XAMPP 1.5.4a

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ilja

Ilja

26/10/2006 21:09:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik wou zelf een webserver starten. Dat is mij gelukt door het programma Xampp te gebruiken maar nu werkt alles perfect. Maar alle plaatjes doen het niet goed als ze groot zijn als ze kleiner zijn doen ze het beter. De muziek stotterd en is hele maal verkracht(Om het zo te noemen). Voorbeeld: http://217.121.83.55/sheep/Image/logo.gif <-- = op mijn server
Voorbeeld: http://img278.imageshack.us/img278/5416/logopa4.gif <-- = op imageshack zo hoord het er werkelijk uit te zien.

Kan iemand mij helpen met dit probleem? Iemand die ik ken gebruikt ook Xampp en heeft het zelfde probleem...
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 11:52:44
 
PHP Newbie

PHP Newbie

26/10/2006 21:42:00
Quote Anchor link
kan eigenlijk niet aan de server liggen.

Weet je zeker dat het een goed plaatje is?
 
Ilja

Ilja

26/10/2006 21:53:00
Quote Anchor link
Ja 100% zeker En ook al omdat een vriend van mij het ook heeft en ik heb het al heel vaak geprobeerd.
 
Steff   an

Steff an

26/10/2006 22:07:00
Quote Anchor link
http://217.121.83.55/foto/index.html

Heel raar probleem! Dit lijkt sprekend op iets wat ik had, maar dat heeft er eigenlijk niet veel mee te maken.
Ik had namelijk foto's verwijderd en mijn harde schijf geformatteerd(op de langzame manier) na het terug halen van deze foto's, zaten er ook een paar bij die er zo uit zien.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steff an
 
Ilja

Ilja

26/10/2006 22:11:00
Quote Anchor link
Ja dat fotoboek is idd een goed voorbeeld dat het niet goed werkt. Maar op de hardeschijf zien er wel gewoon goed uit het is die apache denk ik die het niet goed werkt.
 
Steff   an

Steff an

26/10/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Ook als je de foto's opent? Alle tumbnails zijn bij mij namelijk wél goed, maar de foto zelf niet.
 
Ilja

Ilja

26/10/2006 22:14:00
Quote Anchor link
ja hoor staan allemaal goed
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ilja
 
Steff   an

Steff an

26/10/2006 22:34:00
Quote Anchor link
Ik bedoel de miniatuurweergaven van windows zelf, ik ga er vanuit dat je windows gebruikt. Dus als je in de map zit van die verkeerde foto's.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

26/10/2006 22:50:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat het aan xampp ligt want bij mij loopt ie op rolletjes. Misschien aan je pc op een één of andere manier?
 
Ilja

Ilja

26/10/2006 23:07:00
Quote Anchor link
Ik weet bijna zeker dat het aan Xampp ligt als ik apache er apart opzet of wamp dan werkt het wel goed maar niet als ik xampp gebruik.
 
St.Chessere

St.Chessere

26/10/2006 23:24:00
Quote Anchor link
effe iets anders heb je een nforce mobo met ingebouwde hardware firewall zoja zet die uit daar had ik ook problemen mee die filterd sommige dingen uit plaatjes maargoed

ps let niet op het niet gebruik van ., ik zit op mijn pda ;-)
 
Ilja

Ilja

26/10/2006 23:50:00
Quote Anchor link
nee gebruik ik niet het zou toch moeten werken? :(
 
St.Chessere

St.Chessere

26/10/2006 23:55:00
Quote Anchor link
mis negeerd je bestaande firewall stukken omg data van xampp
 
Ilja

Ilja

27/10/2006 15:24:00
Quote Anchor link
Nope firwall uitgezet het ligt echt aan xampp..
 
- -

- -

27/10/2006 15:26:00
Quote Anchor link
miss ff op off homepage van xamp kijke, of in de faq
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

27/10/2006 15:27:00
Quote Anchor link
Dan ligt het toch echt aan de installatie van JOU xampp, installeer hem eens opnieuw?
 
Ilja

Ilja

27/10/2006 15:44:00
Quote Anchor link
Warom zou het daar aan liggen?
Ik heb het al vaak opnieuw geïnstaleerd.
Als ik apache normaail gebruik werkt het wel.
Mijn vriend heeft presies het zelfde probleem.
Ik heb het ook al eens op een andere pc geïstaleerd daar doet hij presies het zelfde.
 
Ilja

Ilja

30/10/2006 14:26:00
Quote Anchor link
Euhm iemand die mij nog kan helpen?
 
Zim Zim

Zim Zim

30/10/2006 14:38:00
Quote Anchor link
Ik gebruik al jaren Xampp, en nog nooit problemen mee gehad met plaatjes of i.d. En gebruik het regelmatig, wat doe je pressies met het plaatje?
 
Ilja

Ilja

30/10/2006 14:57:00
Quote Anchor link
Ik zet het in de map htdocs en bekijk het via mijn browser.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

30/10/2006 16:07:00
Quote Anchor link
Waarom ga je liggen verekken met Xampp als WAMP wel gewoon werkt....
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.