http://monkey.trabot.net/

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:07:00
Quote Anchor link
http://monkey.trabot.net/

Dit is hem dan :o

Ik heb een site gemaakt voor mijn zus, een fanatieke kraler. Zoals je kunt zien staat de site nog op een sub-host, dit mede omdat mijn zus nog geen echte naam heeft.

De lay-out is van een template site, wat aangepast naar eigen wensen natuurlijk. Er komt nog een winkelwagen systeem op, maar hier moet ik nog eens goed over nadenken, de gele balk onderaan moet nog verder uitgebreid worden.
Hier komt een disclaimer, leveringsvoorwaarden en wat snelle shortcut knoppen. Ook zal de site eindelijk worden vertaald naar het engels en duits.
Vandaar de vlaggetjes onderaan.

Ideën over uitbreidingen en aanpassing zijn welkom, net als beargumenteerde kritiek. Er is expres GEEN forum, dit is iets wat mijn zus echt niet wilde. Ter vervanging is er dus een gastenboek, zodat mensen wel eventueel een berichtje kunnen achterlaten. Met het gastenboek ben ik nu bezig, dus dat zal ook vanavond klaar zijn.
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 02:09:42
 
Mr.Moe

Mr.Moe

09/06/2008 13:14:00
Quote Anchor link
Zoals ik je eerder al verteld had, Fantastisch ontwerp!

Hoe heb je dat probleem met die img nu opgelost?

Ik heb denk ik nog een klein foutje gevonden, als je op bekijk drukt bij armbanden, dan krijg je zo uitleg over die armband, maar die gele band onderaan loopt dan niet meer over heel de breedte van het scherm
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Moe
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:17:00
Quote Anchor link
Ik heb de beschrijving (de tekst links) en het plaatje zelf in een container gezet. En daar tussen heb ik een spacer gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
.entryspace {
clear: both;
}

?>


En de rest afgemaakt met float left en right. ^^

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.leftsentry {
    width: 150px;
    float: left;
}

.rightsentry {
    width: 100px;
    float: right;
    padding-top: 5px;
}
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:19:00
Quote Anchor link
De gele band hoort zo, dit heb ik afgeleid van mijn nieuws-item, waarin alle content in een div genaamd "post" stond, En de lijn liep dan mee met de tekst.

Dit heb ik toegepast op alle pagina's omdat ik dit mooi vond staan. Dit kun je goed zien bij "over mij" waar ik twee keer een "post" div heb.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:21:00
Quote Anchor link
Al meteen wil ik even opmerken dat ik bij de naam en email wat '" enz heb geplaatst en ik krijg tot mijn verbazing . Gelieve toch even de invoer te controleren.

Gelukt! Vanaf nu bent u lid van mijn nieuwsbrief. Afmelden kan altijd op de zelfde wijze als u zich heeft aangemeld.

Terug naar Begin

Ik zou voor de foto's gebruik maken van bv een fotovieuwer als lightbox. Staat altijd zeer netjes en is makkelijk aanpasbaar.
Hij is ook niet gevalideerd door W3C .:)
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:26:00
Quote Anchor link
Dat is inderdaad één van de dingen die ik al verwachtte, aangezien ik de input niet goed check, eerlijk gezegt zou ik niet eens weten hoe.
Wel heb ik de input in het adressenbalk goed beveiligd, aangezien ik op de gehele site overal gebruik maak van $_GET.

Ik zal even dieper ingaan op het beveiligen bij het nieuwsbrief item.
Bedankt voor de tip!

Betreft de foto's, de lightbox is inderdaad een optie, heb er gisteren nog iets overgelezen op het forum hier. Maar wat ik zoiezo wil gaan doen is er een foto bij stoppen wanneer men op "Bekijk" klikt. En dan rechts er van 3 tumbnails van andere foto's, en wanneer daar op geklikt wordt veranderd de "grote" foto naar het grote exemplaar van de tumbnail.

Hopelijk was dat te begrijpen :p. En betreft de W3C validatie, bedoel je de hele site of de foto's?

EDIT: Ik heb de w3c valid check gedaan, en zo te zien kan ik weer even aan de slag. Ik zal eerst eens die errors wegwerken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:34:00
Quote Anchor link
Ik persoonlijk gebruik hiervoor , als voorbeeld.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
function RemoveXSS($val) {
   // script van xss hacks
   // remove all non-printable characters. CR(0a) and LF(0b) and TAB(9) are allowed
   // this prevents some character re-spacing such as <java\0script>
   // note that you have to handle splits with \n, \r, and \t later since they *are* allowed in some inputs

   $val = preg_replace('/([\x00-\x08,\x0b-\x0c,\x0e-\x19])/', '', $val);
  
   // straight replacements, the user should never need these since they're normal characters
   // this prevents like <IMG SRC=&#X40&#X61&#X76&#X61&#X73&#X63&#X72&#X69&#X70&#X74&#X3A&#X61&#X6C&#X65&#X72&#X74&#X28&#X27&#X58&#X53&#X53&#X27&#X29>

   $search = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyz';
   $search .= 'ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ';
   $search .= '1234567890!@#$%^&*()';
   $search .= '~`";:?+/={}[]-_|\'\\';
   for ($i = 0; $i < strlen($search); $i++) {
      // ;? matches the ;, which is optional
      // 0{0,7} matches any padded zeros, which are optional and go up to 8 chars
  
      // &#x0040 @ search for the hex values

      $val = preg_replace('/(&#[xX]0{0,8}'.dechex(ord($search[$i])).';?)/i', $search[$i], $val); // with a ;
      // &#00064 @ 0{0,7} matches '0' zero to seven times

      $val = preg_replace('/(&#0{0,8}'.ord($search[$i]).';?)/', $search[$i], $val); // with a ;
   }
  
   // now the only remaining whitespace attacks are \t, \n, and \r
   $ra1 = Array('javascript', 'vbscript', 'expression', 'applet', 'meta', 'xml', 'blink', 'link', 'style', 'script', 'embed', 'object', 'iframe', 'frame', 'frameset', 'ilayer', 'layer', 'bgsound', 'title', 'base');
   $ra2 = Array('onabort', 'onactivate', 'onafterprint', 'onafterupdate', 'onbeforeactivate', 'onbeforecopy', 'onbeforecut', 'onbeforedeactivate', 'onbeforeeditfocus', 'onbeforepaste', 'onbeforeprint', 'onbeforeunload', 'onbeforeupdate', 'onblur', 'onbounce', 'oncellchange', 'onchange', 'onclick', 'oncontextmenu', 'oncontrolselect', 'oncopy', 'oncut', 'ondataavailable', 'ondatasetchanged', 'ondatasetcomplete', 'ondblclick', 'ondeactivate', 'ondrag', 'ondragend', 'ondragenter', 'ondragleave', 'ondragover', 'ondragstart', 'ondrop', 'onerror', 'onerrorupdate', 'onfilterchange', 'onfinish', 'onfocus', 'onfocusin', 'onfocusout', 'onhelp', 'onkeydown', 'onkeypress', 'onkeyup', 'onlayoutcomplete', 'onload', 'onlosecapture', 'onmousedown', 'onmouseenter', 'onmouseleave', 'onmousemove', 'onmouseout', 'onmouseover', 'onmouseup', 'onmousewheel', 'onmove', 'onmoveend', 'onmovestart', 'onpaste', 'onpropertychange', 'onreadystatechange', 'onreset', 'onresize', 'onresizeend', 'onresizestart', 'onrowenter', 'onrowexit', 'onrowsdelete', 'onrowsinserted', 'onscroll', 'onselect', 'onselectionchange', 'onselectstart', 'onstart', 'onstop', 'onsubmit', 'onunload');
   $ra = array_merge($ra1, $ra2);
  
   $found = true; // keep replacing as long as the previous round replaced something
   while ($found == true) {
      $val_before = $val;
      for ($i = 0; $i < sizeof($ra); $i++) {
         $pattern = '/';
         for ($j = 0; $j < strlen($ra[$i]); $j++) {
            if ($j > 0) {
               $pattern .= '(';
               $pattern .= '(&#[xX]0{0,8}([9ab]);)';
               $pattern .= '|';
               $pattern .= '|(&#0{0,8}([9|10|13]);)';
               $pattern .= ')*';
            }

            $pattern .= $ra[$i][$j];
         }

         $pattern .= '/i';
         $replacement = substr($ra[$i], 0, 2).'<x>'.substr($ra[$i], 2); // add in <> to nerf the tag
         $val = preg_replace($pattern, $replacement, $val); // filter out the hex tags
         if ($val_before == $val) {
            // no replacements were made, so exit the loop
            $found = false;
         }
      }
   }

   return $val;
}

$nacontrole= RemoveXSS(mysql_real_escape_string(trim(addslashes($invoer))));
?>

De RemoveXSS script heb ik niet zelf geschreven.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:49:00
Quote Anchor link
Bedankt Bart!

Ik heb het meteen in het script aangepast, dus nu zou het goed beveiligd moeten zijn. Hartelijk dank!
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:58:00
Quote Anchor link
Nu word bv "' opgeslagen als \"\' . Het is niet echt een gebruikersnaam maar het doet niets meer met je code dacht ik toch.
 

09/06/2008 14:00:00
Quote Anchor link
misschien nog een tip :) hang er een cms systeem achter, leg je zus 1x uit hoe het moet, ken ze in het vervolg der eigen site onderhouden.
 
Meddiecap B

Meddiecap B

09/06/2008 14:25:00
Quote Anchor link
Website ziet er goed uit. Ik zou wel even kijken naar de roll-over menu knoppen. Ik zou ervoor zorgen dat de roll-over state zichtbaar is wanneer je ook echt over de betreffende knop/link heen beweegt.

En ik ben het eens met Pascal, een CMS lijkt me ook voor jou fijner, dan wordt je niet telkens door je zus gevraagt om iets aan te passen....tenzij je je natuurlijk laat betalen per mutatie.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 14:44:00
Quote Anchor link
haha, nee ik heb het vrijwillig aangeboden, ik leer er tenslotte het meest van.

Ik weet niet wat je met een CMS systeem bedoeld, maar ik denk dat ik dat al heb. Ik heb in ieder geval een control panel voor admin (zij dus) waar ze nieuws-items kan toevoegen, en natuurlijk ook nieuwe sierraden. Het veranderen heb ik nog niets voor, maar tot die tijd doe ik dat wel.
 
Hipska BE

Hipska BE

09/06/2008 15:08:00
Quote Anchor link
Ja dan heb je wel al iets wat lijkt op een cms ;-)

Wat je ook nog erbij zou kunnen maken is een beetje zoekmachine vriendelijke urls maken..
Zodat bv. http://monkey.trabot.net/?p=gallery&n=2&id=3 dan http://monkey.trabot.net/gallery/2/3/Armband_astrid.html zou kunnen worden.
Zoek hiervoor eens op mod_rewrite en het enige wat je nog moet doen is in je php code waar je de links aanmaakt dit veranderen zodat hij die nieuwe links kan maken.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 15:14:00
Quote Anchor link
Hmm, weet niet of dat wel gaat. Aangezien ik eigenlijk op index.php blijf, en alle andere include doormiddel van php en css.

Ik heb nu even met W3C valid zitten klooien, en ik krijg nu nog 6 errors waarvan 5 gaan over het feit dat ik &s=member gebruik in de link.

Wat is hier fout aan? Want ik had toch het idee dat ik dat goed heb gedaan.
 

09/06/2008 15:17:00
Quote Anchor link
De mouseovers van de menuitems gaan met de gele achtergrond over de bruine bloemetjes heen. Dat zou ik fixen, want dat ziet er niet echt mooi uit. Verder vind ik de witte mouseover tekst met gele achtergrond op het menu niet erg duidelijk leesbaar.

Daarnaast de grote bloemenafbeelding bij binnenkomst. Ten eerste zijn die bleoem niet echt toepasselijk op kralen als je het mij vraagt. Verder natuurlijk wel met de stijl in de header. Zou het toch wat kleiner maken, omdat je nu moet scrollen voor het nieuws. Het nieuws is iets wat je in 1 oogopslag wil kunnen zien. sowieos met een breedbeeld scherm is het niet ideaal. Kijk dus of je een kleinere afbeelding kan plaatsen of gebruik uberhaupt GEEN afbeelding.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 15:38:00
Quote Anchor link
Dat teken & <- ampersant kan je oplossen door er &amp; van te maken in je urls.
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

09/06/2008 15:40:00
Quote Anchor link
Neem een ander lettertype in de header, of maak er een plaatje van. Bij mij is het heel erg hoekerig enzo.

En verander voor de duidelijkheid even begin in home, ik klikte namelijk op collectie, en toen wist ik niet hoe ik terug moest. Dat kwam doordat begin actief was, en ik geen link naar home vond.

Misschien in je header ook even een linkje zetten?

Toen ik bij collectie aankwam, kon ik slechts via één link bij een artikel komen, maak de titel ook aanklikbaar, en eventueel het plaatje(of via het plaatje -> vergrote afbeelding(lightbox?)).

Bij de artikelen is het plaatje verdwenen? Ik wist niet meer hoe het er nou uitzag, moet ik echt terug? Heb je niet meer/grotere afbeeldingen?
Ook je footer is niet breed genoeg als je op een artikel hebt geklikt.

Bij oorbellen staat een lege pagina, een foutmelding/verklaring waarom is wel zo netjes.

Verder een aanvulling op hierboven, want je kunt jezelf nog steeds voor de nieuwsbrief aanmelden als '
Dit moet niet kunnen, dus je zult de naam eerst van ongewenste tekens moeten verwijderen, en vervolgens het aantal letters tellen.
Over de mail kun je hier genoeg scripts vinden op phphulp.nl
En als je niets invult komt er error! te staan, dit staat echt niet. Maak hier even een andere tekst van, en vermeld ook wat er fout is gegaan.

Gastenboek is er nog niet?

en de verschillende talen werken niet?

verder zag ik een naam staan: bonita-joya ofzo, wat is dit? want je begint met Floortjes kralenweb. Dan verwacht ik een Floortje, geen bonita-joya.

Ik moet zeggen dat Bonita-Joya wel mooier staat.

:)
Edit:
typo, zullen er wel meer inzitten :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 15:43:00
Quote Anchor link
Warning: main(contact.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gamingne/domains/trabot.net/public_html/monkey/index.php on line 87

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'contact.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/gamingne/domains/trabot.net/public_html/monkey/index.php on line 87

Om dit te vermijden kan je dit gaan gebruiken.

bv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$filename
= 'index.php';

if (file_exists($filename)) {
    echo "The file $filename exists";
}
else {
    echo "The file $filename does not exist";
}

?>
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 16:36:00
Quote Anchor link
Dit heb ik opgelost, dit komt omdat ik gisteren contact en over mij (haar) bij elkaar heb gevoegd, en het andere menu item is nu gastenboek.
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

09/06/2008 17:45:00
Quote Anchor link
Beste aapjuh

http://www.freecsstemplates.org/preview/naturescharm

Vond het al vreemd dat het er zo goed uit zag

Zie alleen nergens bij jouw de license

All of the free CSS templates provided on this website are licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License, so they are free to use for both commercial and noncommercial purposes provided you link back to FreeCSSTemplates.org. For more information about this license, please click on the button below.
 

09/06/2008 17:54:00
Quote Anchor link
ceasar schreef op 09.06.2008 17:45:
Beste aapjuh
http://www.freecsstemplates.org/preview/naturescharm
Vond het al vreemd dat het er zo goed uit zag
Zie alleen nergens bij jouw de license

All of the free CSS templates provided on this website are licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License, so they are free to use for both commercial and noncommercial purposes provided you link back to FreeCSSTemplates.org. For more information about this license, please click on the button below.

aapjuh schreef op 09.06.2008 13:07:
De lay-out is van een template site, wat aangepast naar eigen wensen natuurlijk.

Alleen wat lettertype verander zo snel gezien. Inderdaad, d'r moet een link terug naar die site.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.