Bugs

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

Afra ca

Afra ca

15/05/2010 17:38:33
Anchor link
Awesome, phphulp back :)

* "Vroeger" linkte je naar de php documentatie met de tag. Dit is blijkbaar niet meer mogelijk, omdat nu overal in tutorials die tag er nog vrolijk bijstaat.
* Bij een php snippet staan 2 knopjes, 1 om de source te selecteren, die prima werkt, en 1 met titel "PHP script in nieuw venster" , die nu nog hetzelfde doet als de knop ernaast.
* Niet letterlijk een bug, maar nu word combinatie van voornaam en achternaam gebruikt om nickname te vormen, natuurlijk geen geweldig systeem. Hoewel sommigen het prima vinden, is het overgrote merendeel niet van plan z'n echte naam te gebruiken als nickname.
* Bij het posten van een reply zou je automatisch naar laatste pagina moeten gaan, zou ik tenminste beter vinden en is wat toegepast wordt op de meeste fora.
* Werd mysterieus uitgelogd.... Kan foutje van mij zijn, maar nooit bewust op uitloggen geklikt...
* OP forum, deze categorie: Programmeren & databasen . Databasen moet zijn databases lijkt mij.
Gewijzigd op 15/05/2010 17:50:40 door Afra ca
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 04:55:02
 
B a s
Beheerder

B a s

15/05/2010 18:19:44
Anchor link
Ok, thanks! We gaan er morgen weer bugs en features verwerken.
 
Crude Oil

Crude Oil

15/05/2010 18:26:34
Anchor link
Misschien is het mogelijk om bij priveberichten een knop te maken "nieuw bericht", om een bericht naar iemand te verzenden?
 
B a s
Beheerder

B a s

15/05/2010 18:34:08
Anchor link
Ah, leuk idee. Heb ook al een goed idee hoe zoiets te verwerken. Staat op de lijst!
 
Roel -

Roel -

15/05/2010 18:41:46
Anchor link
Als ik een script wil toevoegen (paginanummering.php) geeft hij de fout aan dat er alleen de volgende extensies mogen en daar staat php ook tussen. Klopt dat?
 
B a s
Beheerder

B a s

15/05/2010 18:47:13
Anchor link
Klopt niet. Kun je dat PHP bestand eens ergens online zetten? Op pastebin bijvoorbeeld? Dan ga ik kijken welke header dat bestand meestuurt en of het misschien wordt geblocked door mod security.

Optie: 'nieuw bericht' toegevoegd bij privé berichten. De mensen die je ooit eens een PM hebt gestuurd worden daar automatisch getoond, tenzij je nog nooit een PM hebt verstuurd.
 
Roel -

Roel -

15/05/2010 18:48:45
Anchor link
Ready, klik.
 
Roel -

Roel -

15/05/2010 18:49:56
Anchor link
Foutje, deze.

Oh, ik wist niet dat je ook kon aanpassen, sorry.
Gewijzigd op 15/05/2010 18:50:19 door Roel -
 
Henk PHP

Henk PHP

15/05/2010 19:45:33
Anchor link
Bij sommige berichten werkt het quoten niet.
 

15/05/2010 19:55:41
Anchor link
Google tag == dood.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/05/2010 21:29:48
Anchor link
Niet echt een bug maar een schoonheids foutje...

Als ik mijn instellingen verander en druk op opslaan zonder iets te wijzigen krijg ik de melding: Je bent één of meerdere velden onjuist of niet ingevuld. De begin waarden zijn terug gezet ivm met leeg wachtwoord.

Als ik mijn profiel wil wijzigen vul niks in krijg ik de volgende melding: Ter controle dien je je wachtwoord in te vullen. Oftewel dezelfde fout maar word 2x anders omschreven
 
Bram Boos

Bram Boos

15/05/2010 21:34:40
Anchor link
Op: http://www.phphulp.nl/faq/ krijg ik de melding: "Could not load module faq"...
 
Gerben G

Gerben G

15/05/2010 21:44:41
Anchor link
@Bram
http://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/
Dit is de juiste link
 
Bram Boos

Bram Boos

15/05/2010 21:47:49
Anchor link
@Gerben
Dan is er een fout in de bevestigingsmail...

"Mocht je hulp nodig hebben, bekijk dan de uitgebreide FAQ op http://www.phphulp.nl/faq/ of neem een kijkje op het forum waar ook vakkundige vragen gesteld kunnen worden.
"
 
Gerben G

Gerben G

15/05/2010 21:51:38
Anchor link
@Bram
Dat kan.
http://www.phphulp.nl/faq/ was de oude link. Op de vorige versie van phphulp dus. En Bas heeft blijkbaar niet de juiste Redirect header in gesteld voor deze pagina.
 
Kurt Cobain

Kurt Cobain

15/05/2010 23:32:03
Anchor link
Als ik probeer nieuws toe te voegen met de link 'PHP Nieuws toevoegen' naast het eerste nieuwsbericht komt het nieuws niet op de voorpagina.. '-.-
 

16/05/2010 00:12:41
Anchor link
Kurt:
Als ik probeer nieuws toe te voegen met de link 'PHP Nieuws toevoegen' naast het eerste nieuwsbericht komt het nieuws niet op de voorpagina.. '-.-


Moet door een mod (lees: Bas Kreleger) worden goedgekeurd.
Gewijzigd op 16/05/2010 00:19:15 door
 
Joakim Broden

Joakim Broden

16/05/2010 09:57:07
Anchor link
laatste forum activiteiten werkt niet bij mijn profiel?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

16/05/2010 16:23:26
Anchor link
Als je op een link kan klikken in een bericht, laat deze dan in een nieuw venster laden.

En wat ik op de vorige versie als miste: zoeken naar gebruikers.

Verder lijkt me ook weer handig om ongeacht op welke pagina je zit, het bericht van de TS altijd te zien en om automatisch binnen te komen op de laatste pagina van het topic indien meer aanwezig.
Gewijzigd op 16/05/2010 16:28:30 door Erik Rijk
 
Vdleije .

vdleije .

16/05/2010 16:30:32
Anchor link
--Geen bug, maar weet niet waar anders te plaatsen--

Er zijn nog een aantal oude topics waarin het taalgebruik niet normaal te noemen is. Misschien kunnen deze nog even worden verwijderd?

Voorbeeld:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/rare-namen/70831/8/
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.