2021 17:20:56
Quote Anchor link
Afbeelding

staat dus wel aan.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:21:25 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:23:14
Quote Anchor link
Is de extensie wel .php?
En begint je code wel met <?php en niet met <? ?
 
J C

J C

19/12/2021 17:25:59
Quote Anchor link
Het bestand heet index.php en begint inderdaad met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en eindigd met ?>


Ik ga even wat anders proberen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Mijn test PHP script!";
?>


Maar dit geeft een witte lege pagina.

In de broncode staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Mijn test PHP script!";
?>
Gewijzigd op 19/12/2021 17:29:16 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:28:45
Quote Anchor link
Als ik naar je domein kijk wordt PHP gewoon geladen. Enkel mis je wat bestanden of de koppeling naar die bestanden klopt niet.

Edit:
Ik zie nu een "My first script".
Gewijzigd op 19/12/2021 17:29:45 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:31:46
Quote Anchor link
Ze zijn nog bezig met het koppelen van de website aan de hosting, dit schijnt 6 uur te duren.

Ik kijk via deze link:
https://web0106.zxcs.nl:2222/CMD_FILE_MANAGER/domains/stage%2Ddrapes.nl/public%5Fhtml/index%2Ephp

Maar die kunnen jullie neit zien zonder inloggen

Toevoeging op 19/12/2021 17:32:42:

hmm er gaat iets mis met mijn cache geheugen dan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:33:45
Quote Anchor link
Dat is een link voor jouw Direct Admin beheerpaneel. In de Filemanager wordt geen PHP uitgevoerd.

Je domein is je site. Die werkt hier gewoon.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:35:14 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:35:04
Quote Anchor link
- Ariën - op 19/12/2021 17:33:45:
Dat is een link voor jouw Direct Admin beheerpaneel. In de Filemanager wordt geen PHP uitgevoerd.


Dat verklaard een hoop.

Ik zie op het domein nog steeds staan:
Deze domeinnaam www.stage-drapes.nl is geregistreerd en geparkeerd bij Vimexx.

Kan het zijn dat het langer duurt omdat ik nu in Spanje zit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:36:39
Quote Anchor link
Ja, DNS wijzigingen kunnen max 48 uur duren. Je kan evt als workaround je host-file aanpassen met daarin je domein die naar je IP linkt.
 
J C

J C

19/12/2021 17:37:22
Quote Anchor link
ok dat is even te technisch, ik ga me hier even over inlezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:39:05
Quote Anchor link
Niet hostingprovider specifiek als je het juiste IP-adres gebruikt:

https://realhosting.nl/helpdesk/hoe-pas-ik-mijn-hosts-file-aan-op-windows-10-computer/
 
J C

J C

19/12/2021 17:41:48
Quote Anchor link
Ik probeerde de website via het ipadres te bezoeken maar dat werkte niet: http://185.104.29.58/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:43:14
Quote Anchor link
Kan kloppen, het ip adres wordt met meerdere accounts gedeeld. Maar je kan het wel tijdelijk gebruiken in je host-file.
Gewijzigd op 19/12/2021 17:44:16 door - Ariën -
 
J C

J C

19/12/2021 17:46:49
Quote Anchor link
ja dit werkt. Dank je wel!!!

Nu kan ik alle foutjes eruit halen
Gewijzigd op 19/12/2021 17:47:47 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 17:48:18
Quote Anchor link
Succes! :-)
 
J C

J C

19/12/2021 17:54:31
Quote Anchor link
Nog even een vraagje, ik ben er al weer een tijdje uit, maar is deze manier van coderen zo verouderd dat het niet meer mag?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
$mainqry = "
    SELECT
        website_podium_tekst.link,
        website_podium_titel.internlink,
        website_podium_titel.titel,
        website_podium_tekst.include,  
        website_podium_tekst.tekst,
        website_podium_tekst.metadescription,
        website_podium_titel.id                                
    FROM
        website_podium_tekst
    INNER JOIN
        website_podium_titel
    ON
        website_podium_titel.internlink=website_podium_tekst.id
    WHERE
        website_podium_titel.lang=?
    AND
        website_podium_tekst.link=?
            ";        
    $stmt = $connection->prepare($mainqry);            
    $stmt->error;
    $stmt->bind_param('ss', $lang, $pagina);
    $stmt->execute();
    $result = $stmt->get_result();
    $maindata = $result->fetch_assoc();
    $stmt->close();    
    
    if(isset($customtitel) && $customtitel !=''){
    $maintitel = $customtitel;
    }elseif(isset($_GET['pagina']) && $_GET['pagina'] !='' && $maindata['titel'] !=''){
    $maintitel = $maindata['titel'];
    }else{
    $maintitel = 'Stage & Drapes support';
    }
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2021 18:04:14
Quote Anchor link
Daar is niks mis mee.
 
J C

J C

19/12/2021 18:05:38
Quote Anchor link
ok dan zit de fout dieper ;-) Dank je wel!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.