window.close

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »
Emre bisey

emre bisey

24/02/2011 09:31:09
Quote Anchor link
hallo allemaal,


ik heb nog een mooie probleem om op te lossen :P.
ik open een window met
tmr = window.setInterval("beweeg()",10);
test = window.open(linkpagina,'test',grootte beginpositie blabla);

tmr is dus de interval want de pagina die ik open
laat ik bewegen in de functie beweeg.
linkpagina in de test variabele is dus een variabele dat de inhoud van de pagina opent.

en ik kan dus instellen dat deze window opent van vandaag tot volgende week.
maar het probleem is hier dus als ik de window afsluit blijft die maar komen tot de einddatum dat is ingesteld
ik zou graag willen dat als ik 1 keer op (X) druk dat die dan ook zolang ik niks ververs wegblijft.

de window wordt geopend bij entree van een website, als je die window wegklikt hoort die weg te blijven totdat je opnieuw de website binnekomt.

ik hoop dat dit genoeg informatie is om een oplossing te vinden
alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:27:54
 
Johan Dam

Johan Dam

24/02/2011 09:39:47
Quote Anchor link
Je zou toch meer informatie moeten geven, zoals het script zelf. Of beweeg() blijft de venster openen, of window.open word vaker aangeroepen.

Normaal gesproken blijven gesloten vensters ook gesloten :P
 
Emre bisey

emre bisey

24/02/2011 09:46:37
Quote Anchor link
dit is de code van 1 beweeg functie ik heb stuk of 8 beweeg functies
wegens de instellingen van coordinaten dus dat je begin positie
en eindpositie kan kiezen het is welzo
dat ik iedere window.open z'n eigen variabelen heb gegeven zodat ze niet
in de knoop raken :P nou hier is de code van de functie beweeg
ohja ik probeer het met een mywindow.closed if functie maar die doet het
soms wel en soms niet? in de code zie je hem staan onderaan

en de datum wordt gecontroleerd door een timer die ieder 2 sec kijkt of de huidige datum gelijk, groter , kleiner is dan de einddatum, begindatum
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
function beweegR11(){                                              
     //beweeg omlaag
    if(mywindowq.screenTop <= 55 && mywindowq.screenLeft >= 5){
        mywindowq.moveBy(bwg,nul);
    }

    //stop linksboven weer                        
    if(mywindowq.screenTop < 55 && mywindowq.screenLeft < 2){            
        mywindowq.moveBy(bwg,bwgomgk);
    }

    //beweeg omhoog                                          
    if(mywindowq.screenTop >= nul && mywindowq.screenLeft > (screen.availWidth - 260)){
        mywindowq.moveBy(nul,bwg);
    }
                            
    //beweeg naar links van rechtsboven                                          
    if(mywindowq.screenTop >= (screen.availHeight - 130) && mywindowq.screenLeft < screen.availWidth ){
        mywindowq.moveBy(bwgomgk, nul);
    }
  
    //beweeg naar rechts vanuit linksonder                                                            
    if(mywindowq.screenLeft <= 5 && mywindowq.screenTop < screen.availHeight ){
        mywindowq.moveBy(nul,bwgomgk);
    }

 // check of de window wordt gesloten'werkt niet'  
if(mywindowq.closed == true){
    alert('henk');
}

mywindowq.focus();
//sluit popup af als einddatum gelijk is aan datum van nu
if(dtm >= einddatum && einddatum != ""){
    mywindowq.close();
    alert('popup is ten einde');
}
}

?>


Toevoeging op 24/02/2011 11:10:30:

voor de mensen die het nog willen weten ik heb het opgelost door een aantal aanpasingen te maken.
aanpassingen:
de bewegende functies in een if statement gezet die kijkt of de window nog open is.
de .focus(); moet helemaal onderaan de code.
de opdatum sluitende if statement moet ook bij de if statement die kijkt of de window nog open is en met else stuur je het door naar een functie die de timer tijdelijk stopt.
zo is die nu
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?
function beweegR11(){
if(!mywindowq.closed){                                              
     //beweeg omlaag
    if(mywindowq.screenTop <= 55 && mywindowq.screenLeft >= 5){
        mywindowq.moveBy(bwg,nul);
    }

    //stop linksboven weer                        
    if(mywindowq.screenTop < 55 && mywindowq.screenLeft < 2){            
        mywindowq.moveBy(bwg,bwgomgk);
    }

    //beweeg omhoog                                          
    if(mywindowq.screenTop >= nul && mywindowq.screenLeft > (screen.availWidth - 260)){
        mywindowq.moveBy(nul,bwg);
    }
                            
    //beweeg naar links van rechtsboven                                          
    if(mywindowq.screenTop >= (screen.availHeight - 130) && mywindowq.screenLeft < screen.availWidth ){
        mywindowq.moveBy(bwgomgk, nul);
    }
  
    //beweeg naar rechts vanuit linksonder                                                            
    if(mywindowq.screenLeft <= 5 && mywindowq.screenTop < screen.availHeight ){
        mywindowq.moveBy(nul,bwgomgk);
    }

//sluit popup af als einddatum gelijk is aan datum van nu
if(dtm >= einddatum && einddatum != ""){
    mywindowq.close();
    alert('popup is ten einde');
}

}

else{
  functietimerstoptijdelijk();
}


mywindowq.focus();
}

?>
Gewijzigd op 24/02/2011 11:11:40 door emre bisey
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.