wie kan me helpen met php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Haddi Vries

Haddi Vries

18/06/2008 16:54:00
Quote Anchor link
ik heb een inlog systeem script van php & mysql en ik zet die scripts in mananger file ofzo iets. en dan druk ik op OPEN om te bekijken en staat er :

Warning: require(config.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/a5150148/public_html/web_documents/aanmelden.php on line 2

Free Web Hosting

PHP Error Message

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/a5150148/public_html/web_documents/aanmelden.php on line 2



IK snap er helemaal niks van
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Haddi Vries
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:36:43
 

18/06/2008 16:59:00
Quote Anchor link
Ik doe jou niet volgen. Ik niets kunnen. Ik error nodig.
 
Haddi Vries

Haddi Vries

18/06/2008 17:00:00
Quote Anchor link
huh hoe bedoel je ik snap niet wat je moet doen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/06/2008 17:03:00
Quote Anchor link
Lees jouw post eens, en verdiep je eens in iemand anders.
Zou hij het nog snappen?

Jij zegt verder wel leuk: Error...
Ja, maar wij weten niet wat voor error, hoe en waar enzo? PHP kent wel 1001 errors.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 

18/06/2008 17:12:00
Quote Anchor link
admir schreef op 18.06.2008 16:54:
Warning: require(config.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/a5150148/public_html/web_documents/aanmelden.php on line 2

config.php bestaat daar niet.
 
Haddi Vries

Haddi Vries

18/06/2008 17:12:00
Quote Anchor link
dus ik moet alleen config.php en daar die config.php code inzetten?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/06/2008 17:16:00
Quote Anchor link
jep...
 
Haddi Vries

Haddi Vries

18/06/2008 17:17:00
Quote Anchor link
ok dat ga ik nu doen
 

18/06/2008 17:17:00
Quote Anchor link
admir schreef op 18.06.2008 17:12:
dus ik moet alleen config.php en daar die config.php code inzetten?

Dat lijkt mij wel handig he? Doe ook eens wat met die links uit je vorige topic.
 
Haddi Vries

Haddi Vries

18/06/2008 17:18:00
 
Haddi Vries

Haddi Vries

18/06/2008 17:20:00
Quote Anchor link
You clicked a link that can be outdated
You are trying to access file that does not exists on server
Domain you are trying to access is not configured on this server (website was removed or is not setup or DNS has not propagated yet).
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/06/2008 17:23:00
Quote Anchor link
EHm, heb je al nagedacht over een tutorialletje over PHP :)?
 
Haddi Vries

Haddi Vries

18/06/2008 17:24:00
Quote Anchor link
waar kan ik die vinden?
 

18/06/2008 17:25:00
Quote Anchor link
admir schreef op 18.06.2008 17:18:

Geeft dezelfde error als in je vorige topic (dacht ik zo). Net zoals Aar en ik al eerder heb gezegt, heb je wat gedaan met die links naar die tutorials?

admir schreef op 18.06.2008 17:24:
waar kan ik die vinden?

Zie je vorige topic
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/06/2008 17:32:00
Quote Anchor link
www.w3schools.com is een hele goede.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

18/06/2008 17:53:00
Quote Anchor link
Je hebt geen wachtwoord opgegeven voor de database connectie.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/06/2008 17:55:00
Quote Anchor link
admir schreef op 18.06.2008 17:24:
waar kan ik die vinden?
Zal ik de links dan nog maar een keer geven, in de hoop dat je er nu wel wat mee doet?

PHP beginnershandleiding
SQL beginnershandleiding
 
Haddi Vries

Haddi Vries

18/06/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Via phpmyadmin?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

18/06/2008 19:01:00
Quote Anchor link
Lees die links eerst eens voordat je antwoord.
 

18/06/2008 19:01:00
Quote Anchor link
admir schreef op 18.06.2008 19:00:
Via phpmyadmin?

Wáár heb je het over? Leer die links van Blance gewoon...
 
Haddi Vries

Haddi Vries

18/06/2008 19:02:00
Quote Anchor link
ja ik snap het niet zo goed. ik heb die programas gedownload maar 1 doet het niet naar welke moet ik kijken?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.