mail opdracht werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ronald Platje

Ronald Platje

22/04/2014 11:47:42
Quote Anchor link
Hoi mensen,

mail('mijn@mailadres', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, 'From: '.$email);

werkt niet bij mij.
hij geeft geen fout melding maar de mailo komt niet aan.

Iemand een idee?

groet Ronald

- Aar -:
Topic verplaatst naar: Techtalk.
Gewijzigd op 28/04/2014 08:59:37 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 05:16:03
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 12:03:03
Quote Anchor link
Je mist een aantal headers en de controle of het is gelukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    $headers
  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
        'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n" .
        'From: [email protected]' . "\r\n" .
        'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

    if(mail('[email protected]', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, $headers))
    {

        echo 'Mail has been sent';
    }

    else
    {
        echo 'Failed sending';
    }

    echo ' (' . date('H:i:s') . ')';
?>


edit: $email moest $headers zijn...
Gewijzigd op 22/04/2014 12:04:57 door Michael -
 
Ronald Platje

Ronald Platje

22/04/2014 12:17:52
Quote Anchor link
nee dat doet het allemaal.
in het origineel zit dat allemaal.
het is puur de opdracht die niets doet
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 13:08:37
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt.
Headers zijn sowieso nodig, en een foutafhandeling is zeker aan te raden.
Wat bedoel je met 'de opdracht'?
 
Ivo P

Ivo P

22/04/2014 13:09:49
Quote Anchor link
wordt de mail niet verstuurd, of komt deze niet aan?

Verder is het wel handig om code of info te plaatsten die met het probleem te maken heeft.
Je post nu een voorbeeld, maar in je laatste post zeg je dat de headers allemaal in je mail zitten. Dat staat niet in je openingspost: daar staat alleen een from-header.
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 13:10:25
Quote Anchor link
Voeg ook eens de error_reporting toe aan je script op de eerste regels.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// Hier je mail script.
?>


Mogelijk heb je wel een error, maar wordt deze niet weergegeven.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 09:25:11
Quote Anchor link
DIt is mijn testscriptje nu.
Hij geeft keurig: Mail has been sent (09:19:21)
Er komt echter geen mail binnen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set("display_errors", 1);

    $message = "Dit is het bericht";
    
    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
        'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n" .
        'From: [email protected]' . "\r\n" .
        'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

    if(mail('[email protected]', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, $headers))
    {

        echo 'Mail has been sent';
    }

    else
    {
        echo 'Failed sending';
    }

    echo ' (' . date('H:i:s') . ')';
?>
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 09:29:39
Quote Anchor link
Gebruik als FROM het domein van je hosting. Bijv. [email protected]
En kijk ook eens in je SPAM folder.
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 09:29:44
Quote Anchor link
van http://php.net/mail

Note:
If messages are not received, try using a LF (\n) only. Some Unix mail transfer agents (most notably » qmail) replace LF by CRLF automatically (which leads to doubling CR if CRLF is used). This should be a last resort, as it does not comply with » RFC 2822.

dus wat als je alle \r verwijdert?

Toevoeging op 23/04/2014 09:33:10:

en voeg eens een bounce adres toe waard de ontvangende mailserver een reden van afwijzing heen kan sturen.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 09:50:57
Quote Anchor link
geen effect. beide niet.
Kan het te maken hebben dat ik bij tele2 zit?
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 09:53:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
dig r***je.nl mx


geeft bij mij geen antwoord. Dus er is geen mx record voor dat domein. En ook geen A record om op terug te vallen.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 10:07:46
Quote Anchor link
Ivo P op 23/04/2014 09:53:48:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
dig r***je.nl mx


geeft bij mij geen antwoord. Dus er is geen mx record voor dat domein. En ook geen A record om op terug te vallen.


Hier wel; 10 mailfilter.hostnet.nl.
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 10:18:44
Quote Anchor link
2 van de 4 servers waarop ik het opvraag, zeggen "onbekend".
De andere geven wel antwoord.
Kan aan mijn server liggen natuurlijk, maar andere domeinen vindt hij wel (via de opgegeven nameservers in resolve.conf)




Toevoeging op 23/04/2014 10:24:27:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13333]: s3N8MlWX013333: [email protected], ctladdr=ivo.p (5046/5047), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=30320, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (s3N8Ml58013334 Message accepted for delivery)
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: STARTTLS=client, relay=mailfilter.hostnet.nl., version=TLSv1/SSLv3, verify=FAIL, cipher=DHE-RSA-AES256-SHA, bits=256/256
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: s3N8Ml58013334: to=<[email protected]>, delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=esmtp, pri=120485, relay=mailfilter.hostnet.nl. [91.184.19.39], dsn=5.1.1, stat=[b]User unknown[/b]
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: s3N8Ml58013334: s3N8Ml58013336: DSN: User unknown


Toevoeging op 23/04/2014 10:24:53:

User Unknown dus.
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 10:32:52
Quote Anchor link
Sowieso lijkt zijn domein te verwijzen naar een thuis servertje. Het duurt minuten voor ik de website kan openen en maakt verbinding met 192.168.1.*** waar alle bestanden op de site ook heen verwijzen en dus niet kunnen worden gevonden/geopend.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:11:08
Quote Anchor link
mijn site staat inderdaad op mijn eigen servertje.
De mail is gewoon bij hostnet.nl.

Ik begrijp alleen niet wat dit te maken heeft met het versturen van mail naar [email protected]. Dat staat er toch los van?
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 14:38:14
Quote Anchor link
sommige van mijn servers hebben moeite om het ipadres bij jouw mailserver te vinden.

Als ik toch een mail stuur, dan weigert de server mailfilter.hostnet.nl hem, omdat "user unknown".

Kun jij met je pc wel mail sturen aan het aangegeven mailadres?
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:44:37
Quote Anchor link
via outlook wel gewoon
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 14:47:55
Quote Anchor link
Ik heb zojuist een testmailtje gestuurd en ik heb nog niks retour.
Ben benieuwd of ie aangekomen is.
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 14:50:47
Quote Anchor link
>> via outlook wel gewoon

In je interne netwerk of ook daarbuiten?
Als ik naar je site kijk waarbij je alles intern linkt en extern niet werkt, vermoed ik dat bij de mail niet anders.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:51:57
Quote Anchor link
SanThe: mailtje is binnengekomen

Toevoeging op 23/04/2014 14:53:36:

Ivo: ook die van jou zijn binnengekomen
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 14:56:29
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.