zoekscript...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »
Robert

Robert

15/11/2004 13:36:00
Quote Anchor link
hallo...ik heb een zoekscript geschreven en het werkt ook (op 1 pagina). Hij zoekt in meerdere tabellen tegelijk en geeft dan een lijst met de resultaten uit alle tabellen.

je hebt een next en previous link, maar die links doen het niet...echt raar...

weet iemand het misschien ?

link: http://www.addrenaline.com/~ip-03/test/

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
include("includes/header.php");

class Pager  
{  
function
getPagerData($numHits, $limit, $page)  
{
  
   $numHits  = (int) $numHits;  
   $limit    = max((int) $limit, 1);  
   $page     = (int) $page;  
   $numPages = ceil($numHits / $limit);  

   $page = max($page, 1);  
   $page = min($page, $numPages);  

   $offset = ($page - 1) * $limit;  

   $ret = new stdClass;  

   $ret->offset   = $offset;  
   $ret->limit    = $limit;  
   $ret->numPages = $numPages;  
   $ret->page     = $page;  

   return $ret;  
}  
}
  
?>

<table width="60%" border="0">
<tr>
<td><img src="banner_bedrijf_pago.jpg"></td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<table width="100%" height="64" border="0">
<tr>
<td>
<script language="JavaScript" src="http://www.addrenaline.com/~ip-03/test/js/menu.js"></script>
<noscript>Your browser does not support script</noscript>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<table width="650" class="kant">
<tr>
<td>Zoekresultaten:&nbsp;<b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $trefwoord  ?>
</b></td>
</tr>
<tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php              
include("includes/config.php");

if ( isset($_POST["trefwoord"]) && $_POST["trefwoord"] != "")
{


$trefwoord = explode(" ", $_POST["trefwoord"]);

$where_query = "";

foreach( $trefwoord as $value)
{

$where_query .= empty($where_query) ? " WHERE " : " OR ";
$where_query .= " nieuws_id LIKE '%$value%' OR titel LIKE '%$value%' OR omschrijving LIKE '%$value%' ";
}

  // get the pager input values
  $page = $_GET['page'];  
  $limit = 10;  
  $result = mysql_query("select count(*) from nieuws");  
  $total = mysql_result($result, 0, 0);  

  // work out the pager values
  $pager  = Pager::getPagerData($total, $limit, $page);  
  $offset = $pager->offset;  
  $limit  = $pager->limit;  
  $page   = $pager->page;  

// use $result here to output page content
$query = "SELECT nieuws_id, titel, omschrijving, DATE_FORMAT(datum, '%d-%m-%Y ') AS datum from nieuws".$where_query;

$query .= " ORDER BY `titel` ASC LIMIT 0, 10";

$resultaat = mysql_query($query) or die("SQL Error: " . mysql_error());

while($data = mysql_fetch_array($resultaat))
{


if (strlen($data['omschrijving']) > 220){
$data['omschrijving'] = substr($data['omschrijving'], 0, 100) . "...";}

// onderwerp in korten als het de zin te lang is.
$ltitel = $data['titel'] ;
if (strlen($data['titel']) > 35){
$data['titel'] = substr($data['titel'], 0, 40) . "...<a href='nieuws/nieuws.php?nieuws_id=" . $data['nieuws_id'] . "'></a><br>";}

echo mysql_error();
?>

<td>
<img src="blokje.jpg" width="10" height="10">
<a href="nieuws/nieuws.php?nieuws_id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $data['nieuws_id'];?>
"><b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $data['titel']; ?>
</b></a><br>
Toegevoegd op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $data['datum']; ?>

</td>
</tr>
<tr>
<td width="315" align="left" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$data['omschrijving'];?>

</td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
}
}

else    // geen trefwoord meegegeven...
{
echo 'U heeft niks ingevoerd. Ga <a href="javascript:history.go(-1)">terug</a> om alsnog een trefwoord in te voeren';
}

?>

<tr>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
// output paging system (could also do it before we output the page content)
if ($page == 1) // this is the first page - there is no previous page
  echo "Previous";  
else            // not the first page, link to the previous page
  echo "<a href=\"zoeken.php?page=" . ($page - 1) . "\">Previous</a>";  

for ($i = 1; $i <= $pager->numPages; $i++) {  
  echo " | ";  
  if ($i == $pager->page)  
      echo "Page $i";  
  else  
      echo "<a href=\"zoeken.php?page=$i\">Page $i</a>";  
}
  

if ($page == $pager->numPages) // this is the last page - there is no next page
  echo "Next";  
else            // not the last page, link to the next page
  echo "<a href=\"zoeken.php?page=" . ($page + 1) . "\">Next</a>";  
?>

</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</center>
</td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("includes/footer.php");
?>
Gewijzigd op 15/11/2004 13:45:00 door Robert
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:07:25
 
Robert

Robert

15/11/2004 14:30:00
 
Robert

Robert

16/11/2004 11:53:00
Quote Anchor link
up
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.