www.ik-vind-je.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Sunadumari

sunadumari

17/09/2008 10:56:00
Quote Anchor link
hieraan wordt continue gewerkt, beta, maar wat vinden jullie ervan?

Gr. Sunadumari


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
www.ik-vind-je.nl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sunadumari
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 04:11:47
 
- -

- -

17/09/2008 10:59:00
Quote Anchor link
Leuke errors!
 

17/09/2008 11:01:00
Quote Anchor link
Leer eens html. En gebruik geen tabellen.
Die vakkies, daar kan ik niet tikken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

17/09/2008 11:03:00
Quote Anchor link
ik zie door de spam de site niet meer ...
 
Sunadumari

sunadumari

17/09/2008 11:14:00
Quote Anchor link
leer eens html:

error in regel 457

het bestand gaat tot regel 308...



welke spam?
welke errors?

graag concrete verbeterpunten, dank.
 

17/09/2008 11:16:00
Quote Anchor link
sunadumari schreef op 17.09.2008 11:14:
leer eens html:
error in regel 457
het bestand gaat tot regel 308...

Euh, die validator heeft het altijd goed, als die zegt dat je fout bent, dan ben je fout. Je hebt het dus harstikke fout want die validator kan het niet eens valideren. Frontpage maakt nog betere code.

sunadumari schreef op 17.09.2008 11:14:
graag concrete verbeterpunten, dank.

Graag inzet van jouw, dank.
 
Sunadumari

sunadumari

17/09/2008 11:17:00
Quote Anchor link
het is een index.php file

waar kun je php files checken of validiteit?
 
- -

- -

17/09/2008 11:19:00
 
- SanThe -

- SanThe -

17/09/2008 11:20:00
Quote Anchor link
Sorry, I am unable to validate this document because on line 457 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.

The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode

Edit: Zo ziet het begin van je broncode er uit. Waar is <html>?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<table class=teststyle width=800 style="position:relative;left:103px;margin: 2; padding: 2;">
<TR>
<TD valign=top>

<small><font color=gray size=1>Kies taal - Waehle Sprache - Choose language: </font></small>
<a href="/index.php?lang=nl"><img src="images/dutch.gif" height="12" border="0"></A>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 

17/09/2008 11:22:00
Quote Anchor link
sunadumari schreef op 17.09.2008 11:17:
het is een index.php file

waar kun je php files checken of validiteit?

Php heeft (opzich) niks met html te maken...
Waar je kunt valideren heb je al gezien.
Ik ga mijn tijd hier niet aan besteden, leer eerst maar wat het verschil is tussen php en html.
 
Sunadumari

sunadumari

17/09/2008 11:24:00
Quote Anchor link
Karl, ben je altijd zo vriendelijk?

Ik vind het prima dat je reageert maar kom dan svp met bijdragen die iemand verder helpen. Ik vind het sowieso op deze website steeds onvriendelijker worden. Je wordt gelijk recht gezet of bekritiseert ipv verbeterpunten aangeven en iemand gewoon simpelweg helpen...
Hoe kun jij ueberhaupt weten of ik wél en in welke mate mij inzet voor wat dan ook, je kent mij niet eens. Het enig wat ik vraag is hulp van de php-experten hier (niet dat ik al HEEL lang zelf eerst aan oplossingen werk alvorens ik anderen vraag).

Groeten,
Sunadumari
 
Sunadumari

sunadumari

17/09/2008 11:25:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 17.09.2008 11:22:
sunadumari schreef op 17.09.2008 11:17:
het is een index.php file

waar kun je php files checken of validiteit?

Php heeft (opzich) niks met html te maken...
Waar je kunt valideren heb je al gezien.
Ik ga mijn tijd hier niet aan besteden, leer eerst maar wat het verschil is tussen php en html.


belachelijke reactie!
 
Sunadumari

sunadumari

17/09/2008 11:26:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 17.09.2008 11:20:
Sorry, I am unable to validate this document because on line 457 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.

The error was: utf8 "\xA9" does not map to Unicode

Edit: Zo ziet het begin van je broncode er uit. Waar is <html>?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<table class=teststyle width=800 style="position:relative;left:103px;margin: 2; padding: 2;">
<TR>
<TD valign=top>

<small><font color=gray size=1>Kies taal - Waehle Sprache - Choose language: </font></small>
<a href="/index.php?lang=nl"><img src="images/dutch.gif" height="12" border="0"></A>



Bedankt moderator, hier kan ik wat mee. Ik ga er weer even goed induiken.

Groeten,
Sunadumari
 
Simon

simon

17/09/2008 11:27:00
Quote Anchor link
toen ik op mijn naam zocht kreeg ik dit:

ik denk dat het geen seconden zijn anders was ik mijn hele leven wel bezig geweest met wachten:P

Pagina geladen in 1221658224.304 seconden.

verder vind ik dat de site VEEL teveel reclame bevat!
 
- SanThe -

- SanThe -

17/09/2008 11:27:00
Quote Anchor link
Hier staat erg veel info.
http://www.w3schools.com/
 

17/09/2008 11:28:00
Quote Anchor link
sunadumari schreef op 17.09.2008 11:24:
Karl, ben je altijd zo vriendelijk?

Ja.

sunadumari schreef op 17.09.2008 11:24:
Ik vind het prima dat je reageert maar kom dan svp met bijdragen die iemand verder helpen. Ik vind het sowieso op deze website steeds onvriendelijker worden. Je wordt gelijk recht gezet of bekritiseert ipv verbeterpunten aangeven en iemand gewoon simpelweg helpen...

Ík ga vind dat je gewoon eerst maar de grondbeginselen onder de knie moet hebben voordat ik verder help. Het is gewoon te erg voor woorden. Frontpage (ongeveer het meest gewraakte webdevelopment programma ter wereld) maakt nog betere code dan jou.
sunadumari schreef op 17.09.2008 11:24:
Hoe kun jij ueberhaupt weten of ik wél en in welke mate mij inzet voor wat dan ook, je kent mij niet eens. Het enig wat ik vraag is hulp van de php-experten hier (niet dat ik al HEEL lang zelf eerst aan oplossingen werk alvorens ik anderen vraag).

Als je het verschil tussen php en html niet weet vind ik dat ook best wel erg, php is serverside, html clientside. Ze hebben opzich niks met elkaar te maken...

Waarom maak je nu opweens wel gebruik van hoofdletters, komma's en punten? En let effe op bumpen. Fijn dat je me post hierboven belachelijk vind, heb je me ook niet nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- SanThe -

- SanThe -

17/09/2008 11:29:00
Quote Anchor link
sunadumari schreef op 17.09.2008 11:14:
het bestand gaat tot regel 308...

De broncode heeft 742 regels.
 
Sunadumari

sunadumari

17/09/2008 11:29:00
Quote Anchor link
en moderator: msischien mag ook de toon van de reacties alhier wel aan gemodereerd worden, ik vind het nogal onvriendelijk en niet op z'n plaats.

Waar is dit forum dan voor? Om elkaar toch te helpen?


Groeten,
Sunadumari
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

17/09/2008 11:31:00
Quote Anchor link
sunadumari schreef op 17.09.2008 11:14:
welke spam?


reclame dan... der staat meer reclame op je pagina dan relevante informatie.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
- SanThe -

- SanThe -

17/09/2008 11:32:00
Quote Anchor link
Jongens, hou het een beetje gezellig.

@sunadumari:
Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Sunadumari

sunadumari

17/09/2008 11:32:00
Quote Anchor link
simon schreef op 17.09.2008 11:27:
toen ik op mijn naam zocht kreeg ik dit:

ik denk dat het geen seconden zijn anders was ik mijn hele leven wel bezig geweest met wachten:P

Pagina geladen in 1221658224.304 seconden.

verder vind ik dat de site VEEL teveel reclame bevat!




OK, ga ik aan werken!
Bedankt.
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.