PHP-hulp praat topic [deel 2]

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 28 29 30 31 32 ... 47 48 49 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/04/2012 08:57:57
Anchor link
Ik ben bang dat er geen clou is en dat Raoul en Boris op een wat ander niveau zitten qua humor. Begrijp me niet verkeerd... ooit maakte ik ook dat soort grappen, echter... toen was ik een jaar of 6... De letter h veranderen in de letter g? Het zal wel aan mij liggen... maar misschien zie ik iets anders over het hoofd??????
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 01:12:24
 
Kees Schepers

kees Schepers

02/04/2012 09:35:05
Anchor link
Ow nou gezellige boel hier! Gisteren wou ik de baby kamer gaan behangen maar ben na 3 uur tot de conclusie gekomen dat ik beter ben in ontwikkelen als behangen :D dus heb maar een ZZP'er ingehuurd. Mijn vriendin opgelucht omdat ze toch er al niet veel vertrouwen in had haha!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2012 15:46:54
Anchor link
Help mijn man is klusser!
 
Roel -

Roel -

02/04/2012 17:02:57
Anchor link
Tsja, dat heb je met die Roosendalers van tegenwoordig... ;-)
 
- Raoul -

- Raoul -

02/04/2012 18:00:00
Anchor link
Het is inderdaad heel flauw en humor met geen niveau maar ik doelde op een 'gulp'.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Gulp_(kleding)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/04/2012 18:08:41
Anchor link
Raoul... ik ken het woord gulp wel, maar dan nog steeds was het gewoon niet grappig :-s Ik moet echt niet lachen om het woord gulp hoor. Maar ja, laten we het er maar op houden dat je geen youp van 't hek bent ;)
 
- Raoul -

- Raoul -

02/04/2012 18:15:35
Anchor link
Hahaha, het was ook niet echt de bedoeling om grappig te zijn. Het kwam gewoon ineens in me op, totaal niet grappig ja.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/04/2012 23:50:53
Anchor link
PHP Jasper op 31/03/2012 20:38:44:
ik vind het niet zo mooi eerlijk gezegd.. :s


Ozzie PHP op 31/03/2012 22:32:01:
Ik ben er ook niet kapot van. Toch jammer hoe met sommige design zaken de plank wordt misgeslagen.

Ik zie dat de favicon geupdate is. Een stuk beter dan de vorige versie.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2012 02:06:40
Anchor link
Ozzie PHP op 05/04/2012 23:50:53:
Ik zie dat de favicon geupdate is. Een stuk beter dan de vorige versie.


Haha, en ik vind het juist een verslechtering.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

06/04/2012 02:25:41
Anchor link
Deze vind ik persoonlijk iets beter maar dat is ieder zijn mening.
 
Wouter J

Wouter J

10/04/2012 08:03:14
Anchor link
Gaan men me nu echt vertellen dat dit het nieuwe menu is??
Afbeelding
Sorry dat ik het zeg, maar dit is echt foei lelijk:
- Zwart komt nergens voor op PHPhulp, het past dus totaal niet
- Iconen zijn niet duidelijk, ben blij dat er title tags opzitten
- list-style moet denk ik nog op none worden gezet...
- Plaats tekst achter de iconen, nu heb je maar 10% van een box bezet met iconen, dat staat totaal niet mooi.
- Wat was er mis met de normale tekst?
 
Chris -

Chris -

10/04/2012 08:34:03
Anchor link
Denk dat hier inderdaad nog aan gesleuteld kan worden
 
Kees Schepers

kees Schepers

10/04/2012 08:56:23
Anchor link
Ik denk dat je CSS lokaal gecached is ;) Een harde ctrl + F5 en je had al minder punten om over te zeuren ;)

Ik stoor me er niet zo aan. Tekst vondt ik ook niet erg dit ook niet. Wel zou ik er een mooiere tooltip over doen bijv van qTip2 (jQuery plugin)
 
Chris -

Chris -

10/04/2012 09:01:47
Anchor link
Apart, hardnekkige cache die kutchrome. Maar ziet er inderdaad al een stuk beter uit.
 
Gerhard l

gerhard l

10/04/2012 09:06:07
Anchor link
Voor mensen die bij trans ip een account hebben kunnen via controlpanel -> mijn account -> betaalde facturen op een easter egg rechtsonderin klikken voor een gratis .nl domein voor 1 jaar.
Gewijzigd op 10/04/2012 09:09:48 door gerhard l
 
Kees Schepers

kees Schepers

10/04/2012 09:13:20
Anchor link
Chris Horeweg op 10/04/2012 09:01:47:
Apart, hardnekkige cache die kutchrome. Maar ziet er inderdaad al een stuk beter uit.


Mwah, ik zou er blij mee zijn ;) scheelt veel laadtijd omdat je zo minder client-server roundtrips hebt bij het laden. Het ligt meer aan de proxy van phphulp (varnish/squid/apache) die de max-age heel hoog zet en jouw browser die dat goed begrijpt :p
 
Chris -

Chris -

10/04/2012 09:21:00
Anchor link
Ik heb hier 120MBit, dus cache of download zou ik niet hoeven te merken (effectief 10MB per seconde) :)
 
Wouter J

Wouter J

10/04/2012 09:24:40
Anchor link
Kees, bedankt. Ziet er al beter uit. Alleen die kleur past nog steeds totaal niet bij de rest van de site.
Ik zou ze grijs of PHPhulp-blauw maken. Tevens zou ik ze alle 4 in een sprite image zetten.
 
Kees Schepers

kees Schepers

10/04/2012 09:58:58
Anchor link
Wouter J op 10/04/2012 09:24:40:
Kees, bedankt. Ziet er al beter uit. Alleen die kleur past nog steeds totaal niet bij de rest van de site.
Ik zou ze grijs of PHPhulp-blauw maken. Tevens zou ik ze alle 4 in een sprite image zetten.


Ik ben niet zo van de opmaak, meer van de code ;) In een sprite zetten is wel een goed idee inderdaad. Als ik Bas was en lekker lui ben zou ik gewoon mod_pagespeed installeren die heeft al sprite filters en fixed het zelf voor je :p

Chris Horeweg op 10/04/2012 09:21:00:
Ik heb hier 120MBit, dus cache of download zou ik niet hoeven te merken (effectief 10MB per seconde) :)


Ja voor jou is dat geen probleem, maar voor de server kost het elke keer wel load als jij een verse pagina wilt of wilt kijken of de pagina inmiddels anders is (x-modified-since header). Vandaar dat dit soort dingen toegepast worden. Hier bij Speurders gaan ze daar aardig ver in kan ik je vertellen ;)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 14:56:19
Anchor link
Zijn de letters linksboven nu ineens verkleind of heeft m'n browser kuren?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 28 29 30 31 32 ... 47 48 49 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.