Whear [punt] nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »
- Raoul -

- Raoul -

02/01/2012 23:59:10
Quote Anchor link
Wat vinden jullie er van?
Graag kritische meningen.

www.whear.nl
Gewijzigd op 03/01/2012 10:57:04 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:51:39
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2012 00:21:08
Quote Anchor link
Link is altijd wel handig... (zodat we kunnen klikken)

DESIGN
- Wolkjes op achtergrond zijn overdreven 3D. Wolkjes zijn niet plat, en in de werkelijkheid zie ik nooit 3D wolkjes. Haal dat dus gewoon weg.
- Kan aan mij liggen, maar ik zie totaal geen navigatie? (alleen als ik ingelogd ben?)
- Professionele marguee bovenin vind ik onrustig. Maak hier een langere balk van, zodat je er meer tegelijk ziet en doe het iets rustiger.

SYSTEEM
- Geen registratie mail bij registratie, je gaat er maar vanuit dat de gebruiker het juiste email adres intypt en niet die van een ander?

CODE
- Plaats Content-Type meta tag altijd direct na <head>. Want IE wil dit binnen x aantal regels vanaf het doctype zien, en met en titel ertussen haal je dit niet.
- Laad JS scripts altijd vlak voor </body>, je hebt dan geen problemen met 'DOM not ready' en je pagina laadt sneller.
- Gebruik altijd een jQuery local fallback bij gebruik van CDN's:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.7.1/jquery-ui.min.js" type="text/javascript"></script>
<script>window.jQuery || document.write(unescape('%3Cscript src="js/libs/jquery.min.js'>%3C/script>')); // jQuery local fallback naar js/libs/jquery.min.js
window.jQuery.ui || document.write(unescape('%3Cscript src="js/libs/jquery-ui.min.js'>%3C/script>')); // jQuery UI local fallback naar js/libs/jquery-ui.min.js

- Als je toch jQuery gebruikt, waarom dan geen jQuery Mobile voor de mobile pagina?
- Geen inline style gebruiken in je HTML, zet dit in je stylesheet
- Geen inline JS gebruiken als je jQuery tot je beschikking hebt
- Die shoutbox is eigenlijk een lijst met berichtjes. Elk berichtje is dus een lijst item, je begrijpt waar ik naartoe wil gaan dit hoort opgemaakt te worden met <ul> en <li> elementen en niet met <div>s.
- De datum hoort niet in een span tag, maar in een <date> of <time> element.

- In je CSS, mis je een global margin/padding reset voor alle elementen in de body (body *).
- Ook kan 'img a' nooit, dus haal dat maar weg.
- Titel horen in h tags. Dus ook de kleine titels onderin.

SEO
- Door shoutbox en veel te veel inline CSS is je HTML/text ratio, een belangrijk punt in SEO, heel erg laag. Want tot mindere resultaten leidt.
- Verdiep je eens in microdata. Dat is heel goed te gebruiken en de toekomst van SEO.
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:28:37
Quote Anchor link
Dankjewel voor je commentaar.

Je hebt inderdaad geen navigatie, enkel de balk als je ingelogd bent, dat is de bedoeling.

Ik wou geen enkele javascript voor de mobile page gebruiken (ook zo min mogelijk afbeeldingen), zodat het lekker snel werkt.

<date> en <time>, is dat niet HTML5?

Over die global margin/padding, niet alles moet margin 0 hebben he ;-)

Wat bedoel je met professionele marquee?
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:29:40
Quote Anchor link
Is dit een (slecht) aftreksel van de voormalige blytes website of verbeeld ik mij dit? Of was jij de eigenaar van blytes?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:32:13
Quote Anchor link
Daar zat ik nou net aan te denken. Iets staat me ervan bij dat de Blytes-code overgenomen is.
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:34:45
Quote Anchor link
De layout en het logo doet mij er ook sterk aan denken. google maar eens naar afbeeldingen met de naam blytes....

Om verwarring te voorkomen is het verstandig om een eventuele overname van de website of delen daarvan te vermelden .
Gewijzigd op 03/01/2012 00:36:40 door Arjan -
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:40:10
Quote Anchor link
Ik snap niet wat er nu lijkt op Blytes.
Misschien de achtergrond?
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:42:23
Quote Anchor link
En het logo.... en de indeling... het is niet erg als je blytes als inspiratiebron hebt gebruikt maar geef het dan op zn minst aan om geen argwaan te wekken.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:42:52 door Arjan -
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:51:23
Quote Anchor link
Indeling is totaal niet als Blytes, vind ik zelf.
Enneh, het logo is gewoon een font; Sketch Block ITC.
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2012 08:28:55
Quote Anchor link
Internet Verslaafde:
<date> en <time>, is dat niet HTML5?

<date> bestaat niet, was een foutje. En ja <time> is een HTML5 tag. Maar dat maakt niks uit. Je pagina wordt in elk browser door de nieuwste parser gehaald en Googlerobots trekken zich helemaal niks aan van het doctype. Dus een tag uit HTML5 kun je nu al gewoon gebruiken, ookal heb je een XHTML1 doctype.

Internet Verslaafde:
Over die global margin/padding, niet alles moet margin 0 hebben he ;-)

Inderdaad, dat stijl je daarna. Je zet eerst alles op 0 en vervolgens ga je het maken zoals jij het wilt. Waarom? Omdat de browsers allemaal een eigen user agent stylesheet hebben, wat betekend dat de standaard padding per browser kan verschillen.

Internet Verslaafde:
Wat bedoel je met professionele marquee?

De shoutbox, of in elk geval zo noemde je het volgens mij, op de homepagina. Dat blauwe balkje bovenin.
 
Aad B

Aad B

03/01/2012 09:39:01
Quote Anchor link
Een opmerking over je "algemene voorwaarden", ze klinken heel erg amateuristisch en juridisch gezien is zelfs bagger. Definities zijn onvolledig. Als er iets uitgebreid te vinden is op het het net dan zijn het wel algemene voorwaarden dus ga eens op zoek bij de buren.
 
Jens erd

Jens erd

03/01/2012 14:22:10
Quote Anchor link
Een paar kleine punten;
- op het forum wordt \" niet omgezet naar ".
- idem bij het registreren, zie hier
- Het is misschien mooier om de "lucht" op de achtergrond kleiner te maken en de "grond" wat meer zichtbaar te maken. dat maakt het wat minder saai.
- Inderdaad, pas de algemene voorwaarden aan. Gegevens staan er dubbel in, ik zie totaal geen overzicht en het stikt van de spelvauten.

En is er een testaccount?
 
Piet Jansen

Piet Jansen

03/01/2012 14:45:23
Quote Anchor link
Leuk, maar lijkt echt teveel op Blytes. Het logo is gewoon het oude Blytes logo, de kleuren, achtergrond is gewoon zowat nagemaakt...

Voor de rest leuk...
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 14:57:12
Quote Anchor link
Logo word binnenkort aangepast :)
 
Erwin H

Erwin H

03/01/2012 14:59:04
Quote Anchor link
Kijk even naar het verschil tussen "jou" en "jouw". Het is "jouw auto", maar "die auto is van jou". Ik zie het bijna consequent fout gaan op "jouw site".

Verder zie ik in het forum (bij de topic ondertitels) veel zinnen herhaald worden (zoals "hier zit je goed"). Probeer iets creatiever te zijn en af en toe wat andere zinnen te gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.