PHP-hulp praat topic [deel 2]

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 30 31 32 33 34 ... 47 48 49 volgende »

Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 19:19:01
Anchor link
misschien toch wel een glazen bol, met daarin photoshop. wie weet hoever ze zijn met het beeldscherm? XD
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:31:23
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 19:28:43
Anchor link
Jaja, leuk al dat gebazel... maar gaat Bas er ook iets aan doen? Dat is waar het om gaat.

In plaats van dit:
Afbeelding

graag dit:
Afbeelding

Door dit te doen:

Zet in #main #sidebar .latest h2 de padding-bottom op 6px en voeg een padding-top toe van 2px. Jullie zouden me er een groot plezier mee doen!
Gewijzigd op 10/04/2012 19:28:56 door Ozzie PHP
 
Wouter J

Wouter J

10/04/2012 19:45:10
Anchor link
Hertog Jan, inderdaad het lijkt onnodig. Maar geloof mij nou, als je Bas niet iets op een presenteerblaadje geeft gaat het nooit gebeuren...

Dus voor Bas, voeg dit toe aan het /css/php.css bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#sidebar .latest h2
{
  padding: 2px 0 8px;
}
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 20:03:08
Anchor link
Bijna.. die 8 moet dan 6 zijn...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#sidebar .latest h2
{
  padding: 2px 0 6px;
}


en nu maar hopen dat Bas dit leest...
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

12/04/2012 10:00:46
Anchor link
de "nieuw" plaatjes zijn naar mijn idee niet helemaal in de goede kleur
 
Wouter J

Wouter J

12/04/2012 10:04:05
Anchor link
Nee, maar dat zijn de menu items ook niet. Misschien is een cursusje 'webkleuren' ook niet verkeerd...
De tekst is ook iets te klein in de button.
Gewijzigd op 12/04/2012 10:14:21 door Wouter J
 
Joakim Broden

Joakim Broden

12/04/2012 11:48:44
Anchor link
Ben ik het niet met jullie eens Vincent en Wouter. "Nieuw" is bedoelt om iets aan te duiden/op te laten vallen. Door het een andere kleur valt het op, doel bereikt. ALs je alles is dezelfde kleuren houd valt het niet op...
 
Wouter J

Wouter J

12/04/2012 18:10:39
Anchor link
Quote:
Ozzie PHP vindt de reactie op het nieuwsartikel Lancering GTA V in oktober leuk van jeroen vd
(bron)

Leuk zo'n activiteiten pagina! Als het nou iets eerder was geweest had ik kunnen zien welke 7 mensen mij een -1 hebben gegeven toen ik reageerde op dat nieuwsartikel ;)
Gewijzigd op 12/04/2012 18:12:22 door Roel -
 
- Raoul -

- Raoul -

12/04/2012 18:12:37
Anchor link
Wouter J op 10/04/2012 19:45:10:
Maar geloof mij nou, als je Bas niet iets op een presenteerblaadje geeft gaat het nooit gebeuren...


Pardon? Heb jij al al die nieuwe functie's gezien op PHPhulp? Bas doet heel hard zijn best in vergelijking met vroeger, toen er bijna geen nieuwe update's op PHPhulp kwamen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/04/2012 18:13:36
Anchor link
Ja, precies... dat had ik ook wel willen weten. Dan hadden we die personen eens flink in elkaar kunnen slaan ehm ehhh eens goed de waarheid kunnen vertellen!... nou ja ehh, dan hadden we in ieder geval geweten wie het waren :)
 
Jeroen VD

Jeroen VD

12/04/2012 18:13:55
Anchor link
hij bedoelt de feedback van gebruikers
 
Wouter J

Wouter J

12/04/2012 18:14:48
Anchor link
Raoul, ja ik spreek uit ervaring dat je bas echt iets op het presenteerblaadje moet geven.

En dat er laatst zoveel features uit de bug/feature onderdeel zijn overgenomen komt omdat ik toen begonnen ben met 'de maandelijkse feature pm' waarin ik even wat features neerzet zodat er weer eens in dat onderdeel werd gekeken. Maar nu staan er al weer een paar weken features waar hij nog niet naar gekeken heeft, jammer...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/04/2012 18:15:20
Anchor link
- Raoul - op 12/04/2012 18:12:37:
Wouter J op 10/04/2012 19:45:10:
Maar geloof mij nou, als je Bas niet iets op een presenteerblaadje geeft gaat het nooit gebeuren...

Pardon? Heb jij al al die nieuwe functie's gezien op PHPhulp? Bas doet heel hard zijn best in vergelijking met vroeger, toen er bijna geen nieuwe update's op PHPhulp kwamen.

Heerlijk als mensen een bruine arm proberen te halen ;)
Maar in het verleden is dat wel eens anders geweest Raoul, dus vandaar de opmerking van Wouter. Maar wie weet wat de toekomst brengt. We zullen zien...
 
Gerhard l

gerhard l

12/04/2012 18:51:16
Anchor link
Ozzie PHP op 12/04/2012 18:13:36:
Ja, precies... dat had ik ook wel willen weten. Dan hadden we die personen eens flink in elkaar kunnen slaan ehm ehhh eens goed de waarheid kunnen vertellen!... nou ja ehh, dan hadden we in ieder geval geweten wie het waren :)


Mag je best weten, ik was er 1 van. Ben het vaak wel met Wouter eens, maar ik ben een fanatieke gamer dus vond zijn post dit keer minder leuk. Maargoed ik ga geen discussie meer beginnen daarover ;)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

12/04/2012 19:01:51
Anchor link
Ozzie PHP op 12/04/2012 18:13:36:
Ja, precies... dat had ik ook wel willen weten. Dan hadden we die personen eens flink in elkaar kunnen slaan ehm ehhh eens goed de waarheid kunnen vertellen!... nou ja ehh, dan hadden we in ieder geval geweten wie het waren :)


Ik was er ook 1 van :-) En als je me eens flink in elkaar wilt slaan mag je best een poging wagen, je zult niet de eerste zijn ;-)

En ik heb een - gegeven aangezien ik niet eens ben met Wouter zijn mening. Ik ben niet een fanatieke gamer en het nieuws wat betreft games interesseert me geen ruk maar andere kan het wel interesseren en er zijn denk ik in de doelgroep 'Nerds/Programmeurs/Geeks (etc)' genoeg mensen die het leuk vinden. Als je het niet interessant vind lees je het artikel maar niet en doe dan al helemaal geen moeit om er op te reageren :-)
Gewijzigd op 12/04/2012 19:02:44 door Joakim Broden
 
Wouter J

Wouter J

12/04/2012 19:16:30
Anchor link
Oei, het was niet de bedoeling een discussie te starten :)

Ik heb Bas eens gewezen op de berichten met de aanpassingen in dit forumtopic, misschien dat er nu wat mee gedaan wordt!
 
- Raoul -

- Raoul -

12/04/2012 19:36:17
Anchor link
Wouter, je hoeft je niet zo "op te dringen" voor die updates.
Bas is geen hond waar je iets tegen zegt en dat ie het onmiddellijk doet.
 
Wouter J

Wouter J

12/04/2012 19:39:34
Anchor link
Nee, maar Bas is wel een sitebeheerder die toch zeker wel eens in de week in een feature forumdeel hoort te kijken.
 
Chris -

Chris -

12/04/2012 19:51:38
Anchor link
Wouter J op 12/04/2012 18:10:39:
Quote:
Ozzie PHP vindt de reactie op het nieuwsartikel Lancering GTA V in oktober leuk van jeroen vd
(bron)

Leuk zo'n activiteiten pagina! Als het nou iets eerder was geweest had ik kunnen zien welke 7 mensen mij een -1 hebben gegeven toen ik reageerde op dat nieuwsartikel ;)


Als je het echt wilt weten is dat nog steeds na te gaan, maar heeft het nut?
 
Wouter J

Wouter J

12/04/2012 19:54:04
Anchor link
Niks, het viel me op dat je nu kon zien wie -1 of +1 heeft gedaan. Dat kon je eerst als normale gebruiker niet.
Ik koppelde daaraan meteen mijn reactie, meer uit nieuwsgierigheid maar ik hoef het natuurlijk helemaal niet te weten. (vandaar ook die knipoog aan het eind van de zin)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 30 31 32 33 34 ... 47 48 49 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.