WW veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 17:10:21
Quote Anchor link
echo je query eens. want de foutmelding die ik krijg is niet die van die hierboven staat

Toevoeging op 20/02/2012 17:11:39:

laat maar, j hebt al gepost
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 19:55:33
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 11:56:57
Quote Anchor link
Moet
Quote:
$oldpass

Niet ook ergens gedeclareerd worden? Want dit staat in
Quote:
md5($oldpass)

Zou dat dan niet ergens moeten worden genoemd?
(Regel 52 in changeww.php)
Gewijzigd op 21/02/2012 11:59:14 door Stan Kiggen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 12:00:59
Quote Anchor link
vervang $oldpass eens door $_POST['oldww']
 
Reshad F

Reshad F

21/02/2012 12:01:59
Quote Anchor link
kijk nou eens wat je doet bij regel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
="SELECT * FROM Leerlingen WHERE LLnr=$Llnr AND WW='$WW'";
?>


wat is het verschil bij llnr en ww?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 12:03:07
Quote Anchor link
tutorial
Gewijzigd op 21/02/2012 12:03:37 door Jeroen VD
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 12:18:47
Quote Anchor link
Reshadd farid op 21/02/2012 12:01:59:
kijk nou eens wat je doet bij regel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
="SELECT * FROM Leerlingen WHERE LLnr=$Llnr AND WW='$WW'";
?>


wat is het verschil bij llnr en ww?


Ow bedankt ik heb het aangepast. Maar dat geeft geen verschil voor mijn probleem.

Ook $_POST['oldww'] geeft nog steeds: Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!
 
Reshad F

Reshad F

21/02/2012 12:27:43
Quote Anchor link
zijn je wachtwoorden in md5 opgeslagen in de database?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 12:55:46
Quote Anchor link
Reshadd farid op 21/02/2012 12:27:43:
zijn je wachtwoorden in md5 opgeslagen in de database?


Hoe doe je dat?
Ik heb de ww gewoon uitgetypt.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 13:00:14
Quote Anchor link
door simpelweg zoiets te doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
"INSERT INTO gebruikers (naam, WW)
VALUES ('"
. mysql_real_escape_string($_POST['naam']) . "',
'"
. md5(mysql_real_escape_string($_POST['WW'])) . "')";
?>


niet dat ik md5 aanbeveel, je kunt beter hash() gebruiken
Gewijzigd op 21/02/2012 13:02:37 door Jeroen VD
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 13:01:46
Quote Anchor link
maar ik bedoel, kan ik dat gewoon in de DB doen?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 13:03:06
Quote Anchor link
dat doe je dus bij het opslaan in de db
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

21/02/2012 13:05:07
Quote Anchor link
Door dit simpelweg niet te doen:

Jeroen vd op 21/02/2012 13:00:14:
door simpelweg zoiets te doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
"INSERT INTO gebruikers (naam, WW)
VALUES ('"
. mysql_real_escape_string($_POST['naam']) . "',
'"
. md5(mysql_real_escape_string($_POST['WW'])) . "')";
?>


niet dat ik md5 aanbeveel, je kunt beter hash() gebruiken

Hierdoor word het vergelijken van het ingevoerde wachtwoord een soort van onmogelijk zodra er quotes in het wachtwoord zitten. Haal dus mysql_real_Escape_string() maar weg.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 13:07:48
Quote Anchor link
alleen rond $_POST['WW'] neem ik aan?
 
Reshad F

Reshad F

21/02/2012 13:15:19
Quote Anchor link
ik vroeg het omdat hij in zijn script md5 gebruikt maar ik zie niet ergens waar hij het ook als md5 ophaalt?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 13:16:35
Quote Anchor link
Ik heb in mijn DB nu ervan gemaakt voor WW varchar(32).
Dat is wat je bedoelde ofniet?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 13:17:27
Quote Anchor link
@reshadd zou dat moeten dan? als het in de database niet als md5 staat opgeslagen, is het vrij nutteloos om dan te gaan testen op md5.... of niet testen op md5, en wachtwoorden als plain text opslaan, of encrypted opslaan, en testen of de md5 gelijk is aan de encrypted ww

Toevoeging op 21/02/2012 13:19:36:

@stan nee. nu zet je de lengte van de database veld WW gelijk aan 32 digits. wat jij moet doen, is bij het opslaan in de database (insert into, bij registreren) het wachtwoord eerst een encrypten, en vervolgens pas opslaan.

ik blijf erbij dat je md5 aanpast naar hash()!
Gewijzigd op 21/02/2012 13:17:56 door Jeroen VD
 
Reshad F

Reshad F

21/02/2012 13:21:08
Quote Anchor link
lol je snapt niet wat ik bedoel @ jeroen

hij slaat in zijn script volgens mij zijn wachtwoorden als md5 op dus ik vroeg hij zijn wachtwoorden in de database stonden als md5 of gewoon leesbaar, want bij het uitvoeren van de query om zijn naam en wachtwoord op te halen zie ik nergens dat hij het weer terug verandert uit md5 en dan krijg je inderdaad een error omdat als je dan als wachtwoord TEST intikt en je krijgt uit de database EAFAER@!#!%ESFW#%$@WEFW#$ o.i.d. dan is het ingevoerde wachtwoord niet gelijk aan het wachtwoord in de database.

en dan krijg je de error die hij al aangeeft.. wrong password! :)

Toevoeging op 21/02/2012 13:22:02:

@stan maak van je wachtwoord gewoon standaard varchar(250) weetje zeker dat je goed zit
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 13:23:33
Quote Anchor link
een md5 kun je niet terugcoderen... niet met php in ieder geval. of ja, niet zo makkelijk. je zult dus altijd moeten controleren of de md5 van het ingevoerde password gelijk is aan de reeds gecodeerde db-ww

Toevoeging op 21/02/2012 13:24:31:

VARCHAR(250)? gewoon als 64, en een hash sha256. coderen met salt + pepper.
 
Reshad F

Reshad F

21/02/2012 13:44:21
Quote Anchor link
Stan Kiggen op 21/02/2012 12:18:47:
Reshadd farid op 21/02/2012 12:01:59:
kijk nou eens wat je doet bij regel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
="SELECT * FROM Leerlingen WHERE LLnr=$Llnr AND WW='$WW'";
?>


wat is het verschil bij llnr en ww?


Ow bedankt ik heb het aangepast. Maar dat geeft geen verschil voor mijn probleem.

Ook $_POST['oldww'] geeft nog steeds: Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!


@jeroen maar dat zeg ik toch ook? en met varchar(250) bedoel ik niet de beveiliging maar de maximale tekens die hij mag hebben in zijn database in de wachtwoord record ;)

kijk even naar zijn code misschien dat je dan het e.e.a. snapt hij controleert toch niet met die md5?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 13:52:49
Quote Anchor link
och natuurlijk, zat te kijken bij zijn eerste script.

maar een varchar 250? als je gaat coderen met moet je de database gewoon instellen op jou encryptie methode. hash geeft altijd 64 digits terug. er is dan geen reden om meer neer te zetten.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.