Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 17:01:51
Quote Anchor link
Het is lang gelden maar zoals ik van jullie de tip heb gekregen ben ik begonnen aan de hand van deze video een formulier te bouwen lekker om te beginnen het gaat om deze video: https://www.youtube.com/watch?v=g_r4a-DXA7c

en dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php

function validate ($name, $email, $subject, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $message);
    
    if(error != '')
        echo $error;
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title> Contact </title>
<style>
textarea, div, label, input[type=text] {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-sarif;
    font-size:18px;
    width:300px;
}
textarea
input[type=text] {
    font-size 14px;
}
textarea {
    height:200px;
}
</style>
</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea>
<input type="submit" value ="verzenden" />
</form>
</div>
</body>
</html>


Ik krijg deze foutmelding: Notice: Use of undefined constant error - assumed 'error' in on line 40 als ik de foutmelding wil testen maar volgens mij is het goed wie is er bereid mij van een klein beetje uitleg te voorzien?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 13:54:26
 
Randy vsf

Randy vsf

20/11/2015 17:08:23
Quote Anchor link
regel 40 error moet zijn $error.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 17:19:18
Quote Anchor link
Ik zag het direct na het posten ben niet blond wel super dom!

Bedankt ik laat het topic open omdat ik een vraag heb over uitbreidingen die later komen

Toevoeging op 20/11/2015 21:05:04:

Kunnen jullie mij verder helpen? Ik heb het formulier af met de bijbehorende PHP mailer maar krijg een voor mij niet te verklaren fout op lijn 14: Parse error: syntax error, unexpected '$mail' (T_VARIABLE) in contact.php on line 14 [/B]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='[email protected]'
    
    $mail->addAddress = ('[email protected]', 'Ruben van Heteren');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    

    
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body    = $message;  
    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title> Contact </title>
<style>
textarea, div, label, input[type=text] {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-sarif;
    font-size:18px;
    width:300px;
}
textarea
input[type=text] {
    font-size 14px;
}
textarea {
    height:200px;
}
</style>
</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea>
<input type="submit" value ="verzenden" />
</form>
</div>
</body>
</html>
[/php]
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2015 21:15:41
Quote Anchor link
Wat is er niet aan te verklaren dan? Er mist duidelijk een ; op de voorgaande regel.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 21:24:53
Quote Anchor link
Heb de ; op lijn 13 toegevoegd daar had je gelijk maar blijf de fout houden!
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 21:32:47
Quote Anchor link
Fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addAddress = ('[email protected]', 'Ano Niem');
?>


Beter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addAddress('[email protected]', 'Ano Niem');
?>


addAddress() is een functie, geen variabele.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:14:06 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 21:48:47
Quote Anchor link
Het verzenden werkt nu naar behoren maar wat kan het zijn dat de gene die het formulier invult hier geen kopie van ontvangt?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2015 21:57:23
Quote Anchor link
Dat klopt, dat gebeurt in dit script nergens.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:01:12
Quote Anchor link
Daar is de ->AddCC() functie voor.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:02:35 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 22:08:08
Quote Anchor link
Dat dacht ik al daarom ziet het er bij mij nu zo uit (excuses voor het niet melden)

Maar toch krijg ik hem niet.

$mail->addAddress ('[email protected]', 'Ruben van Heteren'); // Name is optional
$mail->addReplyTo($email, $name);
$mail->addCC('$mail');

Toevoeging op 20/11/2015 22:09:16:

He wat vervelend zit hier steeds meer persoonlijke gegevens te dumpen.

Kunnen die nog worden weggehaald?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:10:59
Quote Anchor link
Er staat een edit-knop bij je berichten. Het mailadres in Eddy's bericht heb ikzelf even verwijderd.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:12:56 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 22:14:50
Quote Anchor link
oke heel veel dank! Is mijn code wel goed en moet ik gewoon lang wachten tot de berichten aankomen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:19:15
Quote Anchor link
Meeste mailservers leveren binnen een minuut de mails af.
PhpMailer kent ook een debug-functie. Zet die eens aan. Misschien loopt er wel iets spaak?
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 22:31:57
Quote Anchor link
Fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addCC('$mail');
?>


Goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addCC($mail);
?>


Door de enkele haakjes stuur je het naar adres $mail en niet naar wat in $mail staat...
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 23:07:32
Quote Anchor link
Nieuwe code:

$mail->addAddress ('[email protected]', 'Ruben van Heteren'); // Name is optional
$mail->addReplyTo($email, $name);
$mail->addCC($email);

Volgens mij goed probleem het werkt niet. ook niet in ongewenst
Gewijzigd op 21/11/2015 10:16:59 door Rubensky PHP starter
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 23:24:53
Quote Anchor link
Geen meldingen van PHPMailer zelf? Debug al aangezet?

$email en $name wel goed?
Onderste is weer $mail (zonder e)... klopt dat?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 10:21:14
Quote Anchor link
Die was ik vergeten super dom natuurlijk daarom ben ik ook eerst maar even gaan slapen!

alleen levert ook dit niet het gewenste resultaat waar kan je de meldingen van PHP mailer zien of de Debug aanzetten? Kan daar niets over vinden waar dient deze voor? En hoe zet ik deze aan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 11:59:14
Quote Anchor link
->SMTPDebug op 1 zetten.
Zie ook: http://phpmailer.worxware.com/?pg=examplebsmtp
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 13:39:33
Quote Anchor link
Nu werkt hij alleen nog in de ongewenst maar dit komt omdat ik het SPF record nog niet heb aangepast! Dus dat gaat lukken.

Nu heb ik een vak telefoon toegevoegd met controle dat werkt allemaal allen wordt nu de inhoud van dit vak niet meegezonden met de mail wat doe ik mis gezien mijn PHP code?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='mailadres';
    
    $mail->addAddress ('mailadres');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    $name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $phone->phone = $phone;
    $mail->Body   = message;  
    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($phone == '')
        $error = 'U hebt geen telefoonnummer ingevoerd';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$phone = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 13:54:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$phone->phone

Huh? Begrijp je wel wat je hier doet?

En op lijn 22 'message'?

Alle gegevens die ingevoerd worden moet wel in de $mail->Body worden gezet.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 14:12:48
Quote Anchor link
dat heb ik geprobeerd alleen toen kreeg ik een fout ik had het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body   = $message, $phone;


Nu heb ik het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body  =     $phone;
    $mail->Body   = $message;


Alleen nog zonder resultaat
Gewijzigd op 21/11/2015 14:13:39 door Rubensky PHP starter
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.