WW veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 16:59:12
Quote Anchor link
ja, en kun je zelf aanwijzen waar ze gemaakt worden, en klopt dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 13:34:00
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 17:01:23
Quote Anchor link
Jeroen vd op 21/02/2012 16:59:12:
ja, en kun je zelf aanwijzen waar ze gemaakt worden, en klopt dit?


Ze worden gevormd in de form. En worden meegegeven als er geklikt wordt op de knop.
Moet dit trouwens niet andersom?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 17:03:23
Quote Anchor link
en ga dan eens kijken hoe je een formulier ook al weer verwerkt.
1. eerst inputgegevens valideren
2. eventuele verdere controles met bv mysql
3. daadwerkelijke uitvoer

heb je alle validaties die je kunt bedenken, en alle controles aan de waarden? pas dan kun je beginnen met uitvoeren.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 17:04:55
Quote Anchor link
Jeroen vd op 21/02/2012 17:03:23:
en ga dan eens kijken hoe je een formulier ook al weer verwerkt.
1. eerst inputgegevens valideren
2. eventuele verdere controles met bv mysql
3. daadwerkelijke uitvoer

heb je alle validaties die je kunt bedenken, en alle controles aan de waarden? pas dan kun je beginnen met uitvoeren.


Ik kan niet zo iets vinden wat ik mis.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 17:07:19
Quote Anchor link
ik wel. bij puntje 1 mis je iets: alle inputgegevens valideren!
je controleert alleen op de knop, maar je moet op alle inputvelden controleren
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

21/02/2012 17:08:06
Quote Anchor link
Stan Kiggen op 21/02/2012 16:55:07:
Quote:
analyseer je eigen script eens. welke variabelen worden waar gebruikt, waar worden welke aangemaakt, klopt mijn script logica?


Er wordt eigenlijk alleen gebruik gemaakt van de variabelen $Llnr en $WW.

Als ik in je openingspost kijk, staan daar veel meer variabelen.
$Llnr en $ww alleen kan sowieso niet --> je krijgt gegevens binnen via het formulier ($_POST['variabele_naam'] )
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 17:08:51
Quote Anchor link
Jeroen vd op 21/02/2012 17:07:19:
ik wel. bij puntje 1 mis je iets: alle inputgegevens valideren!
je controleert alleen op de knop, maar je moet op alle inputvelden controleren


Je bedoelt ofdat er iets is ingevuld ofniet?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 17:10:19
Quote Anchor link
ik kan bij wachtwoord niks invullen, maar hij gaat dan wel controleren
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 17:13:45
Quote Anchor link
Jeroen vd op 21/02/2012 17:10:19:
ik kan bij wachtwoord niks invullen, maar hij gaat dan wel controleren


Maar hij geeft dan toch Geen gebruikers gevonden!

Moet ik dan zo zeggen:
Quote:
if (empty($_POST['WW'])) {
echo 'niet ingevuld!';
}


Waarop heeft dit dan invloed?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 17:16:32
Quote Anchor link
bijna. vervang empty() door isset(), en als je helemaal compleet wilt zijn zet je bij voor elk invoerveld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (isset($_POST['WW']) && trim($_POST['WW']) != '')
{

echo niet ingevuld
}
?>

zo weet je meteen of alles wel ingevuld is, zodat je niet op een lege string kan gaan zoeken in de database, wanneer je wel op de knop hebt gedrukt
Gewijzigd op 21/02/2012 17:16:43 door Jeroen VD
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 17:18:12
Quote Anchor link
$_POST['WW'] komt helemaal niet voor in je eerste script.

Toevoeging op 21/02/2012 17:19:38:

@Jeroen:
Moet: echo niet ingevuld
Niet zijn: echo wel ingevuld
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 17:20:48
Quote Anchor link
Jeroen vd op 21/02/2012 17:16:32:
bijna. vervang empty() door isset(), en als je helemaal compleet wilt zijn zet je bij voor elk invoerveld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (isset($_POST['WW']) && trim($_POST['WW']) != '')
{

echo niet ingevuld
}
?>

zo weet je meteen of alles wel ingevuld is, zodat je niet op een lege string kan gaan zoeken in de database, wanneer je wel op de knop hebt gedrukt


Als ik dit in mijn code zet krijg ik steeds Geen Gebruiker Gevonden
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

21/02/2012 19:17:03
Quote Anchor link
waarom komt $_POST['WW'] vandaan? Staat niet in je form in je 1e post.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 20:54:21
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 21/02/2012 19:17:03:
waarom komt $_POST['WW'] vandaan? Staat niet in je form in je 1e post.


In mijn login.php (Zie onderaan op blad 1).
Hier heb ik ook dat if(isset etc. ook neergezet
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 23:21:47
Quote Anchor link
Post je code eens wat je nu hebt. Daar worden we denk ik wat wijzer uit
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

22/02/2012 11:20:08
Quote Anchor link
login.php


changeww.php
Gewijzigd op 22/02/2012 11:48:18 door Stan Kiggen
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/02/2012 11:29:35
Quote Anchor link
Plaats je code aub tussen [code.] / [/code.] tags (zonder .), zodat deze beter leesbaar is.

Dit zijn twee bestanden.
Wat gaat nu waar fout?
Zou overigens de volgorde in changeww.php omgooien: eerst controle of er gegevens zijn verstuurd. Zo niet, dan het formulier tonen. Je begint nu met het opbouwen van een formulier in variabelen.
Op regel 56 kan de echo zonder " "
Bouw foutafhandeling in bij je query's. Je gaat er nu van uit dat elke query goed gaat.
Waarom op regel 32-34 die variabelen aanmaken?

Waar komt in login.php de variabele $Llnr vandaan om toe te kennen aan de sessie?

Plaats session_start(); altijd helemaal boven aan de pagina. Dus voor enige andere code.
Gewijzigd op 22/02/2012 11:31:12 door Obelix Idefix
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

22/02/2012 11:38:26
Quote Anchor link
Het is al opgelost.
Het moest zijn
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= "SELECT WW FROM Leerlingen WHERE Llnr = '".$_SESSION['rec']['Llnr']."' ";
?>


Alleen slaat hij het nu niet op.
Als ik weer opnieuw wil inloggen moet ik het oude ww invullen ipv het nieuwe.
Gewijzigd op 22/02/2012 11:41:22 door Stan Kiggen
 
Gerhard l

gerhard l

22/02/2012 11:43:07
Quote Anchor link
Lees alle reacties nou eerst eens goed door...
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/02/2012 11:44:40
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 22/02/2012 11:29:35:
Plaats je code aub tussen [code.] / [/code.] tags (zonder .), zodat deze beter leesbaar is.


Stan Kiggen op 22/02/2012 11:38:26:
Het is al opgelost.
...
Alleen slaat hij het nu niet op.


Dan is het dus niet opgelost......
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.