mail opdracht werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ronald Platje

Ronald Platje

22/04/2014 11:47:42
Quote Anchor link
Hoi mensen,

mail('mijn@mailadres', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, 'From: '.$email);

werkt niet bij mij.
hij geeft geen fout melding maar de mailo komt niet aan.

Iemand een idee?

groet Ronald

- Aar -:
Topic verplaatst naar: Techtalk.
Gewijzigd op 28/04/2014 08:59:37 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 00:53:30
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 12:03:03
Quote Anchor link
Je mist een aantal headers en de controle of het is gelukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    $headers
  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
        'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n" .
        'From: [email protected]' . "\r\n" .
        'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

    if(mail('[email protected]', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, $headers))
    {

        echo 'Mail has been sent';
    }

    else
    {
        echo 'Failed sending';
    }

    echo ' (' . date('H:i:s') . ')';
?>


edit: $email moest $headers zijn...
Gewijzigd op 22/04/2014 12:04:57 door Michael -
 
Ronald Platje

Ronald Platje

22/04/2014 12:17:52
Quote Anchor link
nee dat doet het allemaal.
in het origineel zit dat allemaal.
het is puur de opdracht die niets doet
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 13:08:37
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt.
Headers zijn sowieso nodig, en een foutafhandeling is zeker aan te raden.
Wat bedoel je met 'de opdracht'?
 
Ivo P

Ivo P

22/04/2014 13:09:49
Quote Anchor link
wordt de mail niet verstuurd, of komt deze niet aan?

Verder is het wel handig om code of info te plaatsten die met het probleem te maken heeft.
Je post nu een voorbeeld, maar in je laatste post zeg je dat de headers allemaal in je mail zitten. Dat staat niet in je openingspost: daar staat alleen een from-header.
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 13:10:25
Quote Anchor link
Voeg ook eens de error_reporting toe aan je script op de eerste regels.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// Hier je mail script.
?>


Mogelijk heb je wel een error, maar wordt deze niet weergegeven.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 09:25:11
Quote Anchor link
DIt is mijn testscriptje nu.
Hij geeft keurig: Mail has been sent (09:19:21)
Er komt echter geen mail binnen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set("display_errors", 1);

    $message = "Dit is het bericht";
    
    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
        'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n" .
        'From: [email protected]' . "\r\n" .
        'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

    if(mail('[email protected]', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, $headers))
    {

        echo 'Mail has been sent';
    }

    else
    {
        echo 'Failed sending';
    }

    echo ' (' . date('H:i:s') . ')';
?>
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 09:29:39
Quote Anchor link
Gebruik als FROM het domein van je hosting. Bijv. [email protected]
En kijk ook eens in je SPAM folder.
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 09:29:44
Quote Anchor link
van http://php.net/mail

Note:
If messages are not received, try using a LF (\n) only. Some Unix mail transfer agents (most notably » qmail) replace LF by CRLF automatically (which leads to doubling CR if CRLF is used). This should be a last resort, as it does not comply with » RFC 2822.

dus wat als je alle \r verwijdert?

Toevoeging op 23/04/2014 09:33:10:

en voeg eens een bounce adres toe waard de ontvangende mailserver een reden van afwijzing heen kan sturen.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 09:50:57
Quote Anchor link
geen effect. beide niet.
Kan het te maken hebben dat ik bij tele2 zit?
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 09:53:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
dig r***je.nl mx


geeft bij mij geen antwoord. Dus er is geen mx record voor dat domein. En ook geen A record om op terug te vallen.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 10:07:46
Quote Anchor link
Ivo P op 23/04/2014 09:53:48:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
dig r***je.nl mx


geeft bij mij geen antwoord. Dus er is geen mx record voor dat domein. En ook geen A record om op terug te vallen.


Hier wel; 10 mailfilter.hostnet.nl.
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 10:18:44
Quote Anchor link
2 van de 4 servers waarop ik het opvraag, zeggen "onbekend".
De andere geven wel antwoord.
Kan aan mijn server liggen natuurlijk, maar andere domeinen vindt hij wel (via de opgegeven nameservers in resolve.conf)




Toevoeging op 23/04/2014 10:24:27:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13333]: s3N8MlWX013333: [email protected], ctladdr=ivo.p (5046/5047), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=30320, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (s3N8Ml58013334 Message accepted for delivery)
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: STARTTLS=client, relay=mailfilter.hostnet.nl., version=TLSv1/SSLv3, verify=FAIL, cipher=DHE-RSA-AES256-SHA, bits=256/256
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: s3N8Ml58013334: to=<[email protected]>, delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=esmtp, pri=120485, relay=mailfilter.hostnet.nl. [91.184.19.39], dsn=5.1.1, stat=[b]User unknown[/b]
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: s3N8Ml58013334: s3N8Ml58013336: DSN: User unknown


Toevoeging op 23/04/2014 10:24:53:

User Unknown dus.
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 10:32:52
Quote Anchor link
Sowieso lijkt zijn domein te verwijzen naar een thuis servertje. Het duurt minuten voor ik de website kan openen en maakt verbinding met 192.168.1.*** waar alle bestanden op de site ook heen verwijzen en dus niet kunnen worden gevonden/geopend.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:11:08
Quote Anchor link
mijn site staat inderdaad op mijn eigen servertje.
De mail is gewoon bij hostnet.nl.

Ik begrijp alleen niet wat dit te maken heeft met het versturen van mail naar [email protected]. Dat staat er toch los van?
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 14:38:14
Quote Anchor link
sommige van mijn servers hebben moeite om het ipadres bij jouw mailserver te vinden.

Als ik toch een mail stuur, dan weigert de server mailfilter.hostnet.nl hem, omdat "user unknown".

Kun jij met je pc wel mail sturen aan het aangegeven mailadres?
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:44:37
Quote Anchor link
via outlook wel gewoon
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 14:47:55
Quote Anchor link
Ik heb zojuist een testmailtje gestuurd en ik heb nog niks retour.
Ben benieuwd of ie aangekomen is.
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 14:50:47
Quote Anchor link
>> via outlook wel gewoon

In je interne netwerk of ook daarbuiten?
Als ik naar je site kijk waarbij je alles intern linkt en extern niet werkt, vermoed ik dat bij de mail niet anders.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:51:57
Quote Anchor link
SanThe: mailtje is binnengekomen

Toevoeging op 23/04/2014 14:53:36:

Ivo: ook die van jou zijn binnengekomen
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 14:56:29
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.