Whear [punt] nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »
- Raoul -

- Raoul -

02/01/2012 23:59:10
Quote Anchor link
Wat vinden jullie er van?
Graag kritische meningen.

www.whear.nl
Gewijzigd op 03/01/2012 10:57:04 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:35:29
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2012 00:21:08
Quote Anchor link
Link is altijd wel handig... (zodat we kunnen klikken)

DESIGN
- Wolkjes op achtergrond zijn overdreven 3D. Wolkjes zijn niet plat, en in de werkelijkheid zie ik nooit 3D wolkjes. Haal dat dus gewoon weg.
- Kan aan mij liggen, maar ik zie totaal geen navigatie? (alleen als ik ingelogd ben?)
- Professionele marguee bovenin vind ik onrustig. Maak hier een langere balk van, zodat je er meer tegelijk ziet en doe het iets rustiger.

SYSTEEM
- Geen registratie mail bij registratie, je gaat er maar vanuit dat de gebruiker het juiste email adres intypt en niet die van een ander?

CODE
- Plaats Content-Type meta tag altijd direct na <head>. Want IE wil dit binnen x aantal regels vanaf het doctype zien, en met en titel ertussen haal je dit niet.
- Laad JS scripts altijd vlak voor </body>, je hebt dan geen problemen met 'DOM not ready' en je pagina laadt sneller.
- Gebruik altijd een jQuery local fallback bij gebruik van CDN's:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.7.1/jquery-ui.min.js" type="text/javascript"></script>
<script>window.jQuery || document.write(unescape('%3Cscript src="js/libs/jquery.min.js'>%3C/script>')); // jQuery local fallback naar js/libs/jquery.min.js
window.jQuery.ui || document.write(unescape('%3Cscript src="js/libs/jquery-ui.min.js'>%3C/script>')); // jQuery UI local fallback naar js/libs/jquery-ui.min.js

- Als je toch jQuery gebruikt, waarom dan geen jQuery Mobile voor de mobile pagina?
- Geen inline style gebruiken in je HTML, zet dit in je stylesheet
- Geen inline JS gebruiken als je jQuery tot je beschikking hebt
- Die shoutbox is eigenlijk een lijst met berichtjes. Elk berichtje is dus een lijst item, je begrijpt waar ik naartoe wil gaan dit hoort opgemaakt te worden met <ul> en <li> elementen en niet met <div>s.
- De datum hoort niet in een span tag, maar in een <date> of <time> element.

- In je CSS, mis je een global margin/padding reset voor alle elementen in de body (body *).
- Ook kan 'img a' nooit, dus haal dat maar weg.
- Titel horen in h tags. Dus ook de kleine titels onderin.

SEO
- Door shoutbox en veel te veel inline CSS is je HTML/text ratio, een belangrijk punt in SEO, heel erg laag. Want tot mindere resultaten leidt.
- Verdiep je eens in microdata. Dat is heel goed te gebruiken en de toekomst van SEO.
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:28:37
Quote Anchor link
Dankjewel voor je commentaar.

Je hebt inderdaad geen navigatie, enkel de balk als je ingelogd bent, dat is de bedoeling.

Ik wou geen enkele javascript voor de mobile page gebruiken (ook zo min mogelijk afbeeldingen), zodat het lekker snel werkt.

<date> en <time>, is dat niet HTML5?

Over die global margin/padding, niet alles moet margin 0 hebben he ;-)

Wat bedoel je met professionele marquee?
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:29:40
Quote Anchor link
Is dit een (slecht) aftreksel van de voormalige blytes website of verbeeld ik mij dit? Of was jij de eigenaar van blytes?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:32:13
Quote Anchor link
Daar zat ik nou net aan te denken. Iets staat me ervan bij dat de Blytes-code overgenomen is.
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:34:45
Quote Anchor link
De layout en het logo doet mij er ook sterk aan denken. google maar eens naar afbeeldingen met de naam blytes....

Om verwarring te voorkomen is het verstandig om een eventuele overname van de website of delen daarvan te vermelden .
Gewijzigd op 03/01/2012 00:36:40 door Arjan -
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:40:10
Quote Anchor link
Ik snap niet wat er nu lijkt op Blytes.
Misschien de achtergrond?
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:42:23
Quote Anchor link
En het logo.... en de indeling... het is niet erg als je blytes als inspiratiebron hebt gebruikt maar geef het dan op zn minst aan om geen argwaan te wekken.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:42:52 door Arjan -
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:51:23
Quote Anchor link
Indeling is totaal niet als Blytes, vind ik zelf.
Enneh, het logo is gewoon een font; Sketch Block ITC.
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2012 08:28:55
Quote Anchor link
Internet Verslaafde:
<date> en <time>, is dat niet HTML5?

<date> bestaat niet, was een foutje. En ja <time> is een HTML5 tag. Maar dat maakt niks uit. Je pagina wordt in elk browser door de nieuwste parser gehaald en Googlerobots trekken zich helemaal niks aan van het doctype. Dus een tag uit HTML5 kun je nu al gewoon gebruiken, ookal heb je een XHTML1 doctype.

Internet Verslaafde:
Over die global margin/padding, niet alles moet margin 0 hebben he ;-)

Inderdaad, dat stijl je daarna. Je zet eerst alles op 0 en vervolgens ga je het maken zoals jij het wilt. Waarom? Omdat de browsers allemaal een eigen user agent stylesheet hebben, wat betekend dat de standaard padding per browser kan verschillen.

Internet Verslaafde:
Wat bedoel je met professionele marquee?

De shoutbox, of in elk geval zo noemde je het volgens mij, op de homepagina. Dat blauwe balkje bovenin.
 
Aad B

Aad B

03/01/2012 09:39:01
Quote Anchor link
Een opmerking over je "algemene voorwaarden", ze klinken heel erg amateuristisch en juridisch gezien is zelfs bagger. Definities zijn onvolledig. Als er iets uitgebreid te vinden is op het het net dan zijn het wel algemene voorwaarden dus ga eens op zoek bij de buren.
 
Jens erd

Jens erd

03/01/2012 14:22:10
Quote Anchor link
Een paar kleine punten;
- op het forum wordt \" niet omgezet naar ".
- idem bij het registreren, zie hier
- Het is misschien mooier om de "lucht" op de achtergrond kleiner te maken en de "grond" wat meer zichtbaar te maken. dat maakt het wat minder saai.
- Inderdaad, pas de algemene voorwaarden aan. Gegevens staan er dubbel in, ik zie totaal geen overzicht en het stikt van de spelvauten.

En is er een testaccount?
 
Piet Jansen

Piet Jansen

03/01/2012 14:45:23
Quote Anchor link
Leuk, maar lijkt echt teveel op Blytes. Het logo is gewoon het oude Blytes logo, de kleuren, achtergrond is gewoon zowat nagemaakt...

Voor de rest leuk...
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 14:57:12
Quote Anchor link
Logo word binnenkort aangepast :)
 
Erwin H

Erwin H

03/01/2012 14:59:04
Quote Anchor link
Kijk even naar het verschil tussen "jou" en "jouw". Het is "jouw auto", maar "die auto is van jou". Ik zie het bijna consequent fout gaan op "jouw site".

Verder zie ik in het forum (bij de topic ondertitels) veel zinnen herhaald worden (zoals "hier zit je goed"). Probeer iets creatiever te zijn en af en toe wat andere zinnen te gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.