Zeik-community

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

06/01/2009 12:00:00
Quote Anchor link
wes schreef op 06.01.2009 11:55:
moet me inhouden om niet weer te gaan posten

Dat 'inhouden' is je dan toch niet gelukt. ;-)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:15:38
 
- wes  -

- wes -

06/01/2009 12:10:00
Quote Anchor link
actief te gaan posten zoals voorheen dan : )
 
Marien xD

Marien xD

06/01/2009 14:24:00
Quote Anchor link
Als er nu gewoon constructief gepost gaat worden en zeuren gewoon hard afstraffen. Waarom gaat het bijvoorbeeld in een community van Tweakers wel goed dan? Daar wandel ik met plezier rond en hier komt je idd regelmatig gezeik tegen. Hoe groter een community hoe meer er regels nodig zijn. En gehandhaafd moeten worden.
Daarnaast blijf je altijd ontevreden mensen houden, dat hoort erbij.

Ook vind ik PHPhulp onoverzichtelijk, de verschillende categorieen komen niet naar boven. En dat is nu juist je richtlijn om scripts en forumposts te beoordelen.

Verder moeten we niet zo zeuren en gewoon verder gaan met waarin we goed zijn: PHP en bijbehorende technieken.
 
Frank -

Frank -

17/01/2009 12:32:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 05.01.2009 17:09:
Dennis Mertens schreef op 05.01.2009 15:51:
Phpfreakz is duidelijk genoeg.

Op het moment dat jij uit die website niets kan opmaken, heb je eerder een andere cursus nodig, i.p.v. PHP leren.
PHPFreakz is onoverzichtelijk, oogt onprofessioneel en er zitten nóg meer "noobs" op dan hier..

Nog meer noobs dan op phphulp? Toch bijzonder dat PHPfreakz dan workshops weet te organiseren waar 180 tot 220 betalende professionals op af komen: pfcongrez 2008. In 2009 zal wederom een congres worden georganiseerd door de vereniging.

Dat de site verouderd is, dat klopt, het ziet er niet uit. Maar wanneer je echte hulp nodig hebt, kom je daar toch een heel stuk verder dan hier op phphulp. PFZ is een vereniging (pdf) en dus democratisch. Het zijn de leden die bepalen wie in het bestuur komt, wie de moderators zijn, wie de admins zijn, etc. etc. Dat zijn zaken waar je hier bij phphulp alleen maar van kunt dromen.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

17/01/2009 12:39:00
Quote Anchor link
Ik vind eigenlijk het volgende:
als je last hebt van het gezeur, dan ga je weg.
Er is inderdaad wel wat gezeur, maar ik kijk daar makkelijk door heen en kijk gewoon naar de reacties die me wel interesseren. Ik heb al veel hulp gehad en gedeeld hier.
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

17/01/2009 13:10:00
Quote Anchor link
@ Niek:

De "als-het-je-niet-bevalt-rot-je-maar-op" reacties zijn we in dit topic al overheen, kay?
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

17/01/2009 22:04:00
Quote Anchor link
Ik heb net even het hele topic gelezen,,

Ik ben hier binnengekomen als newb,, dat is iets anders dan "noob" ook al denken hier mensen blijkbaar anders over,, want voor iedereen is PHP ooit de eerste keer toch?? of zie ik dat heel verkeerd? als dat zo is hoor ik dat namelijk graag(A)
Dan wil ik wel eens weten hoe jij met PHP scripts in je hoofd bent geboren;-)

De sfeer toen ik hier kwam was goed, je werd goed geholpen en alles werd goed uitgelegt of gaven voorbeelden, daar heb ik zelf veel van geleerd.

Na een tijdje werd de sfeer hier echt minder, ik zal geen namen noemen, maar sommige kraken je echt helemaal af, en ik ken goed het verschil tussen afkraken en opbouwende kritiek, als je een newb bent, iedereen moet leren voor iedereen is het een begin, en als het al eerder is geweest dan zeg je dat op een normale manier en niet gelijk helemaal de grond intrappend.

Echter vind ik het wel dat de moderaters goed hun werk doen en altijd klaar staan om je te helpen!!!
Ik vind het echter wel jammer dat Bas niets van zich laat horen, want als hij 1 keer een berichtje plaatst in dit topic waarin hij alles uitlegt en eventueel op punten in gaat is dat zeker een GOED en willig gebaar richting de bezoekers van PHPHulp.

Ik vind ook dat het design oud is en dat er een nieuwe PHPHulp moet komen maar ik snap ook wel dat Bas dat alles in zijn eigen hand wilt houden, alleen helpt hij op dit moment de hele communitie naar de klote,, ook vind ik die reclame in topics heel erg vervelend geworden!!

Ik hoop dat er dat de sfeer nu een keertje verbeterd en dat er ook tegen newb's een beetje normaal wordt gedaan want iedereen moet leren!
Maak anders een soort PHPHulp voor Newb's met tuts en voorbeeld scripts, chat etc,, personen die hier mee willen helpen?? Misschien zorgt dat ook voor wat minder ergenissen van mensen die zich "The king" voelen op het gebied van PHP...

EDIT: is de kerst niet allang voorbij???
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Jeroen Langenberg

Jeroen Langenberg

23/01/2009 18:31:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 17.01.2009 12:32:
Paradox™ schreef op 05.01.2009 17:09:
Dennis Mertens schreef op 05.01.2009 15:51:
Phpfreakz is duidelijk genoeg.

Op het moment dat jij uit die website niets kan opmaken, heb je eerder een andere cursus nodig, i.p.v. PHP leren.
PHPFreakz is onoverzichtelijk, oogt onprofessioneel en er zitten nóg meer "noobs" op dan hier..

Nog meer noobs dan op phphulp? Toch bijzonder dat PHPfreakz dan workshops weet te organiseren waar 180 tot 220 betalende professionals op af komen: pfcongrez 2008. In 2009 zal wederom een congres worden georganiseerd door de vereniging.

Dat de site verouderd is, dat klopt, het ziet er niet uit. Maar wanneer je echte hulp nodig hebt, kom je daar toch een heel stuk verder dan hier op phphulp. PFZ is een vereniging (pdf) en dus democratisch. Het zijn de leden die bepalen wie in het bestuur komt, wie de moderators zijn, wie de admins zijn, etc. etc. Dat zijn zaken waar je hier bij phphulp alleen maar van kunt dromen.


Dan moet je nog overwegen of je dat wel wil voeren, een dergelijk beleid...
 
Frank -

Frank -

23/01/2009 18:34:00
Quote Anchor link
@Jeroen: Wat bedoel je precies met "een dergelijk beleid" ?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

23/01/2009 20:37:00
Quote Anchor link
Idd, begrijp het ook niet echt, wat bedoel je precies?
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

08/02/2009 13:42:00
Quote Anchor link
Ik denk dat hij doeld op strenge controle, betalende leden etc.
 
Roel -

Roel -

08/02/2009 14:00:00
Quote Anchor link
Niek schreef op 17.01.2009 12:39:
Ik vind eigenlijk het volgende:
als je last hebt van het gezeur, dan ga je weg.
Er is inderdaad wel wat gezeur, maar ik kijk daar makkelijk door heen en kijk gewoon naar de reacties die me wel interesseren. Ik heb al veel hulp gehad en gedeeld hier.


Ik heb hier ook wel veel hulp gehad, da's erg fijn, maar als er eens een script niet goed werkt wordt het gelijk afgezeken... Geef bijvoorbeeld aan wat er beter kan
 
PHP Newbie

PHP Newbie

24/02/2009 20:21:00
Quote Anchor link
Niek schreef op 17.01.2009 12:39:
Ik vind eigenlijk het volgende:
als je last hebt van het gezeur, dan ga je weg.
Er is inderdaad wel wat gezeur, maar ik kijk daar makkelijk door heen en kijk gewoon naar de reacties die me wel interesseren. Ik heb al veel hulp gehad en gedeeld hier.


Precies, helemaal mee eens. Ik zit al lange tijd met de vraag wat ik hier eigenlijk nog doe en het gezeik van Karl was vandaag de druppel in die welbekende emmer. Het is genoeg geweest hier.
 

24/02/2009 20:29:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 24.02.2009 20:21:
Niek schreef op 17.01.2009 12:39:
Ik vind eigenlijk het volgende:
als je last hebt van het gezeur, dan ga je weg.
Er is inderdaad wel wat gezeur, maar ik kijk daar makkelijk door heen en kijk gewoon naar de reacties die me wel interesseren. Ik heb al veel hulp gehad en gedeeld hier.


Precies, helemaal mee eens. Ik zit al lange tijd met de vraag wat ik hier eigenlijk nog doe en het gezeik van Karl was vandaag de druppel in die welbekende emmer. Het is genoeg geweest hier.

Waarom post je dan 8 minuten nadat je dit hebt gepost een reactie op mijn post in een ander topic?
En verder boeit het mij niet of je hier nou bent of niet. Lijkt mij dat jij ook zo over mij moet denken.
 
Jelmer -

Jelmer -

25/02/2009 16:38:00
Quote Anchor link
Kleuters!
 
Thymen akker

thymen akker

25/02/2009 16:46:00
Quote Anchor link
ik vind het allemaal best van wat je van deze website vind maar mijn mening is:

ik vind dit niet echt een "zeik-community"
omdat je hier gewoon
1. snel geholpen word
2. meeste mensen zijn vriendelijk
3. de site is "klant" vriendelijk.

en wat maakt het uit dat de nieuwe versie uitgelopen is?
het werkt toch nog gewoon goed er word volgens mij nog gewoon aan gedacht/script

zo...
en nu ga ik mijn vraag even posten op phphulp.nl
 
Loran DP

Loran DP

25/02/2009 18:50:00
Quote Anchor link
@thymen,
Ik weet niet hoeveel tijd jij hier op dit forum zit. (volgens je account morgen 26-2-2009) een maand.

Ik zit hier vanaf Juni 2008 op en in die tijd is er heel erg veel verandert.

En en wat maakt het uit dat de nieuwe versie uitgelopen is?
Ik denk dat jij niet weet dat die vernieuwing al bijna 4 jaar gelden is aangekondigd.
 
Midas

Midas

25/02/2009 18:55:00
Quote Anchor link
Loran schreef op 25.02.2009 18:50:
@thymen,
Ik weet niet hoeveel tijd jij hier op dit forum zit. (volgens je account morgen 26-2-2009) een maand.

Ik zit hier vanaf Juni 2008 op en in die tijd is er heel erg veel verandert.

En en wat maakt het uit dat de nieuwe versie uitgelopen is?
Ik denk dat jij niet weet dat die vernieuwing al bijna 4 jaar gelden is aangekondigd.
De tijd dat je account bestaat zegt niets over hoeveel je hier van de gang van zaken weet. En dr is sinds juni helemaal niet zoveel veranderd volgens mij.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

25/02/2009 18:59:00
Quote Anchor link
Hou nou a.u.b. eens op met de gezeik over die nieuwe versie.

@loran,
Aangezien jij hier ook nog nieteens een jaar zit, en k al vanaf 2005, weet jij ook helemaal niks van de gang van zaken, Lekker Puh *uh*

Doe nou eens volwassen, jij hebt vast ook wel eens een beloofte gedaan, die je 10 jaar later nog niet bent nagekomen.
 
Chris visser

chris visser

25/02/2009 19:08:00
Quote Anchor link
Ik ben langer lid dan Loran, maar ook nog niet zo heel lang vergeleken met de meeste mensen hier.

Wat mij opvalt in vergelijking met bijvoorbeeld een website als Websitemaken en Sitemasters is dat je hier erg snel geholpen word en dat de moderators hier duidelijk verstand van zaken hebben.

Het is echter wel zo dat wanneer ik bijvoorbeeld met een vraag of een script kom er mensen zijn die een grote mond opentrekken van hoe verkeerd mijn aanpak wel niet is, maar vervolgens komen ze niet met een goede oplossing of uitleg.

Mijn laatste vraag ging over een loop in een updatequery. Een goede tip werd in eerste instantie gegeven dat het niet handig was om het op die manier te doen ivm foutopsporing etc, maar vervolgens word de zogenaamde oplossing gegeven in de vorm van een referentie naar een tutorial over een andere programmeertaal die anders met query's omgaat.

Ik vind phphulp een erg goede website, maar het is jammer dat helpers teveel refereren naar andere programmeertalen of methodes die ze zelf beter vinden waardoor vaak hele discussies ontstaan tussen moderators.

Buiten dat kom ik hier graag en ben ik ervan overtuigt dat mensen hier soms een beetje hard zijn, maar het vrijwel altijd goed bedoelen. Hierdoor blijft automatisch het niveau op deze website op peil en leren de mensen zelf dingen op te zoeken voor ze een vraag plaatsen die al lang beantwoord is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door chris visser
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.