weergave string

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 17:35:33
Quote Anchor link
Hallo ,

In mijn listing staat er in het veld lg (varchar(25)) -001.56984
Daarna wil ik hem weergeven in text file en dan plaats hij 1.56984
Alle andere velden zij goed, blijkbaar waar er -00 staat laat hij dat weg.
Dit komt uit een array, en wordt weergegeven via $values['lg'] en hier laat hij dus de -00 weg.

Kan mij iemand zeggen hoe dit komt AUB.

Dank bij voorbaat

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 20:43:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:13:06
Quote Anchor link
Laat je relevante code eens zien? Want blijkbaar vindt daar ergens een bewerking plaats.
Aan de database ligt het niet, want je slaat het als tekst (varchar) op, en dan reken je er niet mee.

Waarom sla je het niet op als DECIMAL(10, 5)?
Gewijzigd op 09/03/2023 18:13:40 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 18:16:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<wpt lat=\"".$values['bg']."\" lon=\"".$values['lg']."\">\r\n";
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:23:46
Quote Anchor link
Laat eens zien waar $values vandaan komt.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 18:28:56
Quote Anchor link
Dit komt uit mijn listpage uit phprunner.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:39:13
Quote Anchor link
Lekker duidelijk maar weer.
Gewijzigd op 09/03/2023 18:40:14 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 19:45:45
Quote Anchor link
Ariën,

Heel erg bedankt , ik heb het via een andere weg opgelost.
Maar eigenlijk zou ik dit willen weten waarom dit niet juist weergegeven wordt.

Nogmaals bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 19:50:50
Quote Anchor link
Daarom is het wel handig om concreet te reageren met informatie waar wij wat mee kunnen.

"Dit komt uit mijn listpage uit phprunner"
Dit zegt ons weinig. Dus wees gewoon concreet.
 
Jan R

Jan R

09/03/2023 19:57:31
Quote Anchor link
tag wpt? nog nooit van gehoord. Staat ook niet in https://www.w3schools.com/TAGS/default.asp
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 19:59:41
Quote Anchor link
Arien,

Ik gebruik phprunner voor mijn database, die php listings worden daaruit opgemaakt, deze zijn zeer groot.
Je kan op deze listing zelf bijkomende progjes maken om eventueel een export te doen.
Dus wat doe ik zie je hieronder :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
$b=0;
$a=0;
$c=0 ;
$d=0;
$e=0;
$f=0;
$x=0;
$y="";
$z="";

$breedte=$data["Breedtegraad"];
$lengte=$data["Lengtegraad"];
$x= strlen("$lengte");


$a=substr($breedte,1,2);
$b=substr($breedte,6,6);
//$d=substr($lengte,1,2);
//$e=substr($lengte,5,6);

if (strlen($data["Lengtegraad"])== 12)
{
$e=substr($lengte,6,6);
$d=substr($lengte,1,2);
}
if (strlen($data["Lengtegraad"])>= 13)
{
$e=substr($lengte,7,6);
$d=substr($lengte,1,3);
}

intval($e);
intval($b);
$c=$b/60;
$f=$e/60;
$z=substr($data["Breedtegraad"],0,1);

if ($z=="S")
{
$data["bg"]= "-".$a.".".substr($c,2,6) ;
}
else
{
$data["bg"]= $a.".".substr($c,2,6) ;
}

$y=substr($data["Lengtegraad"],0,1);
if ($y=="W")
{
$data["lg"]= "-".$d.".".substr($f,2,6) ;
}
else
{
$data["lg"]= $d.".".substr($f,2,6) ;
}
[/Code]

dit wordt in een array geplaatst .
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 20:41:44
Quote Anchor link
Vanwaar het halve alfabet als variabelen, en niet iets wat duidelijk aangeeft wát het doet?

Zet eens een echo $lengte na je if-statements en je ziet wat er in het script gebeurt.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

09/03/2023 21:42:11
Quote Anchor link
Ik denk dat hier een stukje miscommunicatie speelt. PHPRunner is een commercieel product van XLineSoft. Het is een RAD-tool om websites mee te maken vanuit data(bases) door zo min mogelijk - of helemaal niet - zelf te programmeren ('low code').

PHPHulp is een community van PHP-programmeurs van beginner tot professioneel, die zich inzetten om kennis over PHP te verspreiden, waarbij het juist wel de bedoeling is dat je zelf programmeert.

Je kunt niet van de vrijwilligers hier verwachten dat wij de support van een commercieel product op ons nemen. Wij kunnen in dit geval zelfs geen kennis hebben van hoe PHPRunner werkt, omdat het geen open source is. De broncode is niet vrijgegeven en wij hebben geen idee wat precies de bedoeling is. Wij begrijpen niet het hoe en waarom van de PHP code die PHPRunner genereert. We kunnen hooguit een ander helpen om PHP code an sich beter te begrijpen.

Dat gezegd hebbende, kan je het volgende doen in PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$values
['lg'] = '-001.56984';
print 'Als tekst: ' . $values['lg'] . PHP_EOL;
print 'Als getal: ' . floatval($values['lg']) . PHP_EOL;
?>


In je reactie van 09/03/2023 18:16:38 geef je aan dat er een <wpt> -tag van gemaakt wordt. Dit is geen standaard HTML5-tag (HTML5 is de standaard voor webapplicaties), al is HTML5 wel uit te breiden met eigen tags. Vermoedelijk gaat het hier om iets specifieks van PHPRunner, waarvoor je het beste terecht kunt bij XLineSoft.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

10/03/2023 09:26:15
Quote Anchor link
alvast bedankt heren, ik zal dit opnemen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.