word 2 html

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

13/04/2004 15:20:00
Quote Anchor link
Ik wil dat ingelogde gebruikers een word documenten via mijn website kunnen uploaden. Nu is het de bedoeling dat er op de inhoud van de documenten gezocht kan worden via een zoekopdracht.
Ik had het zo gedacht dat het dan het makkelijkst is om de word documenten om te zetten in html formaat, immers kan er makkelijk en snel op de inhoud van html documenten gezocht worden, deze kunnen ook weer als word document worden opgevraagd en geven dan ook weer de originele opmaak e.d. terug.

Mijn vraag... is het mogelijk om word documenten via een script om te zetten in een html document ?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:50:22
 
PHP erik

PHP erik

13/04/2004 15:37:00
Quote Anchor link
ik zou zeggen: lees het bestand uit en kijk naar het resultaat en kijk of je dat kan omzetten

file_get_contents()
 
Rick

Rick

13/04/2004 15:41:00
Quote Anchor link
ja, kijk maar naar COM
daarmee zou je word kunnen aanroepen en zo alle data eruit halen
let wel dat dit nog experimenteel is en word geinstalleerd moet zijn op die pc
 
Arend a

Arend a

13/04/2004 16:24:00
Quote Anchor link
Gebruik RTF

Dit is universeler en wel goed om te zetten naar html. Het probleem met word files is dat het geen open standaard is, rtf is dit vele malen opener en veranderd niet per versie.

Daar zijn wel scripts voor die rtf naar html vertalen.
http://nambco.com/gmc/rtf/rtf2htm/rtf2html.inc.phps
http://www.phpclasses.org/browse.html/package/119.html
http://www.gnu.org/directory/webauth/htmlconvert/rtf2html.html
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.