windows 10 mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/08/2016 16:53:08
Quote Anchor link
Hey allemaal,

Even een kort vraagje. Ik moet voor iemand op z'n computer de mail instellen. Het gaat om een Windows 10 pc. Wat zijn jullie ervaringen met de ingebouwde mail app van Windows 10? Werkt dat oké? Ik lees namelijk op internet ook best veel reacties van mensen die het maar niks vinden.

Mijn vraag is dus eigenlijk, zal/kan ik gewoon die mail app van Windows zelf gebruiken, of kan ik bijv. beter een losse mail app installeren, bijv. Mozilla Thunderbird?

Wat zijn jullie (de Windows 10-gebruikers) ervaringen?
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 23:56:59
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

07/08/2016 17:17:31
Quote Anchor link
Vraag het gewoon aan degene voor wie je de mail moet instellen. Hij/zij moet er uiteindelijk mee werken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/08/2016 17:22:41
Quote Anchor link
Die heeft er ook niet zoveel verstand van ;-) Vandaar dat ik hier even vraag of iemand goede/slechte ervaringen heeft met de ingebouwd mail app van Windows 10. Iemand?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

08/08/2016 07:42:27
Quote Anchor link
Vrijwel alle Windows-gebruikers die ik ken, zijn over op Windows 10, maar helemaal niemand gebruikt de ingebouwde Mail-app. Dat vind ik toch wel veelzeggend: iedereen gebruikt liever iets anders.

Het advies van Ben lijkt me verstandig. Vraag de gebruiker zelf waarmee deze het liefst mailt en installeer dat of iets dat er veel op lijkt.
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

08/08/2016 09:14:10
Quote Anchor link
Ik gebruik gewoon altijd een Webmail client. Kan je eigen mail lekker overal bekijken zelfs op je telefoon.
De meeste doen niet onder voor een geïnstalleerde webmail client.
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 10:41:20
Quote Anchor link
Best Ozzie;
Mail in windows 10 is prima als je klant alleen een hotmail of gmail account heeft.
Voor het instellen van een POP if IMAP account is het een onmogelijk mailprogramma. Beter is om dan Mozilla Thunderbird te instaleren; daarmee is een mix in te stellen van beide soorten accounts. Op die manier hoeft de klant ook in de toekomst -als hij eventueel een ander type account erbij neemt- niet te veranderen. Ook de gratis beschikbare -iets uitgebreider- Microsoft LiveMail voldoet niet bij verschillende types mailaccounts.
Bij Mail zowel als Livemail werkt het adressenbestand alleen met de adressen die je voor en met Hotmail of gmail gebruikt terwijl Thunderbird ingesteld kan worden om alle adressen op te nemen.
Succes!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2016 14:38:39
Quote Anchor link
@Ward

>> Dat vind ik toch wel veelzeggend: iedereen gebruikt liever iets anders.

Da's inderdaad vreemd. Weet je toevallig ook WAAROM ze liever iets anders gebruiken?

@Frans Muller

>> Mail in windows 10 is prima als je klant alleen een hotmail of gmail account heeft.

Nee het is volgens mij geen Hotmail of Gmail maar gewoon iets Nederlands volgens mij, Ziggo of Kpn ofzo. (Is trouwens niet voor een klant maar gewoon een kennis.)

>> Voor het instellen van een POP if IMAP account is het een onmogelijk mailprogramma.

Kun je dit nog toelichten? Als ik op internet kijk kun je ook gewoon imap instellen. Hier bijv. een uitleg: https://forum.zeelandnet.nl/e-mail-10/e-mail-instellen-windows-10-1786
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 15:15:49
Quote Anchor link
Ik weet niet waarom anderen verschillende mailadressen en -accounts hebben maar weet dat veel mensen naast hun zakelijk mailadres (of Ziggo, KPN, Zeelandnet, enz.) ook een gratis hotmail of gmail hebben. Het voordeel is dat je mail gescheiden blijft en je zakelijke mail toegankelijk blijft voor collega's maar je prive mail kan je prive houden. Bovendien wordt spam beter op die servers geweerd.
Het verschil tussen g- of hotmail en anderen is dat hotmail en gmail webmails zijn en je mailprogramma even een soort van browser is waarmee je webmail kijkt. Nu hebben commerciele providers tegenwoordig ook graag dat je de IMAP gegevens instelt waarmee je direct op hun server werkt maar ik raad aan om de POP instellingen te gebruiken.
Om terug te komen op 'MAIL' in W10: het is bij lange na niet het eenvoudig mailprogramma zoals ingesloten in WindowsXP. MAIL in W10 is nog eenvoudiger! (en nog minder aan te raden. de weinige keren dat ik Mail instelde bleven er klachten komen en was de oplossing overschakelen in een later stadium wat altijd voor een klant lastig is om om te schakelen)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2016 15:19:08
Quote Anchor link
Ik volg je niet helemaal Frans. Ik snap dat mensen meerdere mailadressen kunnen hebben ... Jij zei eerder "Mail in windows 10 is prima als je klant alleen een hotmail of gmail account heeft." Dat snap ik niet. Wat is het probleem als je andere of meerdere mailadressen hebt? Wat gaat er dan mis?
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 15:29:23
Quote Anchor link
Je kunt geen imap en pop mailaccounts combineren in Mail. Alleen eenzelfde soort accounts is enigszins mogelijk maar Microsoft geeft duidelijk de voorkeur aan hotmail en laat gmail noodgedwongen toe omdat die volgens hetzelfde principe werkt.
Mijn advies blijft echt: niet doen als je je kennis tot vriend wilt houden. (of je moet een goede reden hebben elke week een paar keer op bezoek te moeten :-);-))
Alleen als je kennis alleen hor=tmail heeft werkt Mail goed.
(vorige ervaringen bij gecombineerde mail: wachtwoorden worden soms niet onthouden, er wordt geen contact met de server gemaakt, mail komt pas laat binnen, enz. enz.)

Ook als hij/zij alleen hot- of g-mail heeft zou ik aanraden; ga over op LiveMail (gratis van Microsoft te downloaden)Dat is ook nog eens gebruiksvriendelijker!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2016 15:38:09
Quote Anchor link
Oke .. maar hij heeft zover ik weet alleen ziggo of kpn. Maakt het dan nog iets uit? Zijn er nog andere redenen waarom ik bijv. beter live mail of thunderbird kan gebruiken (en als je tussen die 2 moet kiezen welke zou het dan zijn)? Omdat de windows 10 app zit ingebakken lijkt het me overigens wel een veilige optie omdat ie regelmatig geupdate wordt lijkt me. Of is dat bij live mail ook zo?
 
Frans Muller

Frans Muller

09/08/2016 09:48:30
Quote Anchor link
Sorry voor late antwoord.
Ervaring leert dat Ziggo redelijk gaat in Mail maar elk KPN account (of dochter) geeft problemen als eerder genoemd. Vooral bij IMAP instellingen geven die KPN dochters problemen. Verschillende 'dochters' worden zelfs niet herkend door het Mail programma.
Mijn advies blijft om Thunderbird te instaleren. Dan kan je kennis altijd een ander mailadres erbij nemen. Je ontkomt tegenwoordig bijna niet aan het afsluiten van een Google of Microsoft mail. Zeker in W10 kun je, als je nieuwe apps wilt instaleren, beter een hotmail account hebben. Op die manier kan je tussen verschillende computers en mobieltjes synchroniseren. (Microsoft wil echt 'Big Brother' zijn!)

Samenvattend: installeer Mozilla Thunderbird als mailprogramma en adviseer je kennis een Hotmail account te openen. Dat geeft een tevreden kennis en voor jou een goed gevoel!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/08/2016 16:13:56
Quote Anchor link
Oké, thanks ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.