window.close

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »
Emre bisey

emre bisey

24/02/2011 09:31:09
Quote Anchor link
hallo allemaal,


ik heb nog een mooie probleem om op te lossen :P.
ik open een window met
tmr = window.setInterval("beweeg()",10);
test = window.open(linkpagina,'test',grootte beginpositie blabla);

tmr is dus de interval want de pagina die ik open
laat ik bewegen in de functie beweeg.
linkpagina in de test variabele is dus een variabele dat de inhoud van de pagina opent.

en ik kan dus instellen dat deze window opent van vandaag tot volgende week.
maar het probleem is hier dus als ik de window afsluit blijft die maar komen tot de einddatum dat is ingesteld
ik zou graag willen dat als ik 1 keer op (X) druk dat die dan ook zolang ik niks ververs wegblijft.

de window wordt geopend bij entree van een website, als je die window wegklikt hoort die weg te blijven totdat je opnieuw de website binnekomt.

ik hoop dat dit genoeg informatie is om een oplossing te vinden
alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:07:14
 
Johan Dam

Johan Dam

24/02/2011 09:39:47
Quote Anchor link
Je zou toch meer informatie moeten geven, zoals het script zelf. Of beweeg() blijft de venster openen, of window.open word vaker aangeroepen.

Normaal gesproken blijven gesloten vensters ook gesloten :P
 
Emre bisey

emre bisey

24/02/2011 09:46:37
Quote Anchor link
dit is de code van 1 beweeg functie ik heb stuk of 8 beweeg functies
wegens de instellingen van coordinaten dus dat je begin positie
en eindpositie kan kiezen het is welzo
dat ik iedere window.open z'n eigen variabelen heb gegeven zodat ze niet
in de knoop raken :P nou hier is de code van de functie beweeg
ohja ik probeer het met een mywindow.closed if functie maar die doet het
soms wel en soms niet? in de code zie je hem staan onderaan

en de datum wordt gecontroleerd door een timer die ieder 2 sec kijkt of de huidige datum gelijk, groter , kleiner is dan de einddatum, begindatum
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
function beweegR11(){                                              
     //beweeg omlaag
    if(mywindowq.screenTop <= 55 && mywindowq.screenLeft >= 5){
        mywindowq.moveBy(bwg,nul);
    }

    //stop linksboven weer                        
    if(mywindowq.screenTop < 55 && mywindowq.screenLeft < 2){            
        mywindowq.moveBy(bwg,bwgomgk);
    }

    //beweeg omhoog                                          
    if(mywindowq.screenTop >= nul && mywindowq.screenLeft > (screen.availWidth - 260)){
        mywindowq.moveBy(nul,bwg);
    }
                            
    //beweeg naar links van rechtsboven                                          
    if(mywindowq.screenTop >= (screen.availHeight - 130) && mywindowq.screenLeft < screen.availWidth ){
        mywindowq.moveBy(bwgomgk, nul);
    }
  
    //beweeg naar rechts vanuit linksonder                                                            
    if(mywindowq.screenLeft <= 5 && mywindowq.screenTop < screen.availHeight ){
        mywindowq.moveBy(nul,bwgomgk);
    }

 // check of de window wordt gesloten'werkt niet'  
if(mywindowq.closed == true){
    alert('henk');
}

mywindowq.focus();
//sluit popup af als einddatum gelijk is aan datum van nu
if(dtm >= einddatum && einddatum != ""){
    mywindowq.close();
    alert('popup is ten einde');
}
}

?>


Toevoeging op 24/02/2011 11:10:30:

voor de mensen die het nog willen weten ik heb het opgelost door een aantal aanpasingen te maken.
aanpassingen:
de bewegende functies in een if statement gezet die kijkt of de window nog open is.
de .focus(); moet helemaal onderaan de code.
de opdatum sluitende if statement moet ook bij de if statement die kijkt of de window nog open is en met else stuur je het door naar een functie die de timer tijdelijk stopt.
zo is die nu
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?
function beweegR11(){
if(!mywindowq.closed){                                              
     //beweeg omlaag
    if(mywindowq.screenTop <= 55 && mywindowq.screenLeft >= 5){
        mywindowq.moveBy(bwg,nul);
    }

    //stop linksboven weer                        
    if(mywindowq.screenTop < 55 && mywindowq.screenLeft < 2){            
        mywindowq.moveBy(bwg,bwgomgk);
    }

    //beweeg omhoog                                          
    if(mywindowq.screenTop >= nul && mywindowq.screenLeft > (screen.availWidth - 260)){
        mywindowq.moveBy(nul,bwg);
    }
                            
    //beweeg naar links van rechtsboven                                          
    if(mywindowq.screenTop >= (screen.availHeight - 130) && mywindowq.screenLeft < screen.availWidth ){
        mywindowq.moveBy(bwgomgk, nul);
    }
  
    //beweeg naar rechts vanuit linksonder                                                            
    if(mywindowq.screenLeft <= 5 && mywindowq.screenTop < screen.availHeight ){
        mywindowq.moveBy(nul,bwgomgk);
    }

//sluit popup af als einddatum gelijk is aan datum van nu
if(dtm >= einddatum && einddatum != ""){
    mywindowq.close();
    alert('popup is ten einde');
}

}

else{
  functietimerstoptijdelijk();
}


mywindowq.focus();
}

?>
Gewijzigd op 24/02/2011 11:11:40 door emre bisey
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.