PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 32 33 34 35 36 ... 51 52 53 volgende »

23/02/2011 21:50:06
Anchor link
Ik heb altijd zo'n hekel aan die opdrachten waar je hele zinnen moet uitschrijven...
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 08:58:15
 
Niels K

Niels K

23/02/2011 21:59:54
Anchor link
Nu ben ik ook benieuwd wat hier uit komt volgens jullie ...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
define('CONSTANT', 1);
define('_CONSTANT', 0);
define('EMPTY', '');

if(!empty(EMPTY)) {
    if(!(boolean) _CONSTANT) {
        echo '1';
    }
}

elseif(constant('CONSTANT') == 1) {
    echo '2';
}

else {
    echo '3';
}
Gewijzigd op 23/02/2011 22:01:47 door Niels K
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/02/2011 22:41:31
Anchor link
ik ga voor 2 :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

23/02/2011 22:49:44
Anchor link
Het door uw ingevoerde antwoord is
:: onjuist

(weet het antwoord van niels ik had zelf ook 2 gekozen :p
 
- SanThe -

- SanThe -

23/02/2011 22:50:16
Anchor link
Vincent Huisman op 23/02/2011 22:41:31:
ik ga voor 2 :)


Dat dacht ik ook.
Maar het resultaat is hier toch anders.
 

23/02/2011 23:08:28
Anchor link
- SanThe - op 23/02/2011 22:50:16:
Vincent Huisman op 23/02/2011 22:41:31:
ik ga voor 2 :)


Dat dacht ik ook.
Maar het resultaat is hier toch anders.


Niet logisch over logica om over php :-P
 
Chris -

Chris -

24/02/2011 08:56:49
Anchor link
Niels Kieviet op 23/02/2011 21:59:54:
Nu ben ik ook benieuwd wat hier uit komt volgens jullie ...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
define('CONSTANT', 1);
define('_CONSTANT', 0);
define('EMPTY', '');

if(!empty(EMPTY)) {
    if(!(boolean) _CONSTANT) {
        echo '1';
    }
}

elseif(constant('CONSTANT') == 1) {
    echo '2';
}

else {
    echo '3';
}
[
/quote]

Kan niet.. empty is een functie, dus dat gaat niet werken.. Ik ga voor 3, of een parse error waardoor het script niet werkt :P
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

24/02/2011 08:59:56
Anchor link
@chris goed antwoord parse error
 
Niels K

Niels K

24/02/2011 12:01:34
Anchor link
@Chris

Jouw beurt want hij was goed :-)
Gewijzigd op 24/02/2011 12:02:49 door Niels K
 
Wouter J

Wouter J

24/02/2011 20:11:58
Anchor link
Even wat anders:

Ik lees op phptuts.nl dit:
Quote:
"We gebruiken nu de functie mysql_real_escape_string() om de input vanuit het formulier te beveiligen. Vervolgens gebruiken we de veilige variabelen $voornaam en $achternaam in de query. Zouden we dit niet doen, dan is ons script namelijk gevoelig voor SQL injectie, een veiligheidslek."

Volgens mij is het kopiëren van variabelen alleen maar nutteloos, of is dit toch niet zo?
Gewijzigd op 24/02/2011 20:12:21 door Wouter J
 
Jasper DS

Jasper DS

24/02/2011 20:13:37
Anchor link
anders heb je mysql_real_escape_string() in je query staan en dan kan het onduidelijk worden, maar ik zet het ook altijd in mijn query.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

24/02/2011 20:16:02
Anchor link
Inderdaad , Als van nederland naar duitsland rijd ga je toch ook niet van nederland naar belgie naar duitsland?

als je iets in 1 regel kan doen waarom er 2 gebruiken

Toevoeging op 24/02/2011 20:17:41:

@jasper:

als dit onduidelijk is snap ik het zelf niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
   $ins
= mysql_query("INSERT INTO sfi_users (
                                              naam,
                                              fnaam,
                                               pass,
                                              p_key,
                                              activation,
                                              date_join,
                                              ip,
                                              email
                                             )
                                              VALUES
                                              (
                                                 '"
. mysql_real_escape_string($_POST['uname']) . "',
                                                 '"
. mysql_real_escape_string($_POST['fname']) . "',
                                                 '"
. mysql_real_escape_string($password) . "',
                                                 '"
. mysql_real_escape_string($private_key) . "' ,
                                                 '"
. mysql_real_escape_string($activation) . "' ,
                                                 NOW(),
                                                 '"
. $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "',
                                                 '"
. mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "'
                                              )
                                              "
);
?>
 

24/02/2011 20:20:14
Anchor link
Jammer dat jullie wel miepen, maar niet eens gewoon een mooi voorbeeld van php overnemen: mysql_real_escape_string.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

24/02/2011 21:29:34
Anchor link
iedereen ook de mol weer gezien?
 
Jasper DS

Jasper DS

24/02/2011 21:29:56
Anchor link
Nederlands programma? -> neen.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

24/02/2011 22:33:44
Anchor link
Ja tuurlijk leuk programma

@jasper jullie kijken zeker naar die gast die nu in de palm reclame zit xD
(die van zonde van de zendtijd)
 
Jasper DS

Jasper DS

25/02/2011 14:16:29
Anchor link
Uhm, ik kijk niet veel tv ;) vooral films..

edit: even een artikeltje schrijven voor Nederlands.. :)
Gewijzigd op 25/02/2011 14:23:37 door Jasper DS
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/02/2011 14:27:24
Anchor link
moest ik net naar de tandarts, nu heb ik een hanglip...
 
Jasper DS

Jasper DS

25/02/2011 14:33:43
Anchor link
Haha, ik zit nog op school tot kwart voor vier...
 
Chris -

Chris -

25/02/2011 14:47:59
Anchor link
@niels: Jeej :-)

Een redelijk simpele, meer voor de beginners onder ons ;-)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
define('__test', '__blaat');

class test {

    public function __test()
    {

        return '__test';    
    }

    
    public function __blaat()
    {

        return '__blaat';    
    }
}


$test = new test;

echo $test -> {__test}();
?>


Wat is de output?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 32 33 34 35 36 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.