while lus fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Viktor

Viktor

02/02/2006 20:02:00
Quote Anchor link
Als ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$select
= "SELECT * FROM blabla (blabla) VALUES (blabla) LIMIT 0,15";
$query = mysql_query($select) or die (mysql_error());
while ($rij = mysql_fetch_array($query){
echo $rij['blabla'];
}

echo "hoi";
?>

doe dan krijg ik echo met 'hoi' niet te zien, hoe kan ik er voor zorgen dat ik die wel te zien krijg?
Gewijzigd op 02/02/2006 20:59:00 door Viktor
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 14:12:24
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

02/02/2006 20:11:00
Quote Anchor link
Krijg je wel iets te zien?
Want die Query klopt niet helemaal

$query = "SELECT * FROM blabla LIMIT 0,15";
$res=mysql_query($query);
while ($rij = mysql_fetch_array($res)
{
echo $rij['blabla'];
}

dit gaat trouwens nog alleen werken als blabla een veld is in de table blabla
Mij is BTW altijd verteld de velden in een table niet dezelfde naam te geven als de DB of de table
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 20:15:00
Quote Anchor link
Weet ik, een beetje snel neergezet hier.
blabla is ook maar een voorbeeldje en die query is ook fout.
Maar daar gaat het niet om want ik krijg die 'hoi' niet te zien.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

02/02/2006 20:19:00
Quote Anchor link
dan blijf ik bij mijn eerste vraag: krijg je wel iets te zien?
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 20:20:00
Quote Anchor link
die $rij['blabla']; krijg ik wel te zien, maar hoi niet.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Probeer de volgende code eens.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query))    
  {

    echo $rij['blabla'];
  }

  echo "hoi";
?>
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

02/02/2006 20:55:00
Quote Anchor link
@ Burdy volgens mij voert hij de Query niet eens uit dus zal wat jij voorstelt een foutmelding opleveren
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 20:56:00
Quote Anchor link
Waarom zou die het volgens jou niet doen, hij haalt gewoon records op hoor :S.
@ burdy, sorry voor mijn slordig gescript hier, het moest allemaal effe snel.

Het staat nu allemaal goed...
Maar voor de duidelijkheid, zo hoe het nu staat doet hij het niet.
Gewijzigd op 02/02/2006 21:00:00 door Viktor
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:00:00
Quote Anchor link
Klaasjan:
@ Burdy volgens mij voert hij de Query niet eens uit dus zal wat jij voorstelt een foutmelding opleveren

@ Klaasjan: Klopt! Die query heb ik maar weggelaten, daar ging het, geloof ik, ook niet om.
De while-loop daarentegen bevatte nogal wat foutjes, dus die heb ik verbeterd.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:01:00
Quote Anchor link
Viktor:
Het staat nu allemaal goed...
Maar voor de duidelijkheid, zo hoe het nu staat doet hij het niet.

Post de code dan nog eens.
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$select
= "SELECT * FROM blabla (blabla) VALUES (blabla) LIMIT 0,15";
$query = mysql_query($select) or die (mysql_error());
while ($rij = mysql_fetch_array($query){
echo $rij['blabla'];
}

echo "hoi";
?>
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:03:00
Quote Anchor link
Nog niet goed, he?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query))
  {

    echo $rij['blabla'];
  }

  echo "hoi";
?>
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 21:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while ($rij = mysql_fetch_array($query) or die(mysql_error())){
?>

zo staat he in mijn script.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:12:00
Quote Anchor link
Of je dat zo kunt gebruiken weet ik niet.
Maak er dan in ieder geval het volgende van.
Dan staan in ieder geval de haakjes weer goed.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query)) or die(mysql_error()) {
?>
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

02/02/2006 21:14:00
Quote Anchor link
Volgens mij werkt dat niet hoor :s
Probeer eens zonder.
 
Viktor

Viktor

02/02/2006 21:15:00
Quote Anchor link
Ok, gedaan.
Ik had wel een andere manier dat was zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$rij
= mysql_fetch_array($query);
echo $rij['blabla'];
echo 'hoi';
?>

maar zo laat 'ie' maar 1 record zien.
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

02/02/2006 21:19:00
Quote Anchor link
je kan beter de "or die" bij de mysql_query zeten denk ik.
 
Burdy

Burdy

02/02/2006 21:19:00
Quote Anchor link
Je krijgt maar 1 record omdat je nu geen WHILE-loop meer hebt.

Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
  while ($rij = mysql_fetch_array($query))
  {

    echo $rij['blabla'];
  }

  echo "hoi";
?>
Gewijzigd op 02/02/2006 21:20:00 door Burdy
 
Viktor

Viktor

03/02/2006 20:03:00
Quote Anchor link
Maar met een while lus krijg ik 'hoi' weer niet te zien.
 
Viktor

Viktor

23/02/2006 19:50:00
Quote Anchor link
*zucht*
Nu heb ik weer precies hetzelfde probleem.
Wat kan ik eraan doen.
De vorige keer, wat hierboven staat deed 'ie' het opeens terwijl ik niks had gedaan :S.
wie kan me helpen... Het is precies dezelfde fout.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

23/02/2006 19:53:00
Quote Anchor link
post je hele script eens (muv de html)
Gewijzigd op 23/02/2006 19:53:00 door Klaasjan Boven
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.