windows 10 mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/08/2016 16:53:08
Quote Anchor link
Hey allemaal,

Even een kort vraagje. Ik moet voor iemand op z'n computer de mail instellen. Het gaat om een Windows 10 pc. Wat zijn jullie ervaringen met de ingebouwde mail app van Windows 10? Werkt dat oké? Ik lees namelijk op internet ook best veel reacties van mensen die het maar niks vinden.

Mijn vraag is dus eigenlijk, zal/kan ik gewoon die mail app van Windows zelf gebruiken, of kan ik bijv. beter een losse mail app installeren, bijv. Mozilla Thunderbird?

Wat zijn jullie (de Windows 10-gebruikers) ervaringen?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:58:43
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

07/08/2016 17:17:31
Quote Anchor link
Vraag het gewoon aan degene voor wie je de mail moet instellen. Hij/zij moet er uiteindelijk mee werken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/08/2016 17:22:41
Quote Anchor link
Die heeft er ook niet zoveel verstand van ;-) Vandaar dat ik hier even vraag of iemand goede/slechte ervaringen heeft met de ingebouwd mail app van Windows 10. Iemand?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

08/08/2016 07:42:27
Quote Anchor link
Vrijwel alle Windows-gebruikers die ik ken, zijn over op Windows 10, maar helemaal niemand gebruikt de ingebouwde Mail-app. Dat vind ik toch wel veelzeggend: iedereen gebruikt liever iets anders.

Het advies van Ben lijkt me verstandig. Vraag de gebruiker zelf waarmee deze het liefst mailt en installeer dat of iets dat er veel op lijkt.
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

08/08/2016 09:14:10
Quote Anchor link
Ik gebruik gewoon altijd een Webmail client. Kan je eigen mail lekker overal bekijken zelfs op je telefoon.
De meeste doen niet onder voor een geïnstalleerde webmail client.
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 10:41:20
Quote Anchor link
Best Ozzie;
Mail in windows 10 is prima als je klant alleen een hotmail of gmail account heeft.
Voor het instellen van een POP if IMAP account is het een onmogelijk mailprogramma. Beter is om dan Mozilla Thunderbird te instaleren; daarmee is een mix in te stellen van beide soorten accounts. Op die manier hoeft de klant ook in de toekomst -als hij eventueel een ander type account erbij neemt- niet te veranderen. Ook de gratis beschikbare -iets uitgebreider- Microsoft LiveMail voldoet niet bij verschillende types mailaccounts.
Bij Mail zowel als Livemail werkt het adressenbestand alleen met de adressen die je voor en met Hotmail of gmail gebruikt terwijl Thunderbird ingesteld kan worden om alle adressen op te nemen.
Succes!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2016 14:38:39
Quote Anchor link
@Ward

>> Dat vind ik toch wel veelzeggend: iedereen gebruikt liever iets anders.

Da's inderdaad vreemd. Weet je toevallig ook WAAROM ze liever iets anders gebruiken?

@Frans Muller

>> Mail in windows 10 is prima als je klant alleen een hotmail of gmail account heeft.

Nee het is volgens mij geen Hotmail of Gmail maar gewoon iets Nederlands volgens mij, Ziggo of Kpn ofzo. (Is trouwens niet voor een klant maar gewoon een kennis.)

>> Voor het instellen van een POP if IMAP account is het een onmogelijk mailprogramma.

Kun je dit nog toelichten? Als ik op internet kijk kun je ook gewoon imap instellen. Hier bijv. een uitleg: https://forum.zeelandnet.nl/e-mail-10/e-mail-instellen-windows-10-1786
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 15:15:49
Quote Anchor link
Ik weet niet waarom anderen verschillende mailadressen en -accounts hebben maar weet dat veel mensen naast hun zakelijk mailadres (of Ziggo, KPN, Zeelandnet, enz.) ook een gratis hotmail of gmail hebben. Het voordeel is dat je mail gescheiden blijft en je zakelijke mail toegankelijk blijft voor collega's maar je prive mail kan je prive houden. Bovendien wordt spam beter op die servers geweerd.
Het verschil tussen g- of hotmail en anderen is dat hotmail en gmail webmails zijn en je mailprogramma even een soort van browser is waarmee je webmail kijkt. Nu hebben commerciele providers tegenwoordig ook graag dat je de IMAP gegevens instelt waarmee je direct op hun server werkt maar ik raad aan om de POP instellingen te gebruiken.
Om terug te komen op 'MAIL' in W10: het is bij lange na niet het eenvoudig mailprogramma zoals ingesloten in WindowsXP. MAIL in W10 is nog eenvoudiger! (en nog minder aan te raden. de weinige keren dat ik Mail instelde bleven er klachten komen en was de oplossing overschakelen in een later stadium wat altijd voor een klant lastig is om om te schakelen)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2016 15:19:08
Quote Anchor link
Ik volg je niet helemaal Frans. Ik snap dat mensen meerdere mailadressen kunnen hebben ... Jij zei eerder "Mail in windows 10 is prima als je klant alleen een hotmail of gmail account heeft." Dat snap ik niet. Wat is het probleem als je andere of meerdere mailadressen hebt? Wat gaat er dan mis?
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 15:29:23
Quote Anchor link
Je kunt geen imap en pop mailaccounts combineren in Mail. Alleen eenzelfde soort accounts is enigszins mogelijk maar Microsoft geeft duidelijk de voorkeur aan hotmail en laat gmail noodgedwongen toe omdat die volgens hetzelfde principe werkt.
Mijn advies blijft echt: niet doen als je je kennis tot vriend wilt houden. (of je moet een goede reden hebben elke week een paar keer op bezoek te moeten :-);-))
Alleen als je kennis alleen hor=tmail heeft werkt Mail goed.
(vorige ervaringen bij gecombineerde mail: wachtwoorden worden soms niet onthouden, er wordt geen contact met de server gemaakt, mail komt pas laat binnen, enz. enz.)

Ook als hij/zij alleen hot- of g-mail heeft zou ik aanraden; ga over op LiveMail (gratis van Microsoft te downloaden)Dat is ook nog eens gebruiksvriendelijker!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2016 15:38:09
Quote Anchor link
Oke .. maar hij heeft zover ik weet alleen ziggo of kpn. Maakt het dan nog iets uit? Zijn er nog andere redenen waarom ik bijv. beter live mail of thunderbird kan gebruiken (en als je tussen die 2 moet kiezen welke zou het dan zijn)? Omdat de windows 10 app zit ingebakken lijkt het me overigens wel een veilige optie omdat ie regelmatig geupdate wordt lijkt me. Of is dat bij live mail ook zo?
 
Frans Muller

Frans Muller

09/08/2016 09:48:30
Quote Anchor link
Sorry voor late antwoord.
Ervaring leert dat Ziggo redelijk gaat in Mail maar elk KPN account (of dochter) geeft problemen als eerder genoemd. Vooral bij IMAP instellingen geven die KPN dochters problemen. Verschillende 'dochters' worden zelfs niet herkend door het Mail programma.
Mijn advies blijft om Thunderbird te instaleren. Dan kan je kennis altijd een ander mailadres erbij nemen. Je ontkomt tegenwoordig bijna niet aan het afsluiten van een Google of Microsoft mail. Zeker in W10 kun je, als je nieuwe apps wilt instaleren, beter een hotmail account hebben. Op die manier kan je tussen verschillende computers en mobieltjes synchroniseren. (Microsoft wil echt 'Big Brother' zijn!)

Samenvattend: installeer Mozilla Thunderbird als mailprogramma en adviseer je kennis een Hotmail account te openen. Dat geeft een tevreden kennis en voor jou een goed gevoel!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/08/2016 16:13:56
Quote Anchor link
Oké, thanks ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.