PHP-hulp praat topic [deel 2]

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 29 30 31 32 33 ... 47 48 49 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

10/04/2012 15:00:18
Anchor link
Ozzie PHP op 10/04/2012 14:56:19:
Zijn de letters linksboven nu ineens verkleind of heeft m'n browser kuren?


Inderdaad ietsje kleiner geworden.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:57:15
 
Kees Schepers

kees Schepers

10/04/2012 15:00:30
Anchor link
Verkleind volgens mij want het is bij mij ook :p
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 15:06:42
Anchor link
Tjee, men zou hier eens een cursus usability moeten volgen...
 
Chris -

Chris -

10/04/2012 15:08:50
Anchor link
Zat ook al te rammen op control+0 haha

Toevoeging op 10/04/2012 15:10:04:

Dit is overigens hoe de oude phphulp ook het menu had volgens mij, nostalgie ;)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 15:19:06
Anchor link
Nou, laat ik er dan eens een motto ingooien wat bijzonder vaak opgaat:

DON'T FIX IT IF IT AIN'T BROKEN!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 15:19:07
Anchor link
ik ben er eigenlijk niet zo kapot van. oogt zo druk op een verder rustige site
 
Wouter J

Wouter J

10/04/2012 15:55:54
Anchor link
Sorry, maar hier gaat qua design echt even iets totaal mis.

De tekst is hier zo klein dat ik moeite heb om op de juiste link te klikken. Nu is er laatst zo'n mooie link geplaatst door Youri, ik zou zeggen: Bas, lees die tutorial eens en ook al die andere tutorials op die site. Want dan legt precies uit wat er nu mis gaat in de sidebar.

Ook ben ik wel benieuwd welk icoonset er is gebruikt voor 'mijn menu'. Ik wou Bas namelijk even helpen door een sprite image te maken met betere 'ongelezen pm'-iconen en met :active iconen, maar daar kwam ik tot de ontdekking dat dat niet zo makkelijk is. Ook vraag ik me af of de 2 iconen van Voorkeuren en instellingen niet omgedraaid moeten worden en waarom is het icon van de instellingen donkerder dan de andere 3?
Zomaar wat vragen over, een voor mij, vreemde designswitch.

Edit:
Hé ze zijn weer groot bij mij!!!
Gewijzigd op 10/04/2012 15:57:08 door Wouter J
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 15:59:09
Anchor link
niet groot, meer padding
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 16:05:52
Anchor link
Blijkbaar leest Bas mee ;) Gelukkig, want dat andere lettertype was echt te klein. Eind goed al goed.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 16:12:34
Anchor link
ik vind het anders nog steeds te klein, als je het mij vraagt. gooi die padding weg, en een grotere font
 
Kees Schepers

kees Schepers

10/04/2012 16:17:14
Anchor link
Volgens mij heeft phphulp geen test omgeving, of nouwja eigenlijk is PHPhulp de testomgeving haha
 
Wouter J

Wouter J

10/04/2012 16:18:40
Anchor link
Ja, daar lijkt het wel op. Nu is er weer een border onder de items, ik moet zeggen en is de mooiste veranderen die ik vandaag op PHPhulp heb gezien!

Maar nog wel even dit toevoegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.content h2:last-child
{
  border: none;
}


PS: Waarom niet in een lijst? Dat is vele malen semantischer
Gewijzigd op 10/04/2012 16:20:00 door Wouter J
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 16:20:19
Anchor link
Meer padding-top en padding bottom tussen de items aub... geef het wat meer "lucht".
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/04/2012 16:22:26
Anchor link
Ik vind dit wel mooier ja. Mischien nog een datum bij recente reacties?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 16:23:58
Anchor link
die border vind ik wel leuk ^^ maar wel een beetje padding erbij ja. nu kan die dat hebben. toch vind ik dat de font klein lijkt, maar komt dat niet doordat die tijd zo donker gekleurd is?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 18:31:21
Anchor link
Kunnen die regels aub wat verder uit elkaar? Hoe het nu is, is het te krap waardoor het onrustig wordt.

Zo is het nu:
Afbeelding

En zo zou het moeten zijn:
Afbeelding

Dit kan via een hele simpele aanpassing:

Zet in #main #sidebar .latest h2 de padding-bottom op 6px en voeg een padding-top toe van 2px. Jullie zouden me er een groot plezier mee doen!
 
Jasper DS

Jasper DS

10/04/2012 18:35:32
Anchor link
inderdaad ozzie, ik gebruik normaal een chrome plugin van Jelmer waardoor de site er wat anders uitziet maar ik heb hem zonet even afgezet en mijn ogen begonnen al te draaien. Snel de extensie terug aangezet. :)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/04/2012 18:36:24
Anchor link
Ozzie PHP op 10/04/2012 18:31:21:
Zet in #main #sidebar .latest h2 de padding-bottom op 6px en voeg een padding-top toe van 2px. Jullie zouden me er een groot plezier mee doen!


Ik denk dat ze dat zelf ook wel weten ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 18:38:49
Anchor link
Tuurlijk, ze hebben een glazen bol en kunnen aan de hand van een plaatje de exacte pixels bepalen... ;)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/04/2012 19:10:09
Anchor link
Ozzie PHP op 10/04/2012 18:38:49:
Tuurlijk, ze hebben een glazen bol en kunnen aan de hand van een plaatje de exacte pixels bepalen... ;)


Inderdaad, alleen ze hebben geen glazenbol maar Photoshop. ;-)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 29 30 31 32 33 ... 47 48 49 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.