window.close

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »
Emre bisey

emre bisey

24/02/2011 09:31:09
Quote Anchor link
hallo allemaal,


ik heb nog een mooie probleem om op te lossen :P.
ik open een window met
tmr = window.setInterval("beweeg()",10);
test = window.open(linkpagina,'test',grootte beginpositie blabla);

tmr is dus de interval want de pagina die ik open
laat ik bewegen in de functie beweeg.
linkpagina in de test variabele is dus een variabele dat de inhoud van de pagina opent.

en ik kan dus instellen dat deze window opent van vandaag tot volgende week.
maar het probleem is hier dus als ik de window afsluit blijft die maar komen tot de einddatum dat is ingesteld
ik zou graag willen dat als ik 1 keer op (X) druk dat die dan ook zolang ik niks ververs wegblijft.

de window wordt geopend bij entree van een website, als je die window wegklikt hoort die weg te blijven totdat je opnieuw de website binnekomt.

ik hoop dat dit genoeg informatie is om een oplossing te vinden
alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:11:13
 
Johan Dam

Johan Dam

24/02/2011 09:39:47
Quote Anchor link
Je zou toch meer informatie moeten geven, zoals het script zelf. Of beweeg() blijft de venster openen, of window.open word vaker aangeroepen.

Normaal gesproken blijven gesloten vensters ook gesloten :P
 
Emre bisey

emre bisey

24/02/2011 09:46:37
Quote Anchor link
dit is de code van 1 beweeg functie ik heb stuk of 8 beweeg functies
wegens de instellingen van coordinaten dus dat je begin positie
en eindpositie kan kiezen het is welzo
dat ik iedere window.open z'n eigen variabelen heb gegeven zodat ze niet
in de knoop raken :P nou hier is de code van de functie beweeg
ohja ik probeer het met een mywindow.closed if functie maar die doet het
soms wel en soms niet? in de code zie je hem staan onderaan

en de datum wordt gecontroleerd door een timer die ieder 2 sec kijkt of de huidige datum gelijk, groter , kleiner is dan de einddatum, begindatum
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
function beweegR11(){                                              
     //beweeg omlaag
    if(mywindowq.screenTop <= 55 && mywindowq.screenLeft >= 5){
        mywindowq.moveBy(bwg,nul);
    }

    //stop linksboven weer                        
    if(mywindowq.screenTop < 55 && mywindowq.screenLeft < 2){            
        mywindowq.moveBy(bwg,bwgomgk);
    }

    //beweeg omhoog                                          
    if(mywindowq.screenTop >= nul && mywindowq.screenLeft > (screen.availWidth - 260)){
        mywindowq.moveBy(nul,bwg);
    }
                            
    //beweeg naar links van rechtsboven                                          
    if(mywindowq.screenTop >= (screen.availHeight - 130) && mywindowq.screenLeft < screen.availWidth ){
        mywindowq.moveBy(bwgomgk, nul);
    }
  
    //beweeg naar rechts vanuit linksonder                                                            
    if(mywindowq.screenLeft <= 5 && mywindowq.screenTop < screen.availHeight ){
        mywindowq.moveBy(nul,bwgomgk);
    }

 // check of de window wordt gesloten'werkt niet'  
if(mywindowq.closed == true){
    alert('henk');
}

mywindowq.focus();
//sluit popup af als einddatum gelijk is aan datum van nu
if(dtm >= einddatum && einddatum != ""){
    mywindowq.close();
    alert('popup is ten einde');
}
}

?>


Toevoeging op 24/02/2011 11:10:30:

voor de mensen die het nog willen weten ik heb het opgelost door een aantal aanpasingen te maken.
aanpassingen:
de bewegende functies in een if statement gezet die kijkt of de window nog open is.
de .focus(); moet helemaal onderaan de code.
de opdatum sluitende if statement moet ook bij de if statement die kijkt of de window nog open is en met else stuur je het door naar een functie die de timer tijdelijk stopt.
zo is die nu
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?
function beweegR11(){
if(!mywindowq.closed){                                              
     //beweeg omlaag
    if(mywindowq.screenTop <= 55 && mywindowq.screenLeft >= 5){
        mywindowq.moveBy(bwg,nul);
    }

    //stop linksboven weer                        
    if(mywindowq.screenTop < 55 && mywindowq.screenLeft < 2){            
        mywindowq.moveBy(bwg,bwgomgk);
    }

    //beweeg omhoog                                          
    if(mywindowq.screenTop >= nul && mywindowq.screenLeft > (screen.availWidth - 260)){
        mywindowq.moveBy(nul,bwg);
    }
                            
    //beweeg naar links van rechtsboven                                          
    if(mywindowq.screenTop >= (screen.availHeight - 130) && mywindowq.screenLeft < screen.availWidth ){
        mywindowq.moveBy(bwgomgk, nul);
    }
  
    //beweeg naar rechts vanuit linksonder                                                            
    if(mywindowq.screenLeft <= 5 && mywindowq.screenTop < screen.availHeight ){
        mywindowq.moveBy(nul,bwgomgk);
    }

//sluit popup af als einddatum gelijk is aan datum van nu
if(dtm >= einddatum && einddatum != ""){
    mywindowq.close();
    alert('popup is ten einde');
}

}

else{
  functietimerstoptijdelijk();
}


mywindowq.focus();
}

?>
Gewijzigd op 24/02/2011 11:11:40 door emre bisey
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.