Zeik-community

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 ... 14 15 16 volgende »

Hipska BE

Hipska BE

04/01/2009 18:15:00
Quote Anchor link
Voor scripts en tutorials zou dat een goede oplossing zijn. Dit is vroeger al eens besproken geweest om het zo te doen.

Voor reacties is het onbegonnen werk. Wel zou er een reactie-beoordeling kunnen komen als op tweakers, youtube. Negatieve reacties die verborgen worden.
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 19:19:17
 
Bo az

Bo az

04/01/2009 18:33:00
Quote Anchor link
Ik had mij nog niet in deze discussie gemengd (edit: vind de discussie op zich erg positief), maar hierover wil ik wel iets zeggen:
Hipska schreef op 04.01.2009 18:15:
Voor scripts en tutorials zou dat een goede oplossing zijn. Dit is vroeger al eens besproken geweest om het zo te doen.

Ik denk dat het keuren van de scripts / tuts vooraf een heleboel 'gezeik' kan vermeiden. Scripts die mensen plaatsen om te tonen, of het zoveelste gastenboek hou je dan buiten de deur. Dat zijn in mijn ogen namelijk de grootste struikelblokken. Iedereen denk namelijk altijd dat hij/zij moet zeggen dat het niets is. Dat geeft een verkeerd signaal af, maar schrikt ook nieuwe beginnende php-ers af.
Quote:
Edit 2:
Daarbij komt dat de scripts/tuts vaak te lang blijven staan omdat alleen admins ze kunnen verwijderen.


Dan moeten we wel oppassen dat we niet te streng worden, dat zorgt er namelijk voor dat het een 'onbereikbaar' wordt voor beginners die ook graag een bijdrage aan 'de community' willen leveren.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/01/2009 18:55:00
Quote Anchor link
Boaz schreef op 04.01.2009 18:33:
Dan moeten we wel oppassen dat we niet te streng worden, dat zorgt er namelijk voor dat het een 'onbereikbaar' wordt voor beginners die ook graag een bijdrage aan 'de community' willen leveren.


Die bijdrage is ook pas nuttig als het goede code is en op een hoog nivo zit want de simpele dingetjes zijn hier (en overal) al genoeg..
 

05/01/2009 10:28:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 03.01.2009 16:16:
Ey, je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt; bevalt het je niet? Alt + F4 en zwaai zwaai. Weinig mensen zullen er wakker om liggen...

Maar er zit een absoluut een kern van waarheid in je verhaal. Mocht de database crashen dan zal ik waarschijnlijk niet eens de moeite nemen om mij opnieuw te registeren. Af-en-toe reageer ik in een topic wat mij interesseert maar ik lig er niet wakker van als ik PHPHulp zou moeten missen.

Het niveau is laag, de sfeer is kut en er zit weinig uitdaging in. Maar om nou te zeggen dat ik een goed alternatief gevonden heb, neu... misschien moet ik er maar helemaal mee kappen. Leven zoeken...


Volledig mee eens :-)
Zijn zat andere communities, en zolang je zelf een paar developers kent ben je sterker dan een hele community met noobs zoals hier.

$ph = new PHPHulp;
$ph -> crashDB();
 
Yorick17

yorick17

05/01/2009 10:42:00
Quote Anchor link
Ik heb het met je een maar ook dit kun je anders verwoorden.
 

05/01/2009 11:29:00
Quote Anchor link
$this -> voegSynoniemToe('noobs', 'beginners die op een verkeerde manier en te snel iets proberen te leren, en denken dat ze alles zijn terwijl ze helemaal niets voorstellen');

Zo beter?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/01/2009 11:32:00
Quote Anchor link
Ook een simpel en basis scriptje kan wel goed zijn. Ik vind niet dat bijvoorbeeld "omdat het het zoveelste gastenboek is" of omdat het een beginners script is die je overal kan vinden, je kan zeggen dat het niet in de lib hoort.

Het kan altijd nog wel goed zijn gescript en net iets anders of voor beginners eenvoudiger te begrijpen dan de "gevorderde" versies. Dat maakt dus helemaal niet uit om dat te laten staan, het kan zelfs dan een toevoeging zijn.

Chris Kortaan schreef op 05.01.2009 11:29:
$this -> voegSynoniemToe('noobs', 'beginners die op een verkeerde manier en te snel iets proberen te leren, en denken dat ze alles zijn terwijl ze helemaal niets voorstellen');

Zo beter?


Een noob is wel een beginner, het is een andere term voor Newbie. Maar: Het denken dat ze alles zijn en op een verkeerde manier iets proberen te leren is niet per definitie de waarheid. Het kan wel zijn dat dit wel het geval is, wij noemen die mensen hier "lui" en mensen met een te hoog "eigendunk" gehalte.
Maargoed... Een noob of newbie moet gewoon hier blijven komen, zonder mensen die er aan beginnen houdt het allemaal al snel op he...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Yorick17

yorick17

05/01/2009 11:33:00
Quote Anchor link
We moeten het juist aanmoedigen als er meer mensen zijn die php willen leren. Te snel is echter ook niet goed maar kijk waar deze topic over gaat.

We kunnen de 'beginners' het ook uitleggen op een manier die veel leuker is. Misschien leren ze het daardoor juist sneller ;-)
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

05/01/2009 14:13:00
Quote Anchor link
10 pagina's lang en de beheerder ( Bas ) heeft nog steeds niet gereageerd op deze pagina. Ik wil wel eens graag zijn mening horen en niet dat als ie dit leest hij dit topic sluit wat altijd gebeurt.

Ik heb overigens alleen pagina 1 gelezen de rest doorgespit..

SanThe schreef op 03.01.2009 20:02:
Robert_Deiman schreef op 03.01.2009 19:55:
..........
"Een betere community begint bij jezelf!!"

Mooi stukje Robert.

Verder zou, wat mij betreft, de koffiehoek weer in de lijst mogen. Daar kunnen/willen sommigen nog wel eens even afkoelen onder het genot van een vaag gesprek. Volgens mij gaf dat voorheen best wel gezelligheid (sfeer).


Maak dan net zo een optie aan als bij boeken of je deze aan de linkerkant in je menu wilt hebben.

SanThe schreef op 03.01.2009 21:20:
Ik denk dat ik dat mod-zijn maar aan de wilgen ga hangen. Ik bak er blijkbaar niks van. Laten de betere mods zich bij Bas melden. Misschien is phphulp dan nog te redden.


Zonder de mensen die nu mod/admin zijn zal de PHPhulp "sfeer" echt helemaal weg gaan.. Ik ben ook niet meer echt actief omdat er gewoon wat mist.. Zoals de koffiehoek.. Ben gewoon te lui namelijk om even naar die hoek te gaan inplaats van dat het links in je menu staat.

Ik vind wat de TS zegt ook 100% waar. Het is een *** website geworden. Ik leer hier ook niks meer omdat niemand ( beginners ) even de FAQ doorleest.. Op een dag zie ik hier gewoon 3 dezelfde topics.. Dezeflde stomme vragen die al minstens 100 keer zijn beantwoord.. en een zoekfunctie die gewoon weg *** is en niemand gebruikt blijkbaar.. Er moeten echt wat punten verbeterd worden aan deze website.. Geef dit domein anders aan de "community" zodat iederaan er aan mee kan sleutelen.. Of een groep mensen..
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

05/01/2009 14:19:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 05.01.2009 10:28:
Zijn zat andere communities, en zolang je zelf een paar developers kent ben je sterker dan een hele community met noobs zoals hier.
??

Ik vind niet dat je het woord noob kunt gebruiken, en al helemaal niet in zo'n zin.

Maar jij bent zeker de grootste scriptkiddy.

Maar idd, er worden te veel dezelfde topics aangemaakt. Omdat ze te lui zijn om te zoeken op google en hier tussen de forums, tutorials en scripts.
 
Mitchell

Mitchell

05/01/2009 14:41:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 05.01.2009 10:28:
Zijn zat andere communities, en zolang je zelf een paar developers kent ben je sterker dan een hele community met noobs zoals hier.


Alleen omdat ik weinig van PHP weet, betekent dat dat ik hier niet welkom ben? Dan zou het dus beter gevorderdephphulp.nl genoemd kunnen worden.

Noem trouwens eens een paar andere communities, Nederlands en zo actief als deze. (Zelf ken ik phpfreakz, maar die slechter dan phphulp.)
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

05/01/2009 14:44:00
Quote Anchor link
Ligt eraan wat jij goed vindt.

Op phpfreakz kun je fantastische informatie winnen. Hangt er vanaf wie het heeft gepost.

Soms zie ik een geweldige mail classe, en daarna weer ééntje waarvan ik denk, moet dat nou...
 

05/01/2009 15:10:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 05.01.2009 14:19:
Chris Kortaan schreef op 05.01.2009 10:28:
Zijn zat andere communities, en zolang je zelf een paar developers kent ben je sterker dan een hele community met noobs zoals hier.
??

Ik vind niet dat je het woord noob kunt gebruiken, en al helemaal niet in zo'n zin.

Maar jij bent zeker de grootste scriptkiddy.

Maar idd, er worden te veel dezelfde topics aangemaakt. Omdat ze te lui zijn om te zoeken op google en hier tussen de forums, tutorials en scripts.


@Dennis; jij hebt een hobby, ik heb een baan. Guess again?

Dat Bas Kreleger nog steeds niet heeft gekeken zegt ook wel wat, en dat dadelijk dit topic gesloten is is een goed voorbeeld van zijn dictatuur.

Deze website heeft niets meer, stelt niets meer voor. Een layout uit 2003, scripting van 5 jaar oud met de nodige bugs, een nieuwe versie die al weer een opvolger krijgt omdat er al 2 jaar wordt gewerkt aan een nieuwe versie... Laat Bas er dan mee kappen en verkoop het domein voor een leuk bedrag aan een paar andere mensen, die wel wat moois hier kunnen neerzetten.

En communities zijn er genoeg, als je geen engels kan of wil, hoor je naar mijn idee tot het groepje scriptkiddies/wannabe's. Misschien dat scriptkiddies.nl wat voor jou is. 1000 leden en 3500 topics aanmaken in enkele minuten vond de server niet leuk, geen idee of de site nu nog bestaat.

Phpfreakz.nl is het niveau stukken hoger. Vele échte developers, en geen wannabe's en mensen die denken te kunnen developen/scripten. Mensen die elkaar echt helpen. Sure, hun site is ook niet perfect maar het is beter dan dit ;-)

Oja, en als je echt geen communities kan vinden dan moet je echt een les google.nl vinden ;-)

80% van de leden/bezoekers hier IS gewoon een noob/newb/beginner. Vraag maar rond. Dat ik de enige ben die dit hier zo hard neerzet, kan ik ook niets aan doen. Als jij je aangesproken voelt, kan ik ook niets aan doen :-)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/01/2009 15:14:00
Quote Anchor link
Wat ik een nadeel vind van phpfreakz is toch wel dat ze minder toegankelijk zijn voor "newbies". Wil je op niveau werken, kan dat daar prima, maar er zijn ook meteen een stuk minder topics/ vragen en mensen die je daar kan helpen.

Daarnaast is die website ook wel aardig verouderd hoor, alleen was die al wel meer op "de toekomst" voorbereid.
 
Yorick17

yorick17

05/01/2009 15:19:00
Quote Anchor link
phpfreakz is toch wel erg moeilijk. Weinig tuts en zo
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

05/01/2009 15:28:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 05.01.2009 15:10:
@Dennis; jij hebt een hobby, ik heb een baan. Guess again?
En waar baseer jij dat op?
 

05/01/2009 15:33:00
Quote Anchor link
Gokje :-)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

05/01/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Heb dit stukje 3 keer gelezen:
Chris Kortaan schreef op 05.01.2009 15:10:
...
Dat Bas Kreleger nog steeds niet heeft gekeken zegt ook wel wat, en dat dadelijk dit topic gesloten is is een goed voorbeeld van zijn dictatuur.

Deze website heeft niets meer, stelt niets meer voor. Een layout uit 2003, scripting van 5 jaar oud met de nodige bugs, een nieuwe versie die al weer een opvolger krijgt omdat er al 2 jaar wordt gewerkt aan een nieuwe versie... Laat Bas er dan mee kappen en verkoop het domein voor een leuk bedrag aan een paar andere mensen, die wel wat moois hier kunnen neerzetten.

en ik vind het een geniaal stukje, LOL
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 

05/01/2009 15:38:00
Quote Anchor link
@Peter: Je quote zit een beetje verkeerd, weet niet precies welk stukje bedoeld lol..
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

05/01/2009 15:38:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 05.01.2009 15:33:
Gokje :-)
En ik zeg verder niet dat ik het niet met je eens bent, in tegen deel zelfs. Alleen het woord noobs vind ik nogal beledigend.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 ... 14 15 16 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.