http://monkey.trabot.net/

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:07:00
Quote Anchor link
http://monkey.trabot.net/

Dit is hem dan :o

Ik heb een site gemaakt voor mijn zus, een fanatieke kraler. Zoals je kunt zien staat de site nog op een sub-host, dit mede omdat mijn zus nog geen echte naam heeft.

De lay-out is van een template site, wat aangepast naar eigen wensen natuurlijk. Er komt nog een winkelwagen systeem op, maar hier moet ik nog eens goed over nadenken, de gele balk onderaan moet nog verder uitgebreid worden.
Hier komt een disclaimer, leveringsvoorwaarden en wat snelle shortcut knoppen. Ook zal de site eindelijk worden vertaald naar het engels en duits.
Vandaar de vlaggetjes onderaan.

Ideën over uitbreidingen en aanpassing zijn welkom, net als beargumenteerde kritiek. Er is expres GEEN forum, dit is iets wat mijn zus echt niet wilde. Ter vervanging is er dus een gastenboek, zodat mensen wel eventueel een berichtje kunnen achterlaten. Met het gastenboek ben ik nu bezig, dus dat zal ook vanavond klaar zijn.
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 21:52:41
 
Mr.Moe

Mr.Moe

09/06/2008 13:14:00
Quote Anchor link
Zoals ik je eerder al verteld had, Fantastisch ontwerp!

Hoe heb je dat probleem met die img nu opgelost?

Ik heb denk ik nog een klein foutje gevonden, als je op bekijk drukt bij armbanden, dan krijg je zo uitleg over die armband, maar die gele band onderaan loopt dan niet meer over heel de breedte van het scherm
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Moe
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:17:00
Quote Anchor link
Ik heb de beschrijving (de tekst links) en het plaatje zelf in een container gezet. En daar tussen heb ik een spacer gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
.entryspace {
clear: both;
}

?>


En de rest afgemaakt met float left en right. ^^

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.leftsentry {
    width: 150px;
    float: left;
}

.rightsentry {
    width: 100px;
    float: right;
    padding-top: 5px;
}
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:19:00
Quote Anchor link
De gele band hoort zo, dit heb ik afgeleid van mijn nieuws-item, waarin alle content in een div genaamd "post" stond, En de lijn liep dan mee met de tekst.

Dit heb ik toegepast op alle pagina's omdat ik dit mooi vond staan. Dit kun je goed zien bij "over mij" waar ik twee keer een "post" div heb.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:21:00
Quote Anchor link
Al meteen wil ik even opmerken dat ik bij de naam en email wat '" enz heb geplaatst en ik krijg tot mijn verbazing . Gelieve toch even de invoer te controleren.

Gelukt! Vanaf nu bent u lid van mijn nieuwsbrief. Afmelden kan altijd op de zelfde wijze als u zich heeft aangemeld.

Terug naar Begin

Ik zou voor de foto's gebruik maken van bv een fotovieuwer als lightbox. Staat altijd zeer netjes en is makkelijk aanpasbaar.
Hij is ook niet gevalideerd door W3C .:)
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:26:00
Quote Anchor link
Dat is inderdaad één van de dingen die ik al verwachtte, aangezien ik de input niet goed check, eerlijk gezegt zou ik niet eens weten hoe.
Wel heb ik de input in het adressenbalk goed beveiligd, aangezien ik op de gehele site overal gebruik maak van $_GET.

Ik zal even dieper ingaan op het beveiligen bij het nieuwsbrief item.
Bedankt voor de tip!

Betreft de foto's, de lightbox is inderdaad een optie, heb er gisteren nog iets overgelezen op het forum hier. Maar wat ik zoiezo wil gaan doen is er een foto bij stoppen wanneer men op "Bekijk" klikt. En dan rechts er van 3 tumbnails van andere foto's, en wanneer daar op geklikt wordt veranderd de "grote" foto naar het grote exemplaar van de tumbnail.

Hopelijk was dat te begrijpen :p. En betreft de W3C validatie, bedoel je de hele site of de foto's?

EDIT: Ik heb de w3c valid check gedaan, en zo te zien kan ik weer even aan de slag. Ik zal eerst eens die errors wegwerken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:34:00
Quote Anchor link
Ik persoonlijk gebruik hiervoor , als voorbeeld.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
function RemoveXSS($val) {
   // script van xss hacks
   // remove all non-printable characters. CR(0a) and LF(0b) and TAB(9) are allowed
   // this prevents some character re-spacing such as <java\0script>
   // note that you have to handle splits with \n, \r, and \t later since they *are* allowed in some inputs

   $val = preg_replace('/([\x00-\x08,\x0b-\x0c,\x0e-\x19])/', '', $val);
  
   // straight replacements, the user should never need these since they're normal characters
   // this prevents like <IMG SRC=&#X40&#X61&#X76&#X61&#X73&#X63&#X72&#X69&#X70&#X74&#X3A&#X61&#X6C&#X65&#X72&#X74&#X28&#X27&#X58&#X53&#X53&#X27&#X29>

   $search = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyz';
   $search .= 'ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ';
   $search .= '1234567890!@#$%^&*()';
   $search .= '~`";:?+/={}[]-_|\'\\';
   for ($i = 0; $i < strlen($search); $i++) {
      // ;? matches the ;, which is optional
      // 0{0,7} matches any padded zeros, which are optional and go up to 8 chars
  
      // &#x0040 @ search for the hex values

      $val = preg_replace('/(&#[xX]0{0,8}'.dechex(ord($search[$i])).';?)/i', $search[$i], $val); // with a ;
      // &#00064 @ 0{0,7} matches '0' zero to seven times

      $val = preg_replace('/(&#0{0,8}'.ord($search[$i]).';?)/', $search[$i], $val); // with a ;
   }
  
   // now the only remaining whitespace attacks are \t, \n, and \r
   $ra1 = Array('javascript', 'vbscript', 'expression', 'applet', 'meta', 'xml', 'blink', 'link', 'style', 'script', 'embed', 'object', 'iframe', 'frame', 'frameset', 'ilayer', 'layer', 'bgsound', 'title', 'base');
   $ra2 = Array('onabort', 'onactivate', 'onafterprint', 'onafterupdate', 'onbeforeactivate', 'onbeforecopy', 'onbeforecut', 'onbeforedeactivate', 'onbeforeeditfocus', 'onbeforepaste', 'onbeforeprint', 'onbeforeunload', 'onbeforeupdate', 'onblur', 'onbounce', 'oncellchange', 'onchange', 'onclick', 'oncontextmenu', 'oncontrolselect', 'oncopy', 'oncut', 'ondataavailable', 'ondatasetchanged', 'ondatasetcomplete', 'ondblclick', 'ondeactivate', 'ondrag', 'ondragend', 'ondragenter', 'ondragleave', 'ondragover', 'ondragstart', 'ondrop', 'onerror', 'onerrorupdate', 'onfilterchange', 'onfinish', 'onfocus', 'onfocusin', 'onfocusout', 'onhelp', 'onkeydown', 'onkeypress', 'onkeyup', 'onlayoutcomplete', 'onload', 'onlosecapture', 'onmousedown', 'onmouseenter', 'onmouseleave', 'onmousemove', 'onmouseout', 'onmouseover', 'onmouseup', 'onmousewheel', 'onmove', 'onmoveend', 'onmovestart', 'onpaste', 'onpropertychange', 'onreadystatechange', 'onreset', 'onresize', 'onresizeend', 'onresizestart', 'onrowenter', 'onrowexit', 'onrowsdelete', 'onrowsinserted', 'onscroll', 'onselect', 'onselectionchange', 'onselectstart', 'onstart', 'onstop', 'onsubmit', 'onunload');
   $ra = array_merge($ra1, $ra2);
  
   $found = true; // keep replacing as long as the previous round replaced something
   while ($found == true) {
      $val_before = $val;
      for ($i = 0; $i < sizeof($ra); $i++) {
         $pattern = '/';
         for ($j = 0; $j < strlen($ra[$i]); $j++) {
            if ($j > 0) {
               $pattern .= '(';
               $pattern .= '(&#[xX]0{0,8}([9ab]);)';
               $pattern .= '|';
               $pattern .= '|(&#0{0,8}([9|10|13]);)';
               $pattern .= ')*';
            }

            $pattern .= $ra[$i][$j];
         }

         $pattern .= '/i';
         $replacement = substr($ra[$i], 0, 2).'<x>'.substr($ra[$i], 2); // add in <> to nerf the tag
         $val = preg_replace($pattern, $replacement, $val); // filter out the hex tags
         if ($val_before == $val) {
            // no replacements were made, so exit the loop
            $found = false;
         }
      }
   }

   return $val;
}

$nacontrole= RemoveXSS(mysql_real_escape_string(trim(addslashes($invoer))));
?>

De RemoveXSS script heb ik niet zelf geschreven.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:49:00
Quote Anchor link
Bedankt Bart!

Ik heb het meteen in het script aangepast, dus nu zou het goed beveiligd moeten zijn. Hartelijk dank!
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:58:00
Quote Anchor link
Nu word bv "' opgeslagen als \"\' . Het is niet echt een gebruikersnaam maar het doet niets meer met je code dacht ik toch.
 

09/06/2008 14:00:00
Quote Anchor link
misschien nog een tip :) hang er een cms systeem achter, leg je zus 1x uit hoe het moet, ken ze in het vervolg der eigen site onderhouden.
 
Meddiecap B

Meddiecap B

09/06/2008 14:25:00
Quote Anchor link
Website ziet er goed uit. Ik zou wel even kijken naar de roll-over menu knoppen. Ik zou ervoor zorgen dat de roll-over state zichtbaar is wanneer je ook echt over de betreffende knop/link heen beweegt.

En ik ben het eens met Pascal, een CMS lijkt me ook voor jou fijner, dan wordt je niet telkens door je zus gevraagt om iets aan te passen....tenzij je je natuurlijk laat betalen per mutatie.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 14:44:00
Quote Anchor link
haha, nee ik heb het vrijwillig aangeboden, ik leer er tenslotte het meest van.

Ik weet niet wat je met een CMS systeem bedoeld, maar ik denk dat ik dat al heb. Ik heb in ieder geval een control panel voor admin (zij dus) waar ze nieuws-items kan toevoegen, en natuurlijk ook nieuwe sierraden. Het veranderen heb ik nog niets voor, maar tot die tijd doe ik dat wel.
 
Hipska BE

Hipska BE

09/06/2008 15:08:00
Quote Anchor link
Ja dan heb je wel al iets wat lijkt op een cms ;-)

Wat je ook nog erbij zou kunnen maken is een beetje zoekmachine vriendelijke urls maken..
Zodat bv. http://monkey.trabot.net/?p=gallery&n=2&id=3 dan http://monkey.trabot.net/gallery/2/3/Armband_astrid.html zou kunnen worden.
Zoek hiervoor eens op mod_rewrite en het enige wat je nog moet doen is in je php code waar je de links aanmaakt dit veranderen zodat hij die nieuwe links kan maken.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 15:14:00
Quote Anchor link
Hmm, weet niet of dat wel gaat. Aangezien ik eigenlijk op index.php blijf, en alle andere include doormiddel van php en css.

Ik heb nu even met W3C valid zitten klooien, en ik krijg nu nog 6 errors waarvan 5 gaan over het feit dat ik &s=member gebruik in de link.

Wat is hier fout aan? Want ik had toch het idee dat ik dat goed heb gedaan.
 

09/06/2008 15:17:00
Quote Anchor link
De mouseovers van de menuitems gaan met de gele achtergrond over de bruine bloemetjes heen. Dat zou ik fixen, want dat ziet er niet echt mooi uit. Verder vind ik de witte mouseover tekst met gele achtergrond op het menu niet erg duidelijk leesbaar.

Daarnaast de grote bloemenafbeelding bij binnenkomst. Ten eerste zijn die bleoem niet echt toepasselijk op kralen als je het mij vraagt. Verder natuurlijk wel met de stijl in de header. Zou het toch wat kleiner maken, omdat je nu moet scrollen voor het nieuws. Het nieuws is iets wat je in 1 oogopslag wil kunnen zien. sowieos met een breedbeeld scherm is het niet ideaal. Kijk dus of je een kleinere afbeelding kan plaatsen of gebruik uberhaupt GEEN afbeelding.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 15:38:00
Quote Anchor link
Dat teken & <- ampersant kan je oplossen door er &amp; van te maken in je urls.
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

09/06/2008 15:40:00
Quote Anchor link
Neem een ander lettertype in de header, of maak er een plaatje van. Bij mij is het heel erg hoekerig enzo.

En verander voor de duidelijkheid even begin in home, ik klikte namelijk op collectie, en toen wist ik niet hoe ik terug moest. Dat kwam doordat begin actief was, en ik geen link naar home vond.

Misschien in je header ook even een linkje zetten?

Toen ik bij collectie aankwam, kon ik slechts via één link bij een artikel komen, maak de titel ook aanklikbaar, en eventueel het plaatje(of via het plaatje -> vergrote afbeelding(lightbox?)).

Bij de artikelen is het plaatje verdwenen? Ik wist niet meer hoe het er nou uitzag, moet ik echt terug? Heb je niet meer/grotere afbeeldingen?
Ook je footer is niet breed genoeg als je op een artikel hebt geklikt.

Bij oorbellen staat een lege pagina, een foutmelding/verklaring waarom is wel zo netjes.

Verder een aanvulling op hierboven, want je kunt jezelf nog steeds voor de nieuwsbrief aanmelden als '
Dit moet niet kunnen, dus je zult de naam eerst van ongewenste tekens moeten verwijderen, en vervolgens het aantal letters tellen.
Over de mail kun je hier genoeg scripts vinden op phphulp.nl
En als je niets invult komt er error! te staan, dit staat echt niet. Maak hier even een andere tekst van, en vermeld ook wat er fout is gegaan.

Gastenboek is er nog niet?

en de verschillende talen werken niet?

verder zag ik een naam staan: bonita-joya ofzo, wat is dit? want je begint met Floortjes kralenweb. Dan verwacht ik een Floortje, geen bonita-joya.

Ik moet zeggen dat Bonita-Joya wel mooier staat.

:)
Edit:
typo, zullen er wel meer inzitten :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 15:43:00
Quote Anchor link
Warning: main(contact.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gamingne/domains/trabot.net/public_html/monkey/index.php on line 87

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'contact.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/gamingne/domains/trabot.net/public_html/monkey/index.php on line 87

Om dit te vermijden kan je dit gaan gebruiken.

bv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$filename
= 'index.php';

if (file_exists($filename)) {
    echo "The file $filename exists";
}
else {
    echo "The file $filename does not exist";
}

?>
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 16:36:00
Quote Anchor link
Dit heb ik opgelost, dit komt omdat ik gisteren contact en over mij (haar) bij elkaar heb gevoegd, en het andere menu item is nu gastenboek.
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

09/06/2008 17:45:00
Quote Anchor link
Beste aapjuh

http://www.freecsstemplates.org/preview/naturescharm

Vond het al vreemd dat het er zo goed uit zag

Zie alleen nergens bij jouw de license

All of the free CSS templates provided on this website are licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License, so they are free to use for both commercial and noncommercial purposes provided you link back to FreeCSSTemplates.org. For more information about this license, please click on the button below.
 

09/06/2008 17:54:00
Quote Anchor link
ceasar schreef op 09.06.2008 17:45:
Beste aapjuh
http://www.freecsstemplates.org/preview/naturescharm
Vond het al vreemd dat het er zo goed uit zag
Zie alleen nergens bij jouw de license

All of the free CSS templates provided on this website are licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License, so they are free to use for both commercial and noncommercial purposes provided you link back to FreeCSSTemplates.org. For more information about this license, please click on the button below.

aapjuh schreef op 09.06.2008 13:07:
De lay-out is van een template site, wat aangepast naar eigen wensen natuurlijk.

Alleen wat lettertype verander zo snel gezien. Inderdaad, d'r moet een link terug naar die site.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.