zoekscript...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »
Robert

Robert

15/11/2004 13:36:00
Quote Anchor link
hallo...ik heb een zoekscript geschreven en het werkt ook (op 1 pagina). Hij zoekt in meerdere tabellen tegelijk en geeft dan een lijst met de resultaten uit alle tabellen.

je hebt een next en previous link, maar die links doen het niet...echt raar...

weet iemand het misschien ?

link: http://www.addrenaline.com/~ip-03/test/

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
include("includes/header.php");

class Pager  
{  
function
getPagerData($numHits, $limit, $page)  
{
  
   $numHits  = (int) $numHits;  
   $limit    = max((int) $limit, 1);  
   $page     = (int) $page;  
   $numPages = ceil($numHits / $limit);  

   $page = max($page, 1);  
   $page = min($page, $numPages);  

   $offset = ($page - 1) * $limit;  

   $ret = new stdClass;  

   $ret->offset   = $offset;  
   $ret->limit    = $limit;  
   $ret->numPages = $numPages;  
   $ret->page     = $page;  

   return $ret;  
}  
}
  
?>

<table width="60%" border="0">
<tr>
<td><img src="banner_bedrijf_pago.jpg"></td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<table width="100%" height="64" border="0">
<tr>
<td>
<script language="JavaScript" src="http://www.addrenaline.com/~ip-03/test/js/menu.js"></script>
<noscript>Your browser does not support script</noscript>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<table width="650" class="kant">
<tr>
<td>Zoekresultaten:&nbsp;<b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $trefwoord  ?>
</b></td>
</tr>
<tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php              
include("includes/config.php");

if ( isset($_POST["trefwoord"]) && $_POST["trefwoord"] != "")
{


$trefwoord = explode(" ", $_POST["trefwoord"]);

$where_query = "";

foreach( $trefwoord as $value)
{

$where_query .= empty($where_query) ? " WHERE " : " OR ";
$where_query .= " nieuws_id LIKE '%$value%' OR titel LIKE '%$value%' OR omschrijving LIKE '%$value%' ";
}

  // get the pager input values
  $page = $_GET['page'];  
  $limit = 10;  
  $result = mysql_query("select count(*) from nieuws");  
  $total = mysql_result($result, 0, 0);  

  // work out the pager values
  $pager  = Pager::getPagerData($total, $limit, $page);  
  $offset = $pager->offset;  
  $limit  = $pager->limit;  
  $page   = $pager->page;  

// use $result here to output page content
$query = "SELECT nieuws_id, titel, omschrijving, DATE_FORMAT(datum, '%d-%m-%Y ') AS datum from nieuws".$where_query;

$query .= " ORDER BY `titel` ASC LIMIT 0, 10";

$resultaat = mysql_query($query) or die("SQL Error: " . mysql_error());

while($data = mysql_fetch_array($resultaat))
{


if (strlen($data['omschrijving']) > 220){
$data['omschrijving'] = substr($data['omschrijving'], 0, 100) . "...";}

// onderwerp in korten als het de zin te lang is.
$ltitel = $data['titel'] ;
if (strlen($data['titel']) > 35){
$data['titel'] = substr($data['titel'], 0, 40) . "...<a href='nieuws/nieuws.php?nieuws_id=" . $data['nieuws_id'] . "'></a><br>";}

echo mysql_error();
?>

<td>
<img src="blokje.jpg" width="10" height="10">
<a href="nieuws/nieuws.php?nieuws_id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $data['nieuws_id'];?>
"><b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $data['titel']; ?>
</b></a><br>
Toegevoegd op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $data['datum']; ?>

</td>
</tr>
<tr>
<td width="315" align="left" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$data['omschrijving'];?>

</td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
}
}

else    // geen trefwoord meegegeven...
{
echo 'U heeft niks ingevoerd. Ga <a href="javascript:history.go(-1)">terug</a> om alsnog een trefwoord in te voeren';
}

?>

<tr>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
// output paging system (could also do it before we output the page content)
if ($page == 1) // this is the first page - there is no previous page
  echo "Previous";  
else            // not the first page, link to the previous page
  echo "<a href=\"zoeken.php?page=" . ($page - 1) . "\">Previous</a>";  

for ($i = 1; $i <= $pager->numPages; $i++) {  
  echo " | ";  
  if ($i == $pager->page)  
      echo "Page $i";  
  else  
      echo "<a href=\"zoeken.php?page=$i\">Page $i</a>";  
}
  

if ($page == $pager->numPages) // this is the last page - there is no next page
  echo "Next";  
else            // not the last page, link to the next page
  echo "<a href=\"zoeken.php?page=" . ($page + 1) . "\">Next</a>";  
?>

</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</center>
</td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("includes/footer.php");
?>
Gewijzigd op 15/11/2004 13:45:00 door Robert
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:32:45
 
Robert

Robert

15/11/2004 14:30:00
 
Robert

Robert

16/11/2004 11:53:00
Quote Anchor link
up
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.