weergave string

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 17:35:33
Quote Anchor link
Hallo ,

In mijn listing staat er in het veld lg (varchar(25)) -001.56984
Daarna wil ik hem weergeven in text file en dan plaats hij 1.56984
Alle andere velden zij goed, blijkbaar waar er -00 staat laat hij dat weg.
Dit komt uit een array, en wordt weergegeven via $values['lg'] en hier laat hij dus de -00 weg.

Kan mij iemand zeggen hoe dit komt AUB.

Dank bij voorbaat

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 23:10:54
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:13:06
Quote Anchor link
Laat je relevante code eens zien? Want blijkbaar vindt daar ergens een bewerking plaats.
Aan de database ligt het niet, want je slaat het als tekst (varchar) op, en dan reken je er niet mee.

Waarom sla je het niet op als DECIMAL(10, 5)?
Gewijzigd op 09/03/2023 18:13:40 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 18:16:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<wpt lat=\"".$values['bg']."\" lon=\"".$values['lg']."\">\r\n";
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:23:46
Quote Anchor link
Laat eens zien waar $values vandaan komt.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 18:28:56
Quote Anchor link
Dit komt uit mijn listpage uit phprunner.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:39:13
Quote Anchor link
Lekker duidelijk maar weer.
Gewijzigd op 09/03/2023 18:40:14 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 19:45:45
Quote Anchor link
Ariën,

Heel erg bedankt , ik heb het via een andere weg opgelost.
Maar eigenlijk zou ik dit willen weten waarom dit niet juist weergegeven wordt.

Nogmaals bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 19:50:50
Quote Anchor link
Daarom is het wel handig om concreet te reageren met informatie waar wij wat mee kunnen.

"Dit komt uit mijn listpage uit phprunner"
Dit zegt ons weinig. Dus wees gewoon concreet.
 
Jan R

Jan R

09/03/2023 19:57:31
Quote Anchor link
tag wpt? nog nooit van gehoord. Staat ook niet in https://www.w3schools.com/TAGS/default.asp
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 19:59:41
Quote Anchor link
Arien,

Ik gebruik phprunner voor mijn database, die php listings worden daaruit opgemaakt, deze zijn zeer groot.
Je kan op deze listing zelf bijkomende progjes maken om eventueel een export te doen.
Dus wat doe ik zie je hieronder :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
$b=0;
$a=0;
$c=0 ;
$d=0;
$e=0;
$f=0;
$x=0;
$y="";
$z="";

$breedte=$data["Breedtegraad"];
$lengte=$data["Lengtegraad"];
$x= strlen("$lengte");


$a=substr($breedte,1,2);
$b=substr($breedte,6,6);
//$d=substr($lengte,1,2);
//$e=substr($lengte,5,6);

if (strlen($data["Lengtegraad"])== 12)
{
$e=substr($lengte,6,6);
$d=substr($lengte,1,2);
}
if (strlen($data["Lengtegraad"])>= 13)
{
$e=substr($lengte,7,6);
$d=substr($lengte,1,3);
}

intval($e);
intval($b);
$c=$b/60;
$f=$e/60;
$z=substr($data["Breedtegraad"],0,1);

if ($z=="S")
{
$data["bg"]= "-".$a.".".substr($c,2,6) ;
}
else
{
$data["bg"]= $a.".".substr($c,2,6) ;
}

$y=substr($data["Lengtegraad"],0,1);
if ($y=="W")
{
$data["lg"]= "-".$d.".".substr($f,2,6) ;
}
else
{
$data["lg"]= $d.".".substr($f,2,6) ;
}
[/Code]

dit wordt in een array geplaatst .
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 20:41:44
Quote Anchor link
Vanwaar het halve alfabet als variabelen, en niet iets wat duidelijk aangeeft wát het doet?

Zet eens een echo $lengte na je if-statements en je ziet wat er in het script gebeurt.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

09/03/2023 21:42:11
Quote Anchor link
Ik denk dat hier een stukje miscommunicatie speelt. PHPRunner is een commercieel product van XLineSoft. Het is een RAD-tool om websites mee te maken vanuit data(bases) door zo min mogelijk - of helemaal niet - zelf te programmeren ('low code').

PHPHulp is een community van PHP-programmeurs van beginner tot professioneel, die zich inzetten om kennis over PHP te verspreiden, waarbij het juist wel de bedoeling is dat je zelf programmeert.

Je kunt niet van de vrijwilligers hier verwachten dat wij de support van een commercieel product op ons nemen. Wij kunnen in dit geval zelfs geen kennis hebben van hoe PHPRunner werkt, omdat het geen open source is. De broncode is niet vrijgegeven en wij hebben geen idee wat precies de bedoeling is. Wij begrijpen niet het hoe en waarom van de PHP code die PHPRunner genereert. We kunnen hooguit een ander helpen om PHP code an sich beter te begrijpen.

Dat gezegd hebbende, kan je het volgende doen in PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$values
['lg'] = '-001.56984';
print 'Als tekst: ' . $values['lg'] . PHP_EOL;
print 'Als getal: ' . floatval($values['lg']) . PHP_EOL;
?>


In je reactie van 09/03/2023 18:16:38 geef je aan dat er een <wpt> -tag van gemaakt wordt. Dit is geen standaard HTML5-tag (HTML5 is de standaard voor webapplicaties), al is HTML5 wel uit te breiden met eigen tags. Vermoedelijk gaat het hier om iets specifieks van PHPRunner, waarvoor je het beste terecht kunt bij XLineSoft.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

10/03/2023 09:26:15
Quote Anchor link
alvast bedankt heren, ik zal dit opnemen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.